dimecres, juliol 23, 2014

Un ensurt mobilitza les forces de salut i de seguretat a la platja de Sant Feliu de Guíxols


Afortunadament ha estat un ensurt, però almenys ha servit per demostrar la bona coordinació entre les forces de salut i les de seguretat davant d'una emergència.
Una jove de 36 anys ha patit un atac epilèctic a dins de l'aigua a la platja de Sant Feliu de Guíxols, cosa que l'ha deixat convulsionant i amb una aturada cardiorespiratòria.
La jove ha estat treta de l'aigua amb urgència, i els socorristes de la platja (Creu Roja) han intentat reanimar-la, al mateix temps que es mobilitzava un equip mèdic amb l'ambulància de servei de platges. En paral.lel un helicòpter del SEM ha vingut des de Girona. L'helicòpter ha tardat exactament nou minuts, i ha pogut aterrar a la platja de Sant Feliu després que la Policia local fes moure els usuaris de la platja tot deixant un cercle on poder aterrar.
De tota manera no ha fet falta, perquè la jova ja havia recuperat la consciència i el pols.
Ha estat traslladada de forma preventiva a l'Hospital de Palamós.

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Aquest web està gestionat i actualitzat per l'Àrea de Premsa de l'Ajuntament. Restem a la vostra disposició per rebre els vostres suggeriments, aportacions i propostes de millora. Ens trobareu a l'edifici de l'Ajuntament (primera planta) o ens podeu adreçar un mail a premsa@guixols.cat, o al telèfon 609 75 35 85 (P.Carreras)  quan ho considereu oportú.-