Activitats de Maig 2017

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE MAIG DE 2017

 

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

 

*Fins el 21 de maig campanya gastronòmica Ganxotapes Primavera 2017. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com

*Del 19 de maig al 18 de juny campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó. Informació dels restaurants participants a : www.visitguixols.com.

*VI Concurs fotogràfic “Dones ganxones, dones del món”. Participa fent arribar les teves fotos fins el 7 de maig. Consulta les bases en el facebook del SIAD de SFG. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dilluns 1 de maig

*I Bicicanta de les Comarques Gironines. Ruta Bicicanta (Quart-Llagostera-Sant Feliu de Guíxols). Concert Cloenda. A les 12h, al km 0 carrilet Esplanada del Port. Durada: 60 minuts aprox. Organitza: L’Escola de Música.

 

Dimarts 2 de maig

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 3 de maig

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Xerrada: Crims i Condemnes a l’Antic Egipte. A càrrec de Xavier Martínez Babon, doctor en Història, egiptòleg per la Universitat de Tübingen. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

*Xerrada: Parlant sobre el Càncer de pulmó. A càrrec de la Dra. Berta Avilés Huertas, pneumòloga de l’Hospital de Palamós. Presentarà l’acte el Dr. Antoni Beltran Genesca, metge de família del CAP de Sant Feliu de Guíxols. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: AECC - Catalunya contra el càncer.

 

Dijous 4 de maig

*Guíxols lletres. Presentació del llibre: Residu zero a casa, de Bea Johnson. A càrrec de la traductora Esther Peñarubia, Xavier Duran, químic i periodista científic a TV3 i Olga Dilme, cap de Neteja Urbana de l’Ajuntament. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi i Margarit. Coorganitza: La Manduca, cooperativa de consum ecològic de Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 5 de maig

*Guíxols lletres. Presentació del llibre: Bombai Mumbai: la vida és la vida, jo sóc gràcies a tu, d’Amin Sheikh. Traducció de la presentació a càrrec d’Antònia Pérez Fortes. L’Amin Sheikh ha autoeditat un llibre amb el qual ha pogut fer realitat el seu somni de muntar una llibreria - cafeteria per donar treball a joves del carrer. A les 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Xerrada: Els horts dels monestirs i convents com a espais d’innovació. L’exemple del contacte amb el Nou Món (s. XV-XIX). A càrrec de José Pardo Tomàs, investigador del Departament d’Història de la Ciència de la Institució Milà i Fontanals del CSIC de Barcelona. A les 19h a l’Espai de Congressos i Reunions del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació: 972 82 15 75 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  

*Club de lectura: La zona:apunts d’un vigilant de camp, de Sergei Dovlatov. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert de Gipsy Nur Project (França/Bcn, chanson francesa).  A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (C/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

 

Dissabte 6 de maig i diumenge 7 de maig

*Guíxols Flors.

64è Concurs- Exposició de Flors al Pati de l’Ajuntament.

Horaris: dissabte de 17 a 20.30h; diumenge de 10 a 14h i de 17 a 20h.

Modalitat del concurs: Flor boscana, Bonsai, Orquídia (d’interior), Ornamentació, Ikebana, ram de flors i Rosa única.

 

*Dissabte:

*Visita lliure als Jardins del Monestir (itineraris indicats). Visites a la casa Blasco (ambientació en diversos espais de la casa). D’11 a 20h ininterrompudament.

*Micro concerts als Jardins del Monestir. Haydn Trio (flauta, violoncel i violí que interpreten música de cambra de diferents estils) a les 12.30h.

*Concert de Luís González Trio. ENTRADA LLIURE

 

*Diumenge:

*Visita lliure als Jardins del Monestir (itineraris indicats). Visites a la casa Blasco (ambientació en diversos espais de la casa). D’11 a 20h ininterrompudament.

*Microconcerts als Jardins del Monestir:

- Clica’m (quintet de corda que interpreten cançons modernes). A les 17h.

- Ennuk (quartet de veus femenines amb ukeleles que versionen temes pop). A les 19h.

*Lliurament de premis al pati de l’Ajuntament. A les 20h

 

*Es podran visitar ornamentacions florals als Espais enjardinats, Placeta de Sant Joan i Carrer de l’Horta.

 

Dissabte 6 de maig

*Sortida matinal. A les 9.30h al Monestir. Sortida de coneixement de plantes de l’entorn de Sant Feliu a càrrec del botànic Xavier Vinyes. Es recomana portar esmorzar i calçat còmode. No és indispensable, però si se’n disposa, portar vehicle, per apropar-nos al punt d’inici de la ruta prevista.

