Bonificació del 95% de l’IBI d’habitatges de lloguer social a Sant Feliu de Guíxols

IMG-20180212-WA0000

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat la bonificació de fins el 95% de la quota íntegra de l’IBI per als propietaris/es d’habitatges cedits al consistori on concorrin circumstàncies socials. Se’n podran beneficiar aquelles persones físiques i/o jurídiques que cedeixin els seus habitatges de propietat a les Borses de Mediació i a la d’Inclusió, així com al “Fondo Social de Viviendas” recollit al RDL 27/2012 o al Fons d’Habitatges de Lloguer de la Generalitat de Catalunya. 

Aquesta mesura té com a objectiu incentivar el lloguer social al municipi reforçant la cessió d’habitatges als diferents programes municipals de lloguer social i promoure el lloguer social entre les entitats financeres i la Generalitat. Es podrà demanar a través de la via telemàtica establerta a la Seu Electrònica www.ciutada.guixols.cat o bé adreçant-se al Servei Municipal d’habitatge, a les Oficines d’atenció al Ciutadà de la Plaça del Mercat i la del Centre Cívic Vilartagues. 

Actualment l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols gestiona, a través de l’Àrea d’Acció Social i Habitatge, un total de 67 habitatges en diferents modalitats de tinença, però no són prou per assolir una demanda que ha crescut exponencialment els darrers anys. 

A més de la bonificació de l’IBI, el Servei Municipal d’Habitatge ofereix múltiples incentius i garanties a aquells propietaris/es que cedeixin els seus habitatges buits a les Borses de Mediació i d’Inclusió Social. 

Des de l’Ajuntament es fa una crida a les persones propietàries de pisos buits a adreçar-se al Servei Municipal d’Habitatge per informar-se d’aquests avantatges.

SERVEI MUNICIPAL D’HABITATGE
C. Gravina 39-41 (baixos Centre Cívic Tueda)
Horari: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 hores
Tfn: 972 32 70 00 Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits