Exposició de Filatèlia, inauguració el dia 14 d'octubre (antic hospital)

filatelia

Enguany es commemoren els 125 anys de la inauguració del ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona i l’Associació Filatèlica i de Col.leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha volgut sumar-se en aquesta efemèride. Per això dedica la seva mostra anual en aquest mitjà de comunicació que fou revolucionari en el seu moment i entranyable al llarg dels temps.
L’exposició es podrà visitar des del dissabte 14 d’octubre al diumenge 22 d’octubre a l'antic Hospital en els horaris següents: de dilluns a dissabte, de 10 a 13 h. i de 16 a 18 h. I diumenges i festius, de 10 a 13 h..

El primer dia, el 14 d’octubre, s’inaugurarà a les 10.00 h.

Tot seguit a les 11.00 h. es farà la presentació dels segells commemoratius dels 125 anys del Ferrocarril de Sant Feliu de Guíxols a Girona, també del matasegells i l'obertura de l'estafeta.
Al finals d’aquests actes s’oferirà al públic una copa de cava i pica-pica.
La mostra va acompanyada d’activitats complementàries. Hi haurà 2 conferències, una el dissabte 21 de setembre a les 12 h. a la Capella de l’Hospital a càrrec de Marc Peyrecabe; i una el diumenge 22 a les 11h a càrrec de Xavier Andreu Bartroli sobre "Filatèlia fiscal".
El dissabte 14 d’octubre, en el marc dels actes de presentació de la col.lecció de monedes Joan Vilaret al Museu d’Història i l’exposició Filatèlica, tindrà lloc a les 20 h. a la Capella de l’Hospital un concert de Pedro Burruezo & Bohemia Camerata.
L’entrada tant a l’exposició com a les conferències i concerts és gratuïta.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits