dimarts, desembre 01, 2015

Agenda

L’AGENDA SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 30 DE NOVEMBRE DE 2015

________________________________________________________________________________________

*Fins al 22 de novembre Ganxotapes Tardor (Ganxotapa + Moritz* 2,50€).

Diumenge 1 de novembre
*Festa de la tardor amb l’espectacle d’animació infantil Torrem Castanyes de la Cía. País de Xauxa.
A les 11.30h, a la Placeta Sant Joan.

*XI Concurs Teatre Amateur Vuit Dones. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer.
Venda anticipada a l’ Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 2 de novembre
*Actuació del Grup d’Havaneres del Casal i a continuació Desfilada de modes tardor - hivern.*
A les 17h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 3 de novembre
*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del
Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 4 de novembre

*Aules culturals Dones de ràdio, a càrrec de la dra. Sílvia Espinosa, professora del departament de filologia i comunicació de la UDG i escriptora. A les 18h, al centre Cívic Tueda.
*Xerrada: El poder de la respiració conscient. A càrrec de Neus Pont, experta universitària en constel·lacions Familiars i en rebirthing (RCU), llicenciada en Ciències de la Informació (UAB). A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 7 de novembre
*II Congrés de remeis populars a l’abast de tothom. De 9h a 21h, al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. Amb conferències, demostracions, taules rodones, debats i projeccions, tot al voltant dels remeis populars. Activitats gratuïtes. Imprescindible inscripció prèvia: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 15 75.

*Inauguració de l’exposició Viene en un archivo de Micheline Samaey. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 1 (grup sanguini 0) d’11 a 12h; Grup 2 (grup sanguini B) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Diumenge 8 de novembre

*Espectacle familiar: Torna Robin Hood. Per a tots els públics. A les 12h, al Teatre Auditori Narcis Masferrer. A càrrec del grup CIA. Teatre NU. Preu: 6€. Venda d’entrades al TAM a partir de les 11h.
Organitza: Fundació la Xarxa.
*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 10 de novembre

*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dijous 12 de novembre

*Xerrada: Tens problemes amb la histamina? Descobreix com solucionar els teus problemes de migranya, al·lèrgies, intestinals i dolor crònic entre d’altres. A càrrec de Joaquim Lamora Recuero, especialista en dolor crònic, fisioterapeuta, psiconeuroinmunòleg i medicina integrativa. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Divendres 13 de novembre
*Debat sobre Quina Europa vols ? A les 19.30h, a l’Espai de Congressos i Reunions al Monestir. 
*Club de lectura És breu, la vida? De Sèneca. A càrrec de l’escriptor i coordinador del grup Toni Sala. A les 20.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 14 de novembre

*Guíxols Escena Tardor 2015: Cobla, música i paraula, Cobla Jovenívola de Sabadell. Rapsode: Valentí Maymó. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Entrada general: 12€, reduïda 8€. Venda d’ entrades: www.codetickets.com, venda anticipada a l’Oficina de Turisme i una hora abans de la funció, a la taquilla del Teatre Auditori Narcís Masferrer. Finalitzant el concert, l’Agrupació Amics de la Sardana oferirà un magnífic assortiment de pastes variades i una copa de cava per tots els assistents. 
*Presentació del llibre Ens ho hem passat bé. Memòries d’un professor d’història fill, net i nebot de botigueres, de Miquel Borrell. A les 19.30h, a la Casa Irla. Gratuït.
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 3 (grup sanguini A) d’11 a 12h; Grup 4 (grup sanguini AB) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Diumenge 15 de novembre

*Espectacle de varietats El Somia Truites de Sant Elm, a les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 4€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme, o el mateix dia de l’espectacle al teatre Auditori Narcís Masferrrer. Organitza: Associació amics de l’Ermita Paratge Sant Elm.
*Ball per als socis amb l’organista Joan Carles. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.
*Caminada de la pau a Solius. Sortida a les 8h de la Plaça Salvador Espriu. Oberta a tothom. No cal inscripció. De l’esmorzar se’n cuida Per a més informació: Grup Justícia i Pau. Tel. 972 32 12 15.

Dimarts 17 de novembre

*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 18 de novembre

*Aules culturals Fotografies del fons marí, a càrrec de Joaquim Valls i Ararà, farmacèutic i fotògraf. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Divendres 20 de novembre

*Presentació del llibre Quadern de viatge. De Catalunya al japó en bicicleta. De F. Xavier Corominas Mainegre, exalcalde de Salt i president de l’associació Mou-te en bici de Girona. A les 19.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 21 de novembre

*Mercat dels Encants. De 8 a 14h a la Plaça del Mercat. 
*Presentació del llibre La sala d’estar és un camp de futbol de Josep Maria Fonalleras.A les 19h a la Casa Irla. Gratuït.
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 1 (grup sanguini 0) d’11 a 12h; Grup 2 (grup sanguini B) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Diumenge 22 de novembre

* Audició de Sardanes. A les 12h, al Passeig dels Guíxols.
*XI Concurs Teatre Amateur Revolt Perillós. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’ Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
*Ball per als socis amb l’organista José Antonio Jaimez. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 23 de novembre
*Audició de Santa Cecília. A les 19h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Organitza: L’Escola de Música.

Dimarts 24 de novembre

**Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dissabte 28 de novembre

*Teatre Com nos tornem. Espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras. Entrada 5€. A les 19h, a la Casa Irla.
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 3 (grup sanguini A) d’11 a 12h; Grup 4 (grup sanguini AB) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Hora del conte: La història d’un noi màgic, a càrrec de l’Il·lusionista Xevi. Al final de l’espectacle, podreu comprar el llibre màgic d’en Xevi. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre

*Trial Clàssic Costa Brava 2015.

Diumenge 29 de novembre

*XX Mostra de Cant Coral de Sant Feliu de Guíxols. A les 18h, a la Parròquia de Santa Maria. Amb la participació del Cor de cambra Impromptu de Barcelona i la Coral Cypsella del C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Coral Cypsella del C.E. Montclar.
*Ball per als socis amb l’organista Xavi Delgado. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.
*Del 9 de novembre al 4 de desembre Exposició de fotografia de Xarxa Solidària. De 9 a 14h, al Pati de
*Del 9 al 30 de novembre Exposició Acolliment Familiar: Tu pots canviar la vida d’un infant. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Curset de Sardanes, al 1r pis del Nou Casino La Constància. Preu: 6€. Més informació:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al tel. 650088083 a les 19h (Laura Cervera). 
*Pintura amb Carola Ellenberger. De 16 a 18h tots els dilluns, dimarts i divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Aquarel·la amb Néstor Sánchiz. De 10 a 13h tots els dijous, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Creació de Còmics amb Pilar Esteva. De 17 a 19h tots els divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Tallers per adults de manualitats de dilluns a divendres de 10 a 13h, i per nens de dimarts a divendres de 17.15 a 20h i dissabtes de 10 a 13h i de 17 a 20h. Al Taller El Petit Art, c/Hospital amb Especiers. Preu a
*Hipopressius per a la recuperació post part i la recuperació del sòl pèlvic. Grup matí: dijous de 10 a 11h. Grup tarda: dimarts de 18 a 19h. Preu: 35.-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a embarassades. Dimecres de 17.15h a 18.15h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech
*Ioga per a mares i nadons. Dimecres de 16h a 17h. Preu: 40-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Espai la Milana, c/Girona,40 - Dissabte 7 de novembre: Excursió a Cal Mico, rocòdrom de Girona. Inversió de 25€/nen. Anada i tornada en autobús. Classe pràctica de dues hores per aprendre la tècnica de l’escalada.

Dissabte 14 de novembre: Tastets de cuina Km 0. Tallers de cuina per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 10.30 a 13h. Preu: 14€.
Extraescolars Espai La Milana. Dies a escollir de dilluns a divendres de 17h a 20h. Per a més informació:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 872 500 703.
Per a més informació i inscripcions: 872 50 07 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

*Voluntariat per la llengua – Si parles una mica el Català i el vols millorar, t’ oferim: 10 hores de conversa en català (1 hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes). Si t’interessa participar-hi, contacta amb nosaltres: Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 642310, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (972 324057, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) A partir de les 18:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès De 15:30h a 16:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646.173.248 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Curs informàtica Gent Gran De 16.00h a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972.32.40.52 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts i divendres

*Conversa en anglès De 15:30h a 16:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622.522.593 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*El Punt d’Informació a la Mediació es troba operatiu cada dijous altern de 9 a 11h, al Centre Cívic de Vilartagues. Amb la mediació es poden donar respostes pràctiques en situacions de conflicte entre persones. Per més informació: 972 820101. 
*Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat (OBSF). De 10 a14h. Al Centre Cívic Vilartagues, al despatx del fons de la planta baixa, a mà dreta.

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51