dimecres, febrer 10, 2016

Agenda

L’AGENDA SANT FELIU DE GUÍXOLS

ACTIVITATS
SANT FELIU DE GUÍXOLS
1 AL 29 DE FEBRER DE 2016
________________________________________________________________________________________
*Durant tot el mes de febrer Campanya Gastronòmica Temps d’Uriços. A diferents restaurants de la ciutat.
*Del 10 de febrer al 20 de març Campanya Gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo. A diferents restaurants de la ciutat.
*Tot l’ hivern Tasta l’ hivern “Surf”. Campanya productes de temporada al Mercat Cobert.
*Curs subvencionat: Comptabilitat bàsica. Per a treballadors / autònoms,... A la Cambra de Comerç (Passeig del Mar, 40). Places limitades. Per a més informació tel. 972 32 08 84 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Dimarts 2 de febrer
*Servei d’Orientació Jurídica gratuïta de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dijous 4 de febrer
*Visita del Carnestoltes als més grans a partir de les 16h. Visita a l’Asil Surís, al centre Sant Feliu Gent Gran, a la Residència VIMAR i al Casal d’Avis de Tueda.
*Festa Infantil de disfresses. A les 17.30h ball de disfresses infantil al pavelló La Corchera. Animació a càrrec de El Pot Petit. Berenar de pa amb xocolata per a tots els nens i nenes.
*Festa de Dijous Gras. A partir de les 22h ball amb La Banda del Coche Rojo i DJ Fauster, al pavelló La Corchera. A les 23h, presentació i pregó inaugural del Carnestoltes 2016. Pregó de les Padrines del Carnaval Ganxó 2016. Les colles locals hauran de sol·licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap cas podran superar el nombre de participants inscrits. Preu de l’entrada: 6 € sense consumició.

Divendres 5 de febrer
*Presentació de Colles. A les 12h, al pavelló La Corchera, acte oficial de presentació de les colles participants a la rua, pregó del Carnestoltes 2016 i, tot seguit, Vi d’Honor a l’exterior del recinte. Obertura de portes a les 11,30h.
*Rua del divendres. A les 18h. Recorregut: port, carrer Colom, Ctra. Palamós, carrer Indústria, carrer Cúbies, carrer Hériz i av. Canàries. Final a la cruïlla de l’avinguda Canàries amb el carrer Camís.
*Ball del Tongo. A les 23,30h al pavelló La Corchera. Ball amb Los Pachucos i DJ Blanca Ros. A la mitja part (a la 1 de la matinada, aprox.), lliurament de premis de la Rua. Atès que es preveu gran afluència de públic, s’habilitaran accessos per accedir més còmodament al recinte. Les colles participants a la Rua hauran de sol·licitar les entrades necessàries per accedir al ball, a un preu especial, que en cap cas podrà superar el nombre de participants inscrits. Obertura de portes a les 23.00 h. Preu de l’entrada: 7 € sense consumició.

Dissabte 6 de febrer
*Festa infantil i familiar. A les 11h espectacle de carrer, La Banda Forània, de la Cia. Teatre Forani. Inici al passeig del Mar, davant l’ajuntament. Tot seguit xocolatada popular a la placeta Sant Joan.

Diumenge 7 de febrer
*Despertada de la colla Carnestoltes. A les 7h, el Carnestoltes 2016 i la colla Els Trempats, recorreran els carrers de la ciutat per convidar a tothom a participar de la festa.
*Rua del matí. A les 11h desfilada festiva de les colles de carnaval pel passeig de Sant Feliu de Guíxols. Recorregut: carrer Colom, passeig dels Guíxols i passeig del Mar.
*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 9 de febrer
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 10 i dijous 11 de febrer
*Taller: com vendre articles per web i App. De 18 a 20h al Clúster Tecnològic -Associació Arttic (c/ Sant Adolf, 18). Per a més informació podeu contactar amb Dani Lloret Tel. 619615183. Inscripcions a l’Associació Arttic T. 872 21 90 45 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Dimecres 10 de febrer
*Aules Culturals Les malalties reumàtiques, una qüestió d’edat? A càrrec de la Dra. Ma. Teresa Clavaguera, reumatòloga. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Enterrament de la sardina. A les 20h, amb sortida des del local de les carrosses fins arribar a la sardinada popular.
*Sardinada popular. A les 21h, al pàrquing de l’antiga Agglotap, gentilesa de la Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols. Discomòbil durant la sardinada, comiat del Carnestoltes 2016 i lliurament de premis especials a les colles locals. Venda anticipada de tiquets a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir, s/n – Tel. 972820051).

Dijous 11 de febrer
*Dona activa: Descobreix el Ioga de la teva ciutat. Espai Ganesha, a càrrec de Francesc Quilez. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD. Inscripcions gratuïtes al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Divendres 12 de febrer
*Club de lectura. El casamiento engañoso; El coloquio de los perros de Miguel de Cervantes. Dins les Novelas Ejemplares. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Audició mixta. A les 20h a l’Escola de Música. Gratuïta.

Diumenge 14 de febrer
*XI Concurs Teatre Amateur Les Tres Germanes. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 16 de febrer
*Servei d’Orientació Jurídica gratuïta de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.
*Dona activa: Descobreix el Ioga de la teva ciutat. Centre Ioga Pràctic, a càrrec de Mª Lluïsa Sales. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD. Inscripcions gratuïtes al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Dijous 18 de febrer
*Dona activa: Descobreix el Ioga de la teva ciutat. Sakshi Ioga, a càrrec de Joan Raya. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD. Inscripcions gratuïtes al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Dissabte 20 de febrer
*Mercat dels Encants. De 8 a 14h a la Plaça del Mercat.
*Presentació de llibres d’alimentació. Ensenya’m a menjar bé de la guixolenca Gemma Ros i Tú eliges lo que comes del guixolenc Carlos Casabona. A càrrec dels dos autors dels llibres. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit
*Presentació del llibre Per què hem guanyat de Francesc - Marc Álvaro. A les 19h a la Casa Irla. Entrada lliure.


Diumenge 21 de febrer
*Audició de Sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera. A les 12 al Passeig dels Guíxols. Es rifarà un tortell. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.
*Ball per als socis amb l’organista José Antonio Jaimez. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 22 de febrer
Audició mixta. A les 20h a l’Escola de Música. Gratuïta.

Dimarts 23 de febrer
*Dona activa: Descobreix el Ioga de la teva ciutat. Espai Hatha Ioga, a càrrec de Lydia Estrach. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD. Inscripcions gratuïtes al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.
*Cicle de xerrades de Salut: Dolor i inflamació, què hi puc fer jo? A càrrec d’Ester Serra, del centre de salut i teràpies naturals Vibra. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 24 de febrer
*Dona activa: Vine, participa i crea part una entitat. Sessió per assessorar sobre la creació d’una entitat. De 15 a 17h. Al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD. Inscripcions gratuïtes al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*Aules Culturals Fusta i quitrà. La marina guixolenca del s. XIX, a càrrec de Josep Auladell Payró, historiador i tècnic de l’Arxiu Municipal. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Quiz freak. Joc de preguntes i respostes per equips de temàtica freak. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 25 de febrer
*Dona activa: Descobreix el Ioga de la teva ciutat. Espai La Yogini, a càrrec de Neus Martín. De 15.15 a 16.15h al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD. Inscripcions gratuïtes al tel. 972 820101 o c/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*Presentació del llibre Cartas de amor d’Àngel Lozano, segon llibre de poesia de l’autor guixolenc. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 27 de febrer
*Botiga al Carrer. Durant tot el dia als carrers del centre de la ciutat.
*Hora del conte “La Flauta màgica” de Mozart, a càrrec d’Alehop Produccions. Espectacle familiar per a infants d´1 a 8 anys en format conte representat per titelles de taula i acompanyat de música. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit
*Presentació del llibre Referents, entrevistes a 40 personalitats dels països catalans. Presenta Maria Calvet, néta de Felip Calvet i Teresa Rovira. A les 19h a la Casa Irla. Entrada lliure.