*Taller: Dia de la mare. Vine a fer un regal per a la teva mare. A partir de 6 anys. A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*Festa de Primavera: 19h actuació infantil, 20h tallers, 21h sopar (pa amb tomàquet i embotit 3,50€). 21.30h Ball per a tothom amb Dj Eloy Márquez. A la Plaça Salvador Espriu. Organitza: AAVV de Vilartagues.

*Guíxols Escena’17 – Teatre i Música Professional: Píndoles, Microteatre fora del Teatre. A les 21h. Punt de trobada: Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu general 12€. Venta d’entrades a www.codetickets i a l’Oficina de Turisme.

*Concert de Hobo Blues Duet (Montpellier, blues).  A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (C/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

 

Diumenge 7 de maig

*Concert/ vermut amb Joan S. Almansa (Bcn, cançó d’autor).  A les 12h a Cas Romagué-Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).  A les 17.30h Concert de Andy The Doorbum. Entrada gratuïta.

 

Dimecres 10 de maig

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

 

Dijous 11 de maig

*Dinamització del Parc Urbá de Salut: Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols – Tueda. A les 8.30h. Per a més informació tel. 972 64 23 10 i www.itinerarisiparcsdesalut.cat.

*Concert de Gru Grü (Montpellier, free jazzcore). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 12 de maig

*Guíxols lletres: Presentació del llibre: El vaivé de l’ocult, de Jordi Moltó. Divuit relats de vivències personals incardinades en fenomenologia metafísica i paranormal, sincronies, telepaties, presències i premonicions. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*Concert de Quickand Remedy (Bcn, indie pop). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

 

Dissabte 13 de maig

*XXVIII Triatló Sprint i Duatló Infantil Sant Feliu de Guíxols. Carpes al Passeig. Per al Duatló Infantil, recollida de xips a les 10h i sortida a les 11h. Per al Triatló Sprint, recollida de xips a les 13h i sortides a les 15h i 16.15h. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Inscripcions: Federació Catalana de Triatló. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

*Taller: Papercraft. A partir de 6 anys. A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Ball Vuitcentista amb la Principal de la Bisbal. A les 12h als Jardins del Monestir. Entrada lliure. Activitat en el marc de la cloenda de l’exposició sobre l’arquitecte Rafael Masó i l’inici de la nova exposició sobre els 125 anys de la inauguració del ferrocarril entre Sant Feliu de Guíxols i Girona. Organitza: Museu d’Història.

*Espectacle infantil: De què fan olors els pets? de la Cia. Sgratta. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 6€. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Auditori a partir de les 17h. Organitza: Fundació la Xarxa.

*Presentació del llibre La senyora Stendhal de Rafel Nadal. A les 19h, a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*Concert de Back To You (St Feliu, covers de clàssics) & Martí Oliver (Bcn, cantautor). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 14 de maig

*IX Jornada Dones ganxones, dones del món. De 10 a 13.30h a la Rambla Vidal. Parades, tallers, actuacions i lliurament premis del concurs fotogràfic. Organitza: SIAD Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Espectalcle/ vermut amb Maribel Mixtribus (comedia musical).  A les 12h a Cas Romagué-Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).  

 

Del dimarts 16 al dijous 18 de maig

*Curs d’iniciació a la locució de documentals i presentacions online. Tècniques de locució i gravació de veu en off. De 18 a 20h al Clúster Tecnològic (St Adolf, 18). Les inscripcions es poden fer a l’Oficina del Pla de Barris Tel. 972 32 70 19 o a l’Associació Arttic Tel. 872 21 90 45 (de dilluns a divendres de 10 a 14h).

 

Dimarts 16 de maig

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 17 de maig

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Xerrada: Envellir amb salut i qualitat de vida. A càrrec d’Ester Serra Moya, farmacèutica, terapeuta natural i PNIE. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

 

Dijous 18 de maig

*Dinamització dels Itineraris Saludables: Vine a provar la marxa nòrdica pels itineraris saludables. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols – Miquel Murlà. A les 8.30h. No cal portar bastons ni cal fer inscripció prèviament.

Per a més informació tel. 972 64 23 10 i www.itinerarisiparcsdesalut.cat.

* Diada Internacional dels Museus: Jornada de portes obertes al Museu d’Història (Monestir). Horari: de 10 a 13h i de 16 a 19h.

 

Divendres 19 de maig
*Exposició de Batxillerat Artístic Institut Sant Elm

Del 19 al 27 de maig de 2017
A l'Espai K (carrer Hospital 33-35)
Horari: de 16 a 19h

Inauguració: divendres 19 de maig a les 19h

*Guíxols Lletres. Presentació del llibre: La fada negra, de Xavier Theros, Premi Josep Pla 2017. A càrrec de l’historiador i arxiver Àngel Jiménez. Amb la presència de l’autor. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit. Coorganitza: Associació Cultural Aleph.

