Entra en funcionament el programa Apropa Cultura, amb l’adhesió de l’Ajuntament

apropa

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha adherit al programa Apropa Cultura amb l’objectiu de fer accessible la seva programació cultural a persones en situació de vulnerabilitat. A través del web www.apropacultura.cat les entitats i centres socials registrats poden reservar espectacles a un preu molt reduït, un màxim de 3€ per persona. Prop de 25 entitats i associacions locals que desenvolupen les seves activitats a Sant Feliu de Guíxols hi podran participar,i integrant-se així en una xarxa col·laborativa i facilitadora per a tots els col·lectius socials.

Sant Feliu de Guíxols és la trentena ciutat que s’adhereix a la xarxa, integrada per més de 100 equipaments arreu de Catalunya.

Què és “Apropa Cultura”
Apropa Cultura i els equipaments que en formen part fan possible que persones en situació vulnerable i en risc d’exclusió social puguin gaudir de teatres, auditoris, museus i festivals i participar de la vida cultural arreu de Catalunya. És la unió d'esforços dels equipaments culturals (teatres, auditoris, festivals i museus) de Catalunya. Actualment ja són més de 100 els que en formen part.

El programa s’adreça a entitats socials que treballen amb persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, tant en àmbits preventius com d’intervenció directa. Apropa Cultura els connecta amb els teatres, auditoris, museus i festivals d’arreu de Catalunya per convertir la cultura en un fet habitual i rellevant també per a les persones més vulnerables.

Els equipaments culturals reserven per a ells el 2% del seu aforament de temporada a un preu màxim de 3€ i ofereixen visites i activitats adaptades. A més, Apropa Cultura ofereix formació i assessorament en accessibilitat als equipaments culturals per atendre millor les necessitats d’aquestes persones.

Actualment, Apropa Cultura compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Obra Social “la Caixa”.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits