dijous, juliol 31, 2014

Millores en les immediacions de l'Escola Bressol Oreneta

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns,

Observareu que s’està fent una petita obra en l’espai que hi ha entre els carrers Còrdova i Màlaga, concretament al passadís que està a tocar de l’entrada de l’Escola Bressol l’Oreneta.

Aquest espai s’adequa perquè en horari de l’escola bressol els pares i mares puguin aparcar-hi el cotxe i anar a deixar o recollir els alumnes de l’esmentada escola. L’objectiu és poder guanyar seguretat i comoditat per als usuaris d’aquest servei. És evident que aquest objectiu es perdria si es convertís en un aparcament normal, i molt més si observem les seves dimensions.

Per aquest motiu es restringirà l’accés a les persones que us he assenyalat. En qualsevol cas, aquest espai no es podrà utilitzar com aparcament, ni tan sols per al personal de l’escola. Fora de l’horari de l’escola bressol, l’espai romandrà tancat com fins ara.

 
Cordialment,
Joan Alfons Albó
AlcaldeSant Feliu de Guíxols, 6 de setembre de 2012

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Aquest web està gestionat i actualitzat per l'Àrea de Premsa de l'Ajuntament. Restem a la vostra disposició per rebre els vostres suggeriments, aportacions i propostes de millora. Ens trobareu a l'edifici de l'Ajuntament (primera planta) o ens podeu adreçar un mail a premsa@guixols.cat, o al telèfon 609 75 35 85 (P.Carreras)  quan ho considereu oportú.-