Diumenge 28 de febrer
*Festa de Sant Antoni Abat
*Botiga al Carrer. Durant el matí als carrers del centre de la ciutat.
*XI Concurs Teatre Amateur El Nom. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 29 de febrer
*Xerrada – Col·loqui: Malaltia i Vida Activa. A càrrec de la Dra. Marisa Ortigosa. A les 18h, al Centre Cívic Vilartagues. Organitza: SIAD.


Exposicions
*Del 15 de febrer al 15 de març Exposició per commemorar els 150 anys de l’escola Cor de Maria. Amb material recollit per antics alumnes relacionat amb l’escola. Al pati de l’Ajuntament.
* Fins al 26 de febrer Exposició “Perich i Autopista, humor sense peatges”. Al vestíbul de la Biblioteca durant l’horari habitual d’obertura. Oberta a tothom.

________

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Dissabte 20 de febrer
*Tastets de cuina Km 0. Tallers de cuina per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 10.30 a 13h a l’Espai la Milana (c/Girona, 40). Preu: 14€/taller. Per a més informació i inscripcions: 872 50 07 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*Escola de Pares i Mares 0-3 anys: Com podem respectar el moviment lliure del nadó segons Pikler? De 10.30 a 12.30h. Preu: 10€ adult/ 12€ parella. A Familiarium c/ Sant Domènec,12.

*Pintura amb Carola Ellenberger. De 16 a 18h tots els dilluns, dimarts i divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Aquarel·la amb Néstor Sánchiz. De 10 a 13h tots els dijous, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Creació de Còmics amb Pilar Esteva. De 17 a 19h tots els divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.

*Hipopressius recuperació post part. Iniciació: Divendres de 17 a 18h. Avançat: Divendres de 18 a19h. Preu: 35€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a embarassades. Dijous de 18.30h a 19.30h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a mares i nadons. Dijous de 17.30h a 18.30h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.

*Extraescolars Espai La Milana. Dies a escollir de dilluns a divendres de 17h a 20h. Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 872 500 703

*Voluntariat per la llengua – Si parles una mica el Català i el vols millorar, t’ oferim: 10 hores de conversa en català (1 hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes). Si t’interessa participar-hi, contacta amb nosaltres: Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 642310, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (972 324057, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

Activitats a la Sala Las Vegas: Classes de: Monòlegs dimecres de 18 a 20h; Tango dimecres de 21 a 22.30h; Balls de saló divendres de 21 a 22h. Cada dissabte: Actuacions de grups musicals, de 22 a 3h. Preu: 10€, amb consumició. Cada diumenge: Ball amb DJ, de 18 a 22h. Per a més informació: 679 50 99 90.

Cada dilluns
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès De 15.30h a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646 17 32 48 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts
*Curs informàtica Gent Gran. De 16h a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts i divendres
*Conversa en anglès. De 15.30h a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimecres
*Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat (OBSF). De 10 a14h. Al Centre Cívic Vilartagues, al despatx del fons de la planta baixa, a mà dreta.
*Club de lectura fàcil De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Conduït per Sandra Camps, coordinadora del Consorci per a la Normalització Lingüística. Per a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en la lectura en català o aquelles que ja la llegeixen però volen millorar-la. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dijous
*Taller de música per a nadons (hivern). Els dijous de gener i febrer (8 sessions), d’11.15 a 12h. A l’Escola de Música. Nadons de 6 mesos a 3 anys acompanyats per la mare o el pare. Més informació i inscripcions: 972 82 13 93 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Cada dijous altern
*El Punt d’Informació a la Mediació es troba operatiu cada dijous altern de 9 a 11h, al Centre Cívic de Vilartagues. Amb la mediació es poden donar respostes pràctiques en situacions de conflicte entre persones.
Per més informació: 972 820101.

Cada divendres
*Conversa en alemany. De 17 a 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 522 593 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

De dilluns a divendres
*SOM (servei d’ocupació municipal). De 10 a 13.30h Si busques feina o treballadors: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Nova Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana al Centre Cívic Vilartagues. T. 972 82 01 01. Horari: de 9 a 14h.

*Xarxa d’intercanvi Coneix-te, Coneix-nos. Xarxa d’intercanvi lingüístic per a persones amb ganes de parlar, escoltar i ganes d’aprendre qualsevol llengua. La data de trobada i el lloc serà pactada entre els usuaris. Activitat gratuïta. Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Organitza: Oficina de Català (OFICATguíxols).

*LA NOVA EDICIÓ DE TRAILWALKER 2016 JA TÉ DATA I S’OBREN LES INSCRIPCIONS ALS EQUIPS. Nova data: 16 i 17 d’Abril. Inici a les 10h del matí a Olot, seguint la Via Verda Pirineu - Costa Brava fins arribar a Sant Feliu de Guíxols.

 

 

 

 

________________________

ACTIVITATS
SANT FELIU DE GUÍXOLS
1 AL 31 DE GENER DE 2016

Fins el febrer Campanya Gastronòmica Temps d’Uriços. A diferents restaurants de la ciutat.
Tot l’hivern Tasta l’hivern “Surf”. Campanya productes de temporada al Mercat Cobert.

Divendres 1 de gener
*Tots a l’aigua. Primer bany de l’any. A les 13h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Club Aquàtic Xaloc i CE Montclar. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Quina de Nadal. A les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dissabte 2 de gener
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Cloenda del 2n curs de màgia. A les 11h al Ganxó Parc.
*Quina infantil de Nadal amb animació. A partir de les 16h a la Sala Las Vegas. Obert a tots els públics. Organitza: Espai La Milana.
*Arribada del Patge Reial. A les 19h al Museu d’Història de la Joguina.
*Recollida de cartes amb l’assistència del Patge Reial. De 19 a 20h al Museu d’Història de la Joguina.
*Teatre El Gran Màgic d’Oz. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€. Venda d’entrades anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció. A càrrec de l’Agrupació Teatre Benet Escriba.
*Concert de Xavier Calvet (indie folk) & DJ Nobi (pop-rock 80’s i 90’s). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 3 de gener
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Quina infantil de Nadal amb animació. A partir de les 11h a la Sala Las Vegas. Obert a tots els públics. Organitza: Espai la Milana.
*Teatre El Gran Màgic d’Oz. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€. Venda d’entrades anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció. A càrrec de l’Agrupació Teatre Benet Escriba.
*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Arribada dels Patges Reials. A les 19h al Museu d’Història de la Joguina, a la Rambla Generalitat i a la Plaça Salvador Espriu.
*Recollida de cartes amb l’assistència del Patge Reial. De 19 a 20h a la Porta Ferrada.
*Concert de Ryan Boldt (Canadà, indie folk). A les 20h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dilluns 4 de gener
*Vine a jugar a la sala d’exploració del Museu d’Història. D’11 a 13h al Museu d’Història de la ciutat (Monestir). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del Curacops, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. De 4 a 12 anys. Menors de 10 anys acompanyats d’una adult. Activitat gratuïta.
*Arribada per mar dels Carters Reials. A les 18.30h. Desfilada pels carrers del centre ciutat. Recorregut: Club Nàutic, passeig dels Guíxols, rambla Vidal, placeta Sant Joan, c/Hospital i plaça Monestir. Tot seguit Encesa de l’Estel de Nadal. Espectacle audiovisual al Monestir i desprès recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials a la Porta Ferrada.

