divendres, octubre 24, 2014

Informacions

Inauguració i Jornada de Portes Obertes a l'Exposició Curar-se en Salut

Actualitat General

"Curar-se en salut" és una exposició ubicada a la planta 4 del Monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols que ens parla de la salut i la vida de les persones, fent palès el cabal de recursos que els ciutadans tenim a l’abast per tal de protegir la salut, mostrant el significat de la feina dels professionals de la salut i assenyalant els camins que s’obren en la lluita contra la malaltia i en la defensa de la salut. Curar-se en salut és una exposició que planteja la idea de salut com un tresor, com a patrimoni individual, amb l’objectiu de promocionar a la ciutadania envers bones practiques de salut, així com conscienciar a l’individu de la seva responsabilitat pel que fa a la salut pública. La mostra vol proporcionar una experiencia emotiva, satisfactòria i formativa, molt innovadora. 
El projecte ha estat dissenyat per l’arquitecte Dani Freixes i el seu despatx Varis Arquitectes i ha estat comissariada per Alfons Zarzoso, conservador del MHMC. 
Exposició organtizada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya. 
 
Programa:
Dissabte 22 de novembre:
12:00h Inauguració institucional a càrrec de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Joana Ortega i Alemany.
 
A partir de les 16:00h Jornada de portes obertes amb visites guiades a l’exposició Curar-se en salut. 
 
Diumenge 23 de novembre:
A partir de les 10:00h: Jornada de portes obertes amb visites guiades a l’exposició Curar-se en salut. 
Lloc: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Edifici Monestir s/n)
Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / 972821575
   

Pàgina 1 de 127

Segueix-nos a Facebook i a Twitter

Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51