*Cicle de cinema Cicle Gaudí: Un monstruo viene a verme (A monster calls). A les 21h al Casino Guixolenc (passeig del Mar, 36-38). Entrada: 4,50€. Presentant el carnet jove 3€. Organitza: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració del Casino Guixolenc.

*Concert d’Atomic Leopards duet (Bcn/ Blanes, rock&roll 50’s). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 20 de maig

*Diada Internacional dels Museus. Organitzat per l’Associació Amics dels Museus.

*Concurs de pintura ràpida de 8 a 14h (bases a museu.guixols.cat  )

*Lliurament de premis a les 17h al Museu d’Història (Monestir)

*Presentació del llibre: “Dolmens, coves i menhirs. Monuments megalítics del Baix Empordà, el Gironès, la Selva”, de Pau Roig i Xavier Niell. A càrrec de Néstor Sanchíz, descobridor de nombrosos jaciments. A les 18h al Museu d’Història (Monestir).

*La Nit al Museu: visita guiada a les Torres del Monestir. A les 21h. Cal reservar a l’Oficina de Turisme  tel. 972 82 00 51 o al Museu d’Història tel. 972 82 15 75. Places limitades.

 

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Teatre “30 anys de petit teatre per a grans actors”. Representació de l’Escola Bressol Oreneta (infants d’1 a 3 anys). A les 10h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 3 € (en benefici de l’AMPA).

*Taller d’experiments. A partir de 5 anys. A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*XII Aplec Jove de Pedralta a Santa Escolàstica. IV Concurs d’arrossades a les 12.30h. Cal portar foc de butà, estris de cuina i els aliments per fer l’arròs; Torneig de Futbol 3 a les 17h; Concerts acústics al vespre. Organitza: Consell Local de Joventut. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Facebook: cljguixols

*Concert de Howlin’ Dogs (Girona, blues psicodèlic). A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 21 de maig

*LVIII Aplec de Pedralta.

*43è Concurs d’Allioli a les 12h. Inscripcions a partir de les 11h;

*58è Concurs de rams i conjunts de flors boscanes.

*Activitats a Santa Escolàstica:

*Festa Infantil amb Jordi Tonietti a les 16h. Tot seguit xocolatada popular.

*Cantada d’Havaneres i cremat amb el grup La Taverna del Xatrac a les 17.30h.

 

*Concert/ vermut amb Chris Snelgrove (Canadà, folk punk) & Marlon Dean Clift (Platja d’Aro, indie folk).  A les 12h a Cas Romagué-Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).  

 

Dimecres 24 de maig

*Servei d’assessorament jurídic especialitzat en igualtat. De 9 a 12h, a la primera planta del *Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

Dijous 25 de maig

*Dinamització del Parc Urbà de Salut: Sessió d’1 hora d’activitat física amb una fisioterapeuta especialitzada. Lloc de trobada: al parc urbà de salut Sant Feliu de Guíxols – Tueda. A les 8.30h. Per a més informació tel. 972 64 23 10 i www.itinerarisiparcsdesalut.cat.

*61è Aniversari de la Biblioteca: Teatre: Llibràlegs III. Una paraula nova, Llibràlegs: trobada de diàlegs breus entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d’una biblioteca. Els voyeurs – o espectadors- podran assistir a la conversa entre les actrius Meritxell Yanes i Cristina Cervià i gaudir dels textos dels dramaturgs Cristina Clemente, Marilia Samper, Pere Riera i Joan Yago. A les 20.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Entrada: 3€. Venda d’entrades: Biblioteca Pública.

 

Divendres 26 de maig

*Jam session de l’Escola Municipal de Música. A les 21h a Cas Romagué-Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

 

Dissabte 27 de maig

*61è Aniversari de la Biblioteca: Taller d’Enquadernació. Vine a fer el teu llibre. A partir de 6 anys. A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit.

*61è Aniversari de la Biblioteca: Hora del conte: El Zoo d’en Pitus. A càrrec de la Cia. La Bleda. Un homenatge a l’obra de Sebastià Sorribas, una versió lliure d’aquest cant a l’amistat, a la col·laboració i a l’entusiasme, a través de l’acció i les aventures d’una colla de nois i noies que munten un autèntic zoo per ajudar al seu amic. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*XXXè Aplec de la Sardana. Concert a l’església del Monestir a càrrec de la Principal de la Bisbal a les 17.30h; Audició de sardanes al passeig del Mar a càrrec de la Principal de la Bisbal a les 21.30h. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Xerrada amb Josep Murlà Paraules contra l’oblit. Presenta Sr. Joan San. A les 19h, a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*Guíxols Escena’17 – Teatre i Música Professional: Infàmia (Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer). A les 21h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu general 25€ i preu reduït 20€. Venta d’entrades a www.codetickets i a l’Oficina de Turisme.