Dimarts 5 de gener
*Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A les 19h. Recorregut: sortida zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla Vidal, passeig del Mar, avda. Juli Garreta i plaça Monestir. Tot seguit Acte de Benvinguda i Lliurament de les Claus de la Ciutat. Espectacle audiovisual al Monestir i desprès recollida de cartes amb l’assistència dels Reis Mags d’Orient a la Porta Ferrada.

Dimecres 6 de gener
*Tradicional Quina de Nadal. A les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.
*Vinyl night. Audició d’àlbums clàssics. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 7 de gener
*Vine a jugar a la sala d’exploració del Museu d’Història. De 16 a 19h al Museu d’Història de la ciutat (Monestir). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del Curacops, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. De 4 a 12 anys. Menors de 10 anys acompanyats d’una adult. Activitat gratuïta.
*Jam Session amb the Fantastic Irlastic Band. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 8 de gener
*Vine a jugar a la sala d’exploració del Museu d’Història. D’11 a 13h al Museu d’Història de la ciutat (Monestir). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del Curacops, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. De 4 a 12 anys. Menors de 10 anys acompanyats d’una adult. Activitat gratuïta.
*Concert de The Flat Pack (Bcn hot blues, early jazz & hillbilly). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 9 de gener
*Sortida secció infantil/juvenil del Centre Excursionista Montclar. Acampada a Romanyà. Punt de sortida: Restaurant Font Picant a les 15h. Tornada: 10 de gener. Preu: 5€ (tramitació assegurança temporal de muntanya. Organitza: Centre Excursionista Montclar infantil/juvenil.
*Festa Swing & Lindy Hop. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 10 de gener
*Audició de Sardanes amb la cobla Rossinyolets. A les 12h al Passeig dels Guíxols. Es vendran números per sortejar un tortell de la pastisseria Gironès.
*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró (Ball del Fanalet). A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Concert de Gianni Gagliardi & Lluís González Trio (NY, Girona, jazz). A les 17h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.
*XI Concurs Teatre Amateur Amb els pixats al ventre. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
Dimarts 12 i 19 de gener
*Tapping per al benestar, part 1 i 2. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Rosa Beltran.

Dimecres 13 de gener
*Aula Cultural: Com millorar la memòria. A càrrec de la Sra. Anna Puig, doctora en psicologia. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Quiz musical. Joc de preguntes i respostes per equips. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 14 de gener
*Xerrada sobre constel·lacions familiars. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Neus Pont i Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistemàtiques.
*Open Mic / Micro obert. Vine a tocar les teves cançons. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.
*Curs de creació de comerç electrònic. De 17 a 21h a al Clúster Tecnològic -Associació Arttic (c/ Sant Adolf, 18). Per a més informació podeu contactar amb David González T. 695 796 901. Inscripcions a l’Oficina del Pla de Barris T. 972 32 70 19 o a l’Associació Arttic T. 872 21 90 45.

 

Divendres 15 de gener
*Curs de creació de comerç electrònic. De 17 a 21h a al Clúster Tecnològic -Associació Arttic (c/ Sant Adolf, 18). Per a més informació podeu contactar amb David González T. 695 796 901. Inscripcions a l’Oficina del Pla de Barris T. 972 32 70 19 o a l’Associació Arttic T. 872 21 90 45.

*Concert de Sueño de Capricornio ( Sant Feliu, rock). A les 21.30h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 16 de gener
*Mercat dels Encants. De 8 a 14h a la Plaça del Mercat.
*Assemblea extraordinària de socis del CE Montclar. A les 18h primera convocatòria; a les 18.30h segona convocatòria. Durada: 2h. Organitza: Centre Excursionista Montclar.
Diumenge 17 de gener
*Ball per als socis amb l’organista Joan Carles. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Espectacle familiar: Viatge a l’Illa del Tresor. Per a tots els públics. A les 12h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. A càrrec de la cia Jordi del Rio. Preu: 6€. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Auditori a partir de les 11h. Organitza: Fundació la Xarxa.
*Concert de Kinsale (Terrassa, folk & pop). A les 17h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dimecres 20 de gener
*Vinyl night. Audició d’àlbums clàssics. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 21 de gener
*Xerrada sobre Re-naixament. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Neus Pont i Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistemàtiques.
*Jam Session amb the Fantastic Irlastic band. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 22 de gener
*Concert de Nacho Alonso & Marta Rosés (soul, blues, rock & pop). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 24 de gener
*Ball per als socis amb el grup Leo i Rosamari. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Sortida als Carcaixells del CE Montclar. Sortida des de Can Llaurador a les 10h fins les 13h aproximadament. Organitza: Centre Excursionista Montclar.
*XI Concurs Teatre Amateur Agnès de Déu. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
Dimarts 26 de gener
*Cicle de xerrades de salut: Salut, què hi puc fer jo? A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Ester Serra, del centre de salut i teràpies naturals Vibra. Les sessions que hi ha programades tractaran de la salut en general, el dolor i la inflamació, l’estrès, la salut intestinal o cardiovascular i el descans i el son saludables.
Dimecres 27 de gener
*Aula Cultural: Via Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. A càrrec del Sr. Albert Gironès i Domènec. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Quiz musical. Joc de preguntes i respostes per equips. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.
Dijous 28 de gener
*Open Mic / Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 29 de gener
*Concert de Grateful Blues (Girona, blues). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 30 de gener
*Uriçada popular. D’11 a 14h als Jardins Juli Garreta. 6 uriços+copa de cava = 6€
*Presentació del llibre L’Assassinat de Guillem de Berguedà de Francesc Ribera “Titot”. A les 19h a la Casa Irla.
*Hora del conte Meravellosa Alícia, a càrrec de Núria de Calella (espectacle) i Mireia Córdoba (taller). A les 11.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. El clàssic de Lewis Carrol, que acaba de celebrar el seu 150è aniversari, acompanyat d’un taller on les formes i els volums juguen un paper important. Per a nois i noies de 6 a 12 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i/o tel. 972 32 40 57.

Diumenge 31 de gener
*V Travessia No a la Fred. Només per als més valents! A les 10h recollida de dorsals, a la platja de Sant Feliu de Guíxols. A les 11h hora de sortida. Preu: 10€ fins al 27 de gener, 15€ a partir del 27 de gener i el dia de la prova. Edat mínima: 18 anys. Al acabar hi haurà xocolata desfeta i pastetes per a tothom.
Inscripcions: www.clubaquaticxaloc.com
*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Concert de Quico Tretze (Igualada, folk acústic) & Navratilova (Sant Feliu, cantautor folk). A les 17h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Exposicions
*Fins el 8 de gener Exposició Il·lustradores i il·lustrades. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
*Del 12 al 29 de gener Exposició Perich i Autopista, humor sense peatges. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
*Fins al 7 de gener Exposició de pintura Human nature de Micheline Samaey. A la Casa Irla.
*Fins al 10 de gener 2016 Exposició Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home. Al Museu d’Història de la ciutat (Monestir).
*Fins el 31 de gener Exposició: La Mancomunitat de Catalunya a les terres de Girona. A la Sala d’Exposicions temporals de la 3a planta del Museu d’Història. Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 19h; dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 19h i diumenges d’11h a 14h. Els dimarts romandrà tancada.


ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS
*Pintura amb Carola Ellenberger. De 16 a 18h tots els dilluns, dimarts i divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Aquarel·la amb Néstor Sánchiz. De 10 a 13h tots els dijous, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Creació de Còmics amb Pilar Esteva. De 17 a 19h tots els divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Hipopressius per a la recuperació post part i la recuperació del sòl pèlvic. Grup matí: dijous de 10 a 11h. Grup tarda: dimarts de 18 a 19h. Preu: 35.-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a embarassades. Dimecres de 17.15h a 18.15h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a mares i nadons. Dimecres de 16h a 17h. Preu: 40-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Extraescolars Espai La Milana. Dies a escollir de dilluns a divendres de 17h a 20h. Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 872 500 703

*Voluntariat per la llengua – Si parles una mica el Català i el vols millorar, t’ oferim: 10 hores de conversa en català (1 hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes). Si t’interessa participar-hi, contacta amb nosaltres: Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 642310, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (972 324057, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

Activitats a la Sala Las Vegas: Classes de: Monòlegs dimecres de 18 a 20h; Tango dimecres de 21 a 22.30h; Balls de saló divendres de 21 a 22h. Per a més informació: 679 50 99 90. Cada dissabte: Actuacions de grups musicals. Preu: 10€. Cada diumenge: Ball amb DJ, de 18 a 22h.

Cada dijous
*Taller de música per a nadons hivern. Els dijous de gener i febrer (8 sessions), d’11.15 a 12h. A l’Escola de Música. Nadons de 6 mesos a 3 anys acompanyats per la mare o el pare. Més informació i inscripcions: 972 82 13 93 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Cada dilluns
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès De 15,30h a 16,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646 17 32 48 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts
*Curs informàtica Gent Gran. De 16h a 17,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts i divendres
*Conversa en anglès. De 15,30h a 16,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimecres
*Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat (OBSF). De 10 a14h. Al Centre Cívic Vilartagues, al despatx del fons de la planta baixa, a mà dreta.
*Club de lectura fàcil De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Conduït per Sandra Camps, coordinadora del Consorci per a la Normalització Lingüística. Per a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en la lectura en català o aquelles que ja la llegeixen però volen millorar-la. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dijous altern
*El Punt d’Informació a la Mediació es troba operatiu cada dijous altern de 9 a 11h, al Centre Cívic de Vilartagues. Amb la mediació es poden donar respostes pràctiques en situacions de conflicte entre persones.
Per més informació: 972 820101.

Cada divendres
*Conversa en alemany. De 17 a 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 522 593 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Campanyes solidàries
*Fundació Roberto y Esperanza: Campanya de recollida de mòbils i/o bateries velles per a ajudar a Roberto en els seus tractaments arran d’una lesió cerebral. Punts de recollida: Biblioteca, Centres Cívics, Oficina de Turisme... Fins a mitjans gener de 2016.

Dilluns 4 de gener
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Taller de fanalets infantil. D’11 a 13h. A l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Fanalets de mussols ganxons. Preu: 8€ (material inclòs). Organitza: Centre Esquitx.
*Visita del Patge Reial. A les 17.30h al Centre Fada Iris. Vine a portar la teva carta als Reis Mags. Hi haurà sorpreses, pica pica i la Fada del Nadal. Preu: 6€. Organitza: Centre Fada Iris.

Dimarts 5 de gener
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Animació infantil: visita del Patge Reial. De 12 a 13h. A l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Preu: 3€. Obsequi per a tothom.

Dissabte 16 de gener
*Tastets de cuina Km 0. Tallers de cuina per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 10.30 a 13h a l’Espai la Milana (c/Girona, 40). Preu: 14€. Per a més informació i inscripcions: 872 50 07 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

De dilluns a divendres de 10 a 13.30 h
*SOM (servei d’ocupació municipal). Si busques feina o treballadors: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

*Xarxa d’intercanvi Coneix -Te, Coneix -Nos. Xarxa d ’intercanvi lingüístic per a persones amb ganes de parlar, escoltar i ganes d’aprendre qualsevol llengua. La data de trobada i el lloc serà pactada entre els usuaris. Activitat gratuïta. Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Organitza: Oficina de Català (OFICATguíxols).
*Nova Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana al Centre Cívic Vilartagues. T. 972 82 01 01. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14h.


*LA NOVA EDICIÓ DE TRAILWALKER 2016 JA TÉ DATA I S’OBREN LES INSCRIPCIONS ALS EQUIPS. Nova data: 16 i 17 d’Abril. Inici a les 10h del matí a Olot, seguint la Via Verda Pirineu - Costa Brava fins arribar a Sant Feliu de Guíxols.

 


ACTIVITATS
SANT FELIU DE GUÍXOLS
1 AL 31 DE DESEMBRE DE 2015
________________________________________________________________________________________

Fins el febrer Campanya Gastronòmica Temps d’Uriços. A diferents restaurants de la ciutat.
Tot l’ hivern Tasta l’ hivern “Surf”. Campanya productes de temporada al Mercat Cobert.

Dimarts 1 de desembre
*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.
*Taller de moviment natural: recupera el poder del teu cos. A càrrec de Cristina Roca. De 15.15h a 16.30h al SIAD (Centre Cívic Vilartagues). Per a més informació: 972 82 01 01 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 2 de desembre
*Aules culturals La Nissaga dels Casas i el patrimoni cultural català, a càrrec de Francesc Aicart i Hereu, doctor per la UDG i tècnic d’Educació de l’Ajuntament. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

Dijous 3 de desembre
*Fundació Cor de Maria - Sant Josep amb la Marató de TV3. Masterclass solidària de zumba. Adquirint un tiquet per 2,50€ es podrà participar i t’enduràs un pin de record. També podràs berenar i pintar el logo.
A les 17h al C.E. Sant Josep.

Divendres 4 de desembre
*Activa’t per a la recerca de feina. Sessió formativa Defineix el teu perfil professional. De 10 a 12h a l’aula de Guíxols Desenvolupament. Places limitades. Informació i inscripcions: SOM (1r pis estació autobusos), al 972 32 70 33 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Música ambient nadalenca. A les 17h a la plaça del Mercat.
*Taller infantil: Photocall Nadal. De 17.30 a 19.30h a la plaça del Mercat. Accés lliure.
*Audició de Nadal: Grups de vent de petits i grans de l’Escola de Música. A les 18h a la plaça del Mercat.
*Encesa de llums de Nadal. A les 18.30h a la plaça del Mercat. Seguidament xocolatada popular. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Encesa de llums de Nadal. A les 19h a la Plaça Salvador Espriu. Seguidament xocolata popular. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Tasta...l’Hivern “Surf”. El millor “surf-garage” amb el grup 13th Magic Skull acompanyat de tastets d’hivern. Demana la teva beguda i et convidem a un dels tastets realitzats amb els productes de temporada. De 19 a 21h al Mercat Cobert.
*Debat sobre Quina Europa vols? Sobre els reptes de futur de la UE. La teva opinió és important i la volem conèixer. A les 19.30h, a l’Espai de Congressos i Reunions al Monestir. Amb la participació de l’ Alcalde de Sant Feliu de Guíxols i Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Entrada lliure.
*Club de lectura: Perles, l’amic i l’amat, càntics de Ramon Llull posats en vers, de Jacint Verdaguer. Edició d’Enric Cassasses i Agnès Prats. A les 20.30h, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club, Toni Sala.
*Jam Session de l’Escola de Municipal de Música. A les 22h a Cas Romagué - Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.


Del dissabte 5 al dimarts 8 de desembre
Fira de Nadal. A la rambla Vidal. Dissabte, diumenge i dilluns de 10 a 14h i de 16 a 20h. Dimarts de 10 a 14h. Una gran varietat de productes artesans i nadalencs t’esperen a la 8a Fira de Nadal. I cada dia tallers infantils nadalencs, tallers de rebosteria d’adults, demostracions de cuina nadalenca, jocs i espectacles familiars. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 5 de desembre
Taller d’scrap infantil: postals de Nadal. De 10 a 11.30 i de 12 a 13.30h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5€. Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir) i el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 00 51.
Taller infantil de globoflèxia: 5 creacions diferents amb globus. D’11 a 14h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per la botiga Ballons. Preu: 5€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
Taller de manualitats infantil: decorem un estel o un arbre de Nadal amb espelma. D’11 a 14h i de 17 a 19h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit pel taller d’art La Pinzellada. Preu: 5€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
Els Recicloperats: 18 jocs autònoms fets de materials reciclats. D’11 a 19h a la placeta Sant Joan. Podràs resoldre petits objectius utilitzant les teves habilitats psicomotores i un xic d’enginy i estratègia. Dirigits per la companyia Katakrac. Accés lliure.
Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca. De 16 a 17.30h i de 18 a 19.30h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5€. Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir) i el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 00 51.
Taller d’adults de rebosteria: elaborem dolços típics de Nadal. De 17 a 19.30h. A la cuina del restaurant El Ginjoler. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de La Vienesa. Preu: 5€ (material inclòs). Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir) i fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 00 51.
*Teatre Remenant els boscos de nit amb Janot Carbonell i Kissima Sillah. A les 19.30h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69). Per a més informació: Tel. 972 11 74 39 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Entrada lliure.

Diumenge 6 de desembre
Taller infantil de fang: fem les figuretes del Pessebre! D’11 a 13h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per l’Escola d’Art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5€. Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir) i el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 00 51.
Espai de jocs de taula moderns dirigits. D’11 a 14h i de 16 a 19h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Activitat familiar. Accés lliure. Dirigit per Ludus Mundi.
Taller de manualitats infantil: fem un mussol nadalenc amb una pinya. De 16 a 19h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per l’espai El Petit Art. Preu: 5€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
Taller infantil de rebosteria: decora galetes o cupcakes nadalencs. De 16 a 19h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per Be Cake. Preu: 6€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
Christmas storytime: Santa’s helper. A les 17h conta contes teatralitzat en anglès a la placeta Sant Joan. Dirigit per l’escola d’anglès Kids & Us. Accés lliure.
*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Del 7 a l’11 de desembre
*Curs d’iniciació al 3D. De 18 a 20h al Clúster tecnològic (C/ Sant Adolf, 18). Curs gratuït d’iniciació al 3D (10 hores). Per a més informació: Roberto Sancho – 722.751.220.


Dilluns 7 de desembre
Demostració de rebosteria: com preparar un avet de xocolata per després fer-lo a casa per Nadal. A les 11h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Al finalitzar la demostració es sortejarà l’avet. Dirigit per Carme Picas del restaurant i càtering El Ginjoler. Accés lliure.
Contes de Nadal de les germanes Baldufa. D’11 a 14h. A la placeta Sant Joan. La Lilian i la Sohie celebren el Nadal en família i ens explicaran contes màgics d’arreu del món. Dirigit per Tanaka Teatre. Accés lliure.
Taller infantil de manualitats: preparem espelmes per al Nadal amb cera d’abella. D’11 a 14h i de 16 a 18h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per Mel de l’Ardenya. Preu: 3€. No cal inscripció prèvia.
Taller infantil de rebosteria: galetes amb figures nadalenques per penjar al teu arbre. D’11 a 14h i de 16 a 19h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per la botiga “Sweet & Sugar”. Preu: 7€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
Taller d’activitats Cuscusianes: als contes Cuscusians les paraules i els objectes juguen. Jugarem al joc de cartes Pillut i crearem a partir dels contes. De 16 a 19h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. “O et diverteixes o te’n vas...” proverbi Cuscusian. Activitat familiar. Accés lliure.
Taller d’adults de cuina de Nadal: pica-Picas de Nadal. A les 17h. A la cuina del restaurant El Ginjoler (plaça Abadia). Dirigit per Carme Picas. Preu: 5€ (material inclòs). Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir) i fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 00 51.
*Concert de The Lake Poets. A les 20h a Cas Romagué - Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dimarts 8 de desembre
Gimcana de Nadal: el caçatió. D’11 a 13h. El Cagatió s’ha perdut per la Fira de Nadal. Vine amb la teva família i ajuda’ns a trobar-lo. Diferents personatges ens acompanyaran en el recorregut. Al final de la gimcana, tots els participants tindran un obsequi. Preu: 1€ per participant. Dirigit pel Centre Infantil Esquitx. Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici Monestir) i el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 00 51.
Taller d’activitats Cuscusianes: als contes Cuscusians les paraules i els objectes juguen. Jugarem al joc de cartes Pillut i crearem a partir dels contes. D’11 a 13h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. “O et diverteixes o te’n vas...” proverbi Cuscusian. Activitat familiar. Accés lliure.
Taller infantil de rebosteria: decora galetes o cupcakes nadalencs. D’11 a 14h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per Be Cake. Preu: 6€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
Taller de manualitats infantil: fem postals de Nadal. D’11 a 14h. A la carpa de tallers de la rambla Vidal. Dirigit per l’espai El Petit Art. Preu: 5€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

Del 9 al 13 de desembre
*La Piscina Municipal amb la Marató de TV3. Diferents masterclass (ioga, zumba, ciclo-indoor). A les 18.30h.

Dijous 10 de desembre
*Activa’t per a la recerca de feina. Sessió formativa Com superar una entrevista de feina amb èxit. De 10 a 12h a l’aula de Guíxols Desenvolupament. Places limitades. Informació i inscripcions: SOM (1r pis estació autobusos), al 972 32 70 33 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*Commemoració del 150è Aniversari del C.E. Cor de Maria: A les 19h Taula Institucional. A les 20 h Conferència On va l’Educació avui? A càrrec del Dr. Francesc Torralba (filòsof i teòleg). A la Sala Las Vegas. Obert a tothom. Organitza: Fundació Cor de Maria – Sant Josep.
*Presentació del llibre 9-N Desclassificat. Història secreta d’una votació de Vicent Partal. A les 20h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69). Per a més informació: Tel. 972 11 74 39 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Entrada lliure.


Divendres 11 de desembre
*L’ Institut Sant Feliu amb la Marató de TV3. Projecció de curtmetratges i elaboració d’un mural solidari. A les 11.30h. A l’ Institut Sant Feliu.

Dissabte 12 de desembre
*Animació de carrer nadalenca! Tastets teatrals, màgia, acudits, cançons... De 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h. A la rambla Vidal i carrers adjacents. Dirigit per La Minúscula. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Dive Different amb la Marató de TV3. Degustació de vi l’Àmfora, envellit 18 mesos en àmfores sota el mar a 10 metres de profunditat. A les 12h a la platja de Sant Pol.
*Taller infantil de pals de tió. De 17 a 18h a la rambla Vidal. Organitza: Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols.
*Presentació del llibre La Sala d’Estar és un Camp de Futbol de Josep Maria Fonalleras. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69). Per a més informació: Tel. 972 11 74 39 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Entrada lliure.

Diumenge 13 de desembre
*L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la Marató de TV. La ciutat organitza diferents activitats, moltes d’elles promogudes a iniciativa de les seves entitats, i amb el suport de l’Ajuntament. Tots junts sumem esforços! A les 9h, al centre de la Ciutat – zona Rambla Vidal.
*Espectacle familiar: l’Avi Tonet. Per a tots els públics. A les 12h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. A càrrec de la cia Jordi del Rio. Preu: 6€. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Auditori a partir de les 11h. Organitza: Fundació la Xarxa.
*XI Concurs Teatre Amateur Navàs. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
*L’ Institut Sant Elm amb la Marató de TV3. Actuacions musicals i balls dels alumnes i parada de pastissos casolans i objectes de regals fets pels alumnes i professors. De 9 a 15h a la Rambla Vidal/ passeig del Mar.
*La Coral Cypsella amb la Marató de TV3. Concert de cant coral amb un repertori de cançó popular i nadales. A les 18h a la Parròquia de Santa Maria.
*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 15 de desembre
*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 16 de desembre
*Aules culturals Música a l’entorn de Nadal, a càrrec de Josep M. García i Plaja, musicòleg. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

Dijous 17 de desembre
*Taller comerç electrònic. De 16 a 20h al Clúster tecnològic (C/ Sant Adolf, 18). Jornada d’assessorament en comerç electrònic per petites empreses i comerç local. Per a més informació: David González – 695.796.901.
*Presentació del llibre col•lectiu Bibliorelats. A les 19.30h, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Recull de relats de diversos autors ambientats en biblioteques . amb la presència de l’escriptora guixolenca Josefina Coll, autora d’un dels relats, Maria Victòria Rodrigo, del col•lectiu Reusenques de Lletres, l’escriptor guixolenc Miquel Aguirre, l’escriptora Núria Martí Constans i el regidor de cultura Jordi Vilà.

Divendres 18 de desembre
*Concert de Nadal. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Organitza: Escola Municipal de Música.
*Concert de Nadal amb les corals de Sant Feliu de Guíxols. A les 22h. A la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels. Entrada gratuïta. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Donació de sang. De 16.30 a 21h al Centre Cívic Vilartagues.

Dissabte 19 de desembre
*Mercat dels Encants. De 8 a 14h a la Plaça del Mercat.
*Espectacle familiar: Instruccions per passar un bon Nadal. De 10.30 a 13.30h a la placeta Sant Joan. 5 funcions / instruccions per practicar un bon Nadal: uns personatges molt especials ens venen a explicar, a través de contes, cançons i molt d’humor, totes aquelles coses que hem de tenir en compte per passar un bon Nadal ! Dirigit per La Minúscula. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Christmas Storytime: the Elf’s inventions. A les 12h a la biblioteca pública Octavi Viader i Margarit. Dirigit per Kids & Us. Per a públic familiar. Accés lliure. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 12.15h, per la zona comercial del centre de la ciutat. Organitzen: Escola de Música i Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols.
*Caga Tió. De 17 a 18h.Vine a la rambla Vidal i caga el tió amb nosaltres. Organitza: Associació de Comerciants Sant Feliu de Guíxols.
*Presentació del llibre Guarir de les àvies remeieres del parc de Pedra Tosca. Al finalitzar la presentació es farà un taller - demostració de com fer l’aigua del Carme. Entrada lliure. A les 17.30h a la Sala Abat Sunyer del Museu d’Història – Monestir.
*Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 18h, per la zona comercial del centre de la ciutat. Organitzen: Escola de Música i Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols.
*Donació de sang. Tant al matí com a la tarda a la residència Sant Feliu Gent Gran.

Diumenge 20 de desembre
*Escudellada gratuïta. De 12 a 13h, a la rambla Vidal. En Marc Regincós i restaurants col•laboradors faran una escudellada i els alumnes de la Coral de cicle inicial de l’Escola de Música faran una audició. Activitat gratuïta. Organitza: Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols.
*Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada. A les 13h, davant del Monestir. Amb la participació de les corals de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Ball per als socis amb l’organista José Antonio Jaimez. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 22 de desembre
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.
*Actuació de la Coral del Casal, a les 17h. Berenar de Nadal, a les 18h. Al Casal Tueda.

Divendres 25 de desembre
*Tradicional Quina de Nadal. A les 18h, a la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dissabte 26 de desembre – Sant Esteve
*Audició de Sardanes amb la cobla la Baix Empordà. A les 12h, al passeig del Mar (davant el restaurant Marabú). Al final de l’actuació es rifarà un tortell. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols.
*Tradicional Quina de Nadal. A les 18h, a la Sala Las Vegas. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Diumenge 27 de desembre
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*El gran Màgic d’Oz. A les 12h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.
*Ball per als socis amb l’organista Francisco Mas. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

De dilluns 28 a dijous 31 de desembre
*2n Curs de màgia a càrrec de l’Il•lusionista Xevi. De 10 a 12h, a la biblioteca pública Octavi Viader i Margarit. Preu nen/nena: 20€ (tot el curs). De 8 a 12 anys (no és necessari haver assistit al primer curs). Inscripcions prèvies a la biblioteca (972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). Places limitades. L'espectacle de cloenda del curs tindrà lloc dissabte 2 de gener, a les 11 h, a càrrec de l'il•lusionista Xevi i els participants al curs, al Ganxó Parc - Parc Infantil de Nadal (Pavelló Municipal d’Esports La Corxera). Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dilluns 28 de desembre
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dimarts 29 de desembre
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.

Dimecres 30 de desembre
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Ball i cotilló de Cap d’Any per als socis. A càrrec del grup Leo i Rosamari. A les 21.30h, al Centre Cívic Tueda.

Dijous 31 de desembre
*Parc infantil de Nadal - Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Sant Silvestre Ganxona (cursa popular). A les 18h. Organitza: Club Aquàtic Xaloc. Col•labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Exposicions
*Fins al 7 de gener Exposició de pintura Human nature de Micheline Samaey. A la Casa Irla.
*Fins al 4 de desembre Exposició de fotografia de Xarxa Solidària. De 9 a 14h, al Pati de l’Ajuntament.
*Fins al 4 de desembre Exposició fotogràfica “Parelles de llarg recorregut” de Vicens Rovira. De 9 a 21h al Casino Guixolenc (Passeig del Mar, 36)
*Del 14 de desembre al 8 de gener Exposició Il•lustradores i il•lustrades. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
*Fins al 10 de gener 2016 Exposició Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home. Al Museu d’Història de la ciutat (Monestir).
*5 i 6 de desembre Exposició de labors a l’Ermita de Sant Amanç. Horari: de 10 a 14h i de 17 a 20h.
*Fins el 31 de gener Exposició: La Mancomunitat de Catalunya a les terres de Girona. A la Sala d’Exposicions temporals de la 3a planta del Museu d’Història. Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 19h; dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 19h i diumenges d’11h a 14h. Els dimarts romandrà tancada.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS
*Curset intensiu de monòlegs. De l’1 al 15 de desembre a la Casa Irla. Per a més informació: Susy, tel. 626480892.
*Pintura amb Carola Ellenberger. De 16 a 18h tots els dilluns, dimarts i divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Aquarel•la amb Néstor Sánchiz. De 10 a 13h tots els dijous, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Creació de Còmics amb Pilar Esteva. De 17 a 19h tots els divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Hipopressius per a la recuperació post part i la recuperació del sòl pèlvic. Grup matí: dijous de 10 a 11h. Grup tarda: dimarts de 18 a 19h. Preu: 35.-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a embarassades. Dimecres de 17.15h a 18.15h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a mares i nadons. Dimecres de 16h a 17h. Preu: 40-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Voluntariat per la llengua – Si parles una mica el Català i el vols millorar, t’ oferim: 10 hores de conversa en català (1 hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes). Si t’interessa participar-hi, contacta amb nosaltres: Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 642310, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (972 324057, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).
*Extraescolars Espai La Milana. Dies a escollir de dilluns a divendres de 17h a 20h. Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 872 500 703
*Activitats a la Sala Las Vegas: 7 desembre: Guateque, organitzat pels Amics de la música dels anys 60. També hi haurà la possibilitat de sopar-hi. Reserves pel sopar abans del 3 de desembre al 649 447 497 (Enric Àguila) o al 635 476 302 (Jaume García). Preu: 15€; amb sopar: 20€ (socis), 25€ (no socis).
Ofereixen classes de: Monòlegs dimecres de 18 a 20h; Tango dimecres de 21 a 22.30h; Balls de saló divendres de 21 a 22h. Per a més informació: 679 50 99 90. Cada dissabte: Actuacions de grups musicals. Preu: 10€. Cada diumenge: Ball amb DJ, de 18 a 22h.
31 de desembre Festa de Cap d’Any: a partir de les 0.30h. Amb el conjunt Latin Swing & DJ Las Vegas. Entrada anticipada 35€ per persona i a la taquilla nit cap d’any 50€. Reserves: 679509990.

