diumenge, febrer 14, 2016

La Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guixols és una població clarament mediterrània situada al cor de la de la Costa Brava, amb un profund orgull de pertànyer a l'essència de l'Empordà. Gust de mar, gust de peix a la brasa, gust d'intercanvi, de moviment, de dinamisme i d'innovació constant. Està  envoltada de turons amb boscos de pins i alzines que s'ha convertit en un important centre de vacances i ofereix al visitant una àmplia oferta de serveis.
Durant tot l'any, Sant Feliu viu una intensa activitat comercial i el municipi organitza nombroses activitats lúdiques i culturals, a més de mantenir vives les seves tradicions més arrelades.
Gràcies al seu clima temperat i agradable, Sant Feliu de Guíxols és un destí idoni per al descans a qualsevol època de l'any. La ciutat conserva un ric patrimoni històric que sorprèn per la seva monumentalitat.
La costa de Sant Feliu configura un paisatge ple de contrastos, amb un litoral de penya-segats que es trenca amb petites cales i badies de sorra fina. Les platges del municipi concentren un gran nombre d'activitats i ofereixen al visitant la pràctica de tota mena d'esports nàutics.

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51