dimarts, agost 04, 2015

Informacions

Sant Feliu de Guíxols aprova la moció per la Llibertat Nacional de Catalunya

Actualitat General

  • L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar la moció “A favor de la llibertat nacional de Catalunya”.

La moció presentada conjuntament pels grups municipals de Convergència i Unió, Tots per Sant Feliu, Esquerra Republicana de Catalunya, Guíxols des del Carrer, Moviment d’Esquerres (MES) i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), va ratificar la continuïtat de l’Ajuntament dins l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Amb l’aprovació conjunta d’aquesta moció l’Ajuntament es compromet a posar-se a disposició del nou Parlament, el president i el Govern de la Generalitat de Catalunya que sorgeixin de les eleccions del 27 de setembre, per tal d’exercir el dret d’autodeterminació.

Properament, en un acte públic solemne s’hissarà la bandera catalana estelada davant la façana principal de l’Ajuntament a la Plaça del Mercat.

Per la seva banda, el Grup Municipal Socialista va votar en contra la moció. El seu portaveu, Josep Melcior Muñoz, va indicar que la seva formació no compartia els punts tractats, i demanava poder expressar la seva veu "ja que tenim una alternativa". Tal com va dir, "per nosaltres cal que Catalunya s'entengui amb Espanya en un Estat federal. Votem així per convicció, tot seguint una tradició política a Sant Feliu de Guíxols, de forta arrel federalista als segles XIX i XX"

   

Pàgina 1 de 140

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51