De dilluns a divendres de 10 a 13.30 h
*SOM (servei d’ocupació municipal). Si busques feina o treballadors: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

*Xarxa d’intercanvi Coneix -Te, Coneix -Nos. Xarxa d’intercanvi lingüístic per a persones amb ganes de parlar, escoltar i ganes d’aprendre qualsevol llengua. La data de trobada i el lloc serà pactada entre els usuaris. Activitat gratuïta. Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Organitza: Oficina de Català (OFICAT guíxols).
*Nova Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana al Centre Cívic Vilartagues. T. 972 82 01 01. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Cada dilluns
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès De 15,30h a 16,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646 17 32 48 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts
*Curs informàtica Gent Gran. De 16h a 17,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts i divendres
*Conversa en anglès. De 15,30h a 16,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimecres
*Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat (OBSF). De 10 a14h. Al Centre Cívic Vilartagues, al despatx del fons de la planta baixa, a mà dreta.
*Club de lectura fàcil De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Conduït per Sandra Camps, coordinadora del Consorci per a la Normalització Lingüística. Per a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en la lectura en català o aquelles que ja la llegeixen però volen millorar-la. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dijous altern
*El Punt d’Informació a la Mediació es troba operatiu cada dijous altern de 9 a 11h, al Centre Cívic de Vilartagues. Amb la mediació es poden donar respostes pràctiques en situacions de conflicte entre persones.
Per més informació: 972 820101.

Cada divendres
*Conversa en alemany. De 17 a 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Campanyes solidàries
*Fundació Roberto y Esperanza: Campanya de recollida de mòbils i/o bateries velles per a ajudar a Roberto en els seus tractaments arran d’una lesió cerebral. Punts de recollida: Biblioteca, Centres Cívics, Oficina de Turisme.. Fins a mitjans gener de 2016.
*Recollida de joguines i llibres: campanya de la Creu Roja Joventut de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro de recollida de joguines i llibres nous o de segona mà, en bon estat, per als infants de les poblacions de la seva àrea d’influència. Punts de recollida a Sant Feliu: Casal Tueda, Centre Cívic Salvador Espriu, Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, Hiper Vall (Don Dino), Museu de la Joguina, Creu Roja, Escola Cor de Maria/Sant Josep, Escola Baldiri Reixac, Col•legi l’Estació, Col•legi Gaziel i Escola Ardenya. Durant tot el mes de desembre.

Dissabte 19 de desembre
*Tastets de cuina Km 0. Tallers de cuina per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 10.30 a 13h a l’Espai la Milana (c/Girona, 40). Preu: 14€. Per a més informació i inscripcions: 872 50 07 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Diumenge 20 de desembre
*Espectacle infantil: Christmas Day. A les 12h, a la Sala Las Vegas. La Fada del Nadal acompanyada d’un munt de personatges màgics descobrirà la màgia del Nadal amb tu. T’apuntes? Preu: 10€ (inclou pica pica). Inscripcions al Centre Fada Iris a partir de l’1 de desembre. Organitza: Centre Fada Iris.

Dimarts 22 de desembre
*Taller de fanalets. De 16 a 18h. Per a inscripcions i més información: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Espectacle infantil: festa del Cagatió. A les 17,30h, al Centre Fada Iris. Preu: 6€ (inclou pica pica). Organitza: Centre Fada Iris.

Dimecres 23 de desembre
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més información: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Taller infantil: Cagations de xocolata. D’11 a 13h, a l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Preu: 8€ (material inclòs). A partir de 3 anys. Organitza: Centre Esquitx.

Dijous 24 de desembre
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més información: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Conte i animació nadalenca: el Grinx. Visita del Pare Noel. D’11 a 13h, a l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Preu: 6€. A partir de 3 anys. Organitza: Centre Esquitx.

Dilluns 28 de desembre
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més información: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).

Dimarts 29 de desembre
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més información: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).

Dimecres 30 de desembre
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més información: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).

Dijous 31 de desembre
*Taller de fanalets. D’11 a 13h. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Taller infantil de maquillatge i corones de fi d’any. D’11 a 13h, a l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Preu: 6€ (material inclòs). Organitza: Centre Esquitx.
*Revetlla de Cap d’Any. Amb l’actuació del Grup Latin Swing. De 0.30 a 5.50h a la Sala Las Vegas. Preu: 35€ (anticipada; 50€ (taquilla). Reserves: 679 509 990.

*LA NOVA EDICIÓ DE TRAILWALKER (cursa solidària) TÉ DATA I S’OBREN LES INSCRIPCIONS ALS EQUIPS: 16 i 17 d’Abril 2016. Inici a les 10h del matí a Olot, seguint la Via Verda Pirineu - Costa Brava fins arribar a Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Intermón-Oxfam.

 

 


 

 

1 AL 30 DE NOVEMBRE DE 2015

________________________________________________________________________________________

*Fins al 22 de novembre Ganxotapes Tardor (Ganxotapa + Moritz* 2,50€).

Diumenge 1 de novembre
*Festa de la tardor amb l’espectacle d’animació infantil Torrem Castanyes de la Cía. País de Xauxa.
A les 11.30h, a la Placeta Sant Joan.

*XI Concurs Teatre Amateur Vuit Dones. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer.
Venda anticipada a l’ Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.

*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 2 de novembre
*Actuació del Grup d’Havaneres del Casal i a continuació Desfilada de modes tardor - hivern.*
A les 17h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 3 de novembre
*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del
Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 4 de novembre

*Aules culturals Dones de ràdio, a càrrec de la dra. Sílvia Espinosa, professora del departament de filologia i comunicació de la UDG i escriptora. A les 18h, al centre Cívic Tueda.
*Xerrada: El poder de la respiració conscient. A càrrec de Neus Pont, experta universitària en constel·lacions Familiars i en rebirthing (RCU), llicenciada en Ciències de la Informació (UAB). A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 7 de novembre
*II Congrés de remeis populars a l’abast de tothom. De 9h a 21h, al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. Amb conferències, demostracions, taules rodones, debats i projeccions, tot al voltant dels remeis populars. Activitats gratuïtes. Imprescindible inscripció prèvia: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 972 82 15 75.

*Inauguració de l’exposició Viene en un archivo de Micheline Samaey. A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 1 (grup sanguini 0) d’11 a 12h; Grup 2 (grup sanguini B) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Diumenge 8 de novembre

*Espectacle familiar: Torna Robin Hood. Per a tots els públics. A les 12h, al Teatre Auditori Narcis Masferrer. A càrrec del grup CIA. Teatre NU. Preu: 6€. Venda d’entrades al TAM a partir de les 11h.
Organitza: Fundació la Xarxa.
*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dimarts 10 de novembre

*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dijous 12 de novembre

*Xerrada: Tens problemes amb la histamina? Descobreix com solucionar els teus problemes de migranya, al·lèrgies, intestinals i dolor crònic entre d’altres. A càrrec de Joaquim Lamora Recuero, especialista en dolor crònic, fisioterapeuta, psiconeuroinmunòleg i medicina integrativa. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Divendres 13 de novembre
*Debat sobre Quina Europa vols ? A les 19.30h, a l’Espai de Congressos i Reunions al Monestir. 
*Club de lectura És breu, la vida? De Sèneca. A càrrec de l’escriptor i coordinador del grup Toni Sala. A les 20.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 14 de novembre

*Guíxols Escena Tardor 2015: Cobla, música i paraula, Cobla Jovenívola de Sabadell. Rapsode: Valentí Maymó. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Entrada general: 12€, reduïda 8€. Venda d’ entrades: www.codetickets.com, venda anticipada a l’Oficina de Turisme i una hora abans de la funció, a la taquilla del Teatre Auditori Narcís Masferrer. Finalitzant el concert, l’Agrupació Amics de la Sardana oferirà un magnífic assortiment de pastes variades i una copa de cava per tots els assistents. 
*Presentació del llibre Ens ho hem passat bé. Memòries d’un professor d’història fill, net i nebot de botigueres, de Miquel Borrell. A les 19.30h, a la Casa Irla. Gratuït.
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 3 (grup sanguini A) d’11 a 12h; Grup 4 (grup sanguini AB) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Diumenge 15 de novembre

*Espectacle de varietats El Somia Truites de Sant Elm, a les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 4€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme, o el mateix dia de l’espectacle al teatre Auditori Narcís Masferrrer. Organitza: Associació amics de l’Ermita Paratge Sant Elm.
*Ball per als socis amb l’organista Joan Carles. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.
*Caminada de la pau a Solius. Sortida a les 8h de la Plaça Salvador Espriu. Oberta a tothom. No cal inscripció. De l’esmorzar se’n cuida Per a més informació: Grup Justícia i Pau. Tel. 972 32 12 15.

Dimarts 17 de novembre

*Servei d’Orientació Jurídic gratuït (SOJ). És un servei quinzenal obert de les 10 a 14h. A les oficines del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) al primer pis del Centre Cívic Vilartagues. Per reservar hora:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Tel. 972 82 01 01.
*Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dimecres 18 de novembre

*Aules culturals Fotografies del fons marí, a càrrec de Joaquim Valls i Ararà, farmacèutic i fotògraf. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Divendres 20 de novembre

*Presentació del llibre Quadern de viatge. De Catalunya al japó en bicicleta. De F. Xavier Corominas Mainegre, exalcalde de Salt i president de l’associació Mou-te en bici de Girona. A les 19.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 21 de novembre

*Mercat dels Encants. De 8 a 14h a la Plaça del Mercat. 
*Presentació del llibre La sala d’estar és un camp de futbol de Josep Maria Fonalleras.A les 19h a la Casa Irla. Gratuït.
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 1 (grup sanguini 0) d’11 a 12h; Grup 2 (grup sanguini B) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Diumenge 22 de novembre

* Audició de Sardanes. A les 12h, al Passeig dels Guíxols.
*XI Concurs Teatre Amateur Revolt Perillós. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’ Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.
*Ball per als socis amb l’organista José Antonio Jaimez. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.

Dilluns 23 de novembre
*Audició de Santa Cecília. A les 19h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Organitza: L’Escola de Música.

Dimarts 24 de novembre

**Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols - Tueda. A les 17.15h. Per a més informació tel. 972 64 23 10.

Dissabte 28 de novembre

*Teatre Com nos tornem. Espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras. Entrada 5€. A les 19h, a la Casa Irla.
*Curs de reeducació alimentària. A càrrec de Pilar Anguita, dietista i nutricionista. Grup 3 (grup sanguini A) d’11 a 12h; Grup 4 (grup sanguini AB) de 12.15 a 13.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 635 652 986 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Hora del conte: La història d’un noi màgic, a càrrec de l’Il·lusionista Xevi. Al final de l’espectacle, podreu comprar el llibre màgic d’en Xevi. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre

*Trial Clàssic Costa Brava 2015.

Diumenge 29 de novembre

*XX Mostra de Cant Coral de Sant Feliu de Guíxols. A les 18h, a la Parròquia de Santa Maria. Amb la participació del Cor de cambra Impromptu de Barcelona i la Coral Cypsella del C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Coral Cypsella del C.E. Montclar.
*Ball per als socis amb l’organista Xavi Delgado. A les 18h, al Centre Cívic Tueda.
*Del 9 de novembre al 4 de desembre Exposició de fotografia de Xarxa Solidària. De 9 a 14h, al Pati de
*Del 9 al 30 de novembre Exposició Acolliment Familiar: Tu pots canviar la vida d’un infant. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Curset de Sardanes, al 1r pis del Nou Casino La Constància. Preu: 6€. Més informació:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al tel. 650088083 a les 19h (Laura Cervera). 
*Pintura amb Carola Ellenberger. De 16 a 18h tots els dilluns, dimarts i divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Aquarel·la amb Néstor Sánchiz. De 10 a 13h tots els dijous, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Creació de Còmics amb Pilar Esteva. De 17 a 19h tots els divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Tallers per adults de manualitats de dilluns a divendres de 10 a 13h, i per nens de dimarts a divendres de 17.15 a 20h i dissabtes de 10 a 13h i de 17 a 20h. Al Taller El Petit Art, c/Hospital amb Especiers. Preu a
*Hipopressius per a la recuperació post part i la recuperació del sòl pèlvic. Grup matí: dijous de 10 a 11h. Grup tarda: dimarts de 18 a 19h. Preu: 35.-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a embarassades. Dimecres de 17.15h a 18.15h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech
*Ioga per a mares i nadons. Dimecres de 16h a 17h. Preu: 40-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Espai la Milana, c/Girona,40 - Dissabte 7 de novembre: Excursió a Cal Mico, rocòdrom de Girona. Inversió de 25€/nen. Anada i tornada en autobús. Classe pràctica de dues hores per aprendre la tècnica de l’escalada.

Dissabte 14 de novembre: Tastets de cuina Km 0. Tallers de cuina per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 10.30 a 13h. Preu: 14€.
Extraescolars Espai La Milana. Dies a escollir de dilluns a divendres de 17h a 20h. Per a més informació:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al 872 500 703.
Per a més informació i inscripcions: 872 50 07 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

*Voluntariat per la llengua – Si parles una mica el Català i el vols millorar, t’ oferim: 10 hores de conversa en català (1 hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes). Si t’interessa participar-hi, contacta amb nosaltres: Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 642310, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (972 324057, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) A partir de les 18:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès De 15:30h a 16:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646.173.248 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
*Curs informàtica Gent Gran De 16.00h a 17.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972.32.40.52 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Cada dimarts i divendres

*Conversa en anglès De 15:30h a 16:30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622.522.593 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
*El Punt d’Informació a la Mediació es troba operatiu cada dijous altern de 9 a 11h, al Centre Cívic de Vilartagues. Amb la mediació es poden donar respostes pràctiques en situacions de conflicte entre persones. Per més informació: 972 820101. 
*Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat (OBSF). De 10 a14h. Al Centre Cívic Vilartagues, al despatx del fons de la planta baixa, a mà dreta.

 

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51