Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde, Sr. Carles Motas i López

alcaldemotas
 
 
Us donem la benvinguda a l'espai web municipal de Sant Feliu de Guíxols. 
 
A través d'aquest portal podreu accedir als diferents serveis, recursos i altres indrets online relacionats amb la nostra ciutat.
 
Des d'aquest punt d'inici tindreu accés a diferents opcions. Des de generar o consultar l'estat de qualsevol tramitació sense límit d'hores i sense desplaçaments, així com conèixer diferents informacions d'interès, o veure dades de la ciutat a través del portal de transparència.
 
Ja aviso d'entrada que un espai web sempre és quelcom inacabat: creix dia a dia, es reformula, es reinventa i es va fent gran amb l'interès d'acostament cap als ciutadans i ciutadanes.
 
Per tant, anireu notant constantment canvis, millores i innovacions, pensades amb aquesta finalitat.
 
Us desitjo una bona navegació i espero que us agradi la proposta del nostre Ajuntament
 
Carles Motas i López
Alcalde
 

Newsletter: voleu rebre les notícies al vostre Email?

Servei Notícies al Mail. Rebreu al vostre correu electrònic els avisos i notícies que anem generant. Servei Gratuït. Només cal introduir el vostre email. En compliment del Reglament General de Protecció de dades li comuniquem que aquestes dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la finalitat de difusió de les notícies i esdeveniments d’interès local, en base al seu consentiment. Podeu cancel·lar/esborrar les vostres dades simplement reescrivint les dades que voleu donar de baixa, i apretant la tecla "esborrar email" o bé contactant al correu premsa@guixols.cat. També li informem que aquestes dades no seran cedides a tercers i que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant l’Ajuntament. Més informació sobre protecció de dades a http://ciutada.guixols.cat/dpd
captcha 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits