dimecres, febrer 10, 2016

La Universitat Ramon Llull es capbussa!

La Universitat Ramon Llull comença aquest estiu la seva oferta formativa amb un apassionant curs d'introducció al submarinisme (2 a 4 de juliol), de la mà de Fran Gómez. El curs introduirà l’alumnat en el fascinant món submarí de la Costa Brava. Constarà d’una part teòrica sobre els elements bàsics del submarinisme, procediments de seguretat i d’immersió. I una part pràctica, amb dos mòduls d’immersió en aigües confinades i dos mòduls d’immersió en aigües obertes, fins a 12 metres de profunditat, a la cala de Les Sofreres, un espai on encara és present la posidònia i nombroses espècies marines, i que està proposat com a part d’una futura reserva submarina.

INSCRIPCIONS FINS AL 27 DE JUNY (INCLÒS)

Més informació sobre els cursos (format PDF i flash animat)

La Universitat Ramon Llull informa:

Un món per descobrir: curs d'introducció al submarinisme
El curs introduirà l’alumnat en el fascinant món submarí de la Costa Brava. Constarà d’una part teòrica sobre els elements bàsics del submarinisme, procediments de seguretat i d’immersió. I una part pràctica, amb dos mòduls d’immersió en aigües confinades i dos mòduls d’immersió en aigües obertes, fins a 12 metres de profunditat, a la cala de Les Sofreres, un espai on encara és present la posidònia i nombroses espècies marines, i que està proposat com a part d’una futura reserva submarina.
Aquest curs no té descomptes. El preu del curs (210 €) inclou un instructor per cada 4 alumnes, el material de busseig i el desplaçament amb l’embarcació al punt d’immersió.
Un cop finalitzat el curs, el dia 5 de juliol s’oferirà la possibilitat que es puguin fer 8 hores més de pràctica per tal d’obtenir el títol de submarinisme de primer nivell (Open Water Diver), reconegut internacionalment i que permet la immersió fins a 18 metres. L’alumnat que vulgui optar a l’obtenció del títol de submarinisme de primer nivell (curs 30 hores) haurà d’abonar 90 € addicionals el dia 5 de juliol.

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51