 

Diumenge 28 de maig

*Aplec de Sant Baldiri.  Sortida de l’excursió a les 9h des de l’estació d’autobusos, arribada a les 19h. Gratuït. S’ha de portar esmorzar, dinar i berenar. Organitza: C.E. Montclar.

*XXXè Aplec de la Sardana. Matí i tarda als Jardins Juli Garreta amb les cobles Ciutat de Girona, Rossinyolets i Sant Jordi. Horaris: a les 10.30h i a les 16.30h. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Concert/ vermut amb The Sheep Shaggers (Rouen, França, bluegrass/country).  A les 12h a Cas Romagué-Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).  

 

Dimarts 30 de maig

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

Dimecres 31 de maig

*Oficina de la Generalitat. De 10 a 14h, al Centre Cívic Vilartagues. Cal concretar cita prèvia, al tel. 972 820101, o presencialment, al mateix Centre Cívic, a l’OIAC i serveis socials.

*Cloenda de les Aules Culturals: El paisatge és de tots. A càrrec de Pere Sala Martí, coordinador de l’observatori del paisatge de Catalunya. A continuació, Actuació de la Coral Gesòria. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE.

 

Exposicions

*Del 6 de maig al 25 de juny Exposició d’art #wrongplace de Patrick Subirats. Inauguració a les 19h. A la Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*Fins l’11 de maig Exposició fotogràfica col·lectiva de socis AF cine Club Bahía al Casino Guixolense (Passeig del Mar, 36-38). Dilluns tancat.

*Fins al divendres 26 de maig Exposició: Tallers d’Història: El Suro. L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha dedicat el darrer número de la revista cultural L’Arjau a explicar la història del suro, les seves peculiaritats i l’empremta que va deixar a la nostra ciutat. Paral·lelament les escoles han participat d’aquesta recuperació fent tot tipus de treballs que s’exposaran durant el mes d’abril i maig. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit durant l’horari d’obertura.

*A partir del 13 de maig Exposició treballs alumnes del Batxillerat artístic de l’INS Sant Elm a l’Espai K (Hospital, 33-35). Inauguració 19 de maig a les 19h.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Dissabte 13 i diumenge 14 de maig

*Master Class Aquarel·la Creativa. A càrrec de Joan Coch.

*Dissabte 13: Introducció part 1Masterclass. De 10 a 14h a l’Ermita de Sant Amanç. Dinar a la Masia Cal Tenoc. Taller a l’aire lliure a l’entorn de Cal Tenoc de 17 a 20h.

*Diumenge 14:Demostració de Joan Coach a l’aire lliure, al port de Sant Feliu. Tot seguit, taller. De 10 a 14h. Dinar de comiat i lliurament de diplomes. Tots els participants hauran de portar els seus equips i materials habituals. Preu: Assistència a Master Class, ermita de Sant Amanç: 40€; Master Class i tallers dissabte i diumenge: 150€. Àpats i allotjaments no inclosos en el preu. Per a més informació: 606 200 813 (Néstor). Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dissabte 20 de maig

*Conferència + pica pica: Numerologia tàntrica: Orientació en el camí de vida, amb Miquel Compte. De 19.30 a 20.00h a Vibra (Avda. Verbània, 7). Cal inscripció prèvia. Preu 15€.

Per a més informació: 972 32 11 95 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

*Tallers a l’Escola de Música: Taller d’Havaneres, dijous de 17 a 17.45h. 8 sessions a partir de l’octubre. Taller de Nadons, dimarts de 16.30 a 17.15h. 8 sessions a partir de l’octubre. Taller de Percussió, dissabte d’11 a 11.45h. 8 sessions a partir de l’octubre. Taller de Veu, dimecres de 21.15 a 22h. 8 sessions a partir del gener. Prèvia inscripció a l’escola de música, tel. 972 821393 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

*Tallers de creativitat, al Monestir (tercera planta). Espai d’experimentació i orientació artística (P3, P4, P5), dimecres de 17.15 a 18.15h, 30€/mes. Taller d’art i creativitat (de 6 a 11 anys), dilluns de 17.15 a 19.15h, 35€/mes.

Aula de teatre i dansa per nens, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. De 6 a 11 anys, dimecres de 17.30 a 19.30h. De 12 a 15 anys, dimarts de 17.30 a 19.30h. De 16 a 18 anys, dijous de 17.30 a 19.30h. 35€/mes. Més informació a 699957558 – 609750717. Inscripcions a www.cocu.cat.

 

Cada dilluns

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Conversa en francès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646 17 32 48 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada dimarts

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cada dimecres

*Viatge a l’Interior, meditacions guiades amb creixement personal, amb Margarita Trull. De 15.15 a 16.45h, a Vibra (Avda. Verbània, 7). Cal inscripció prèvia. Preu 10€.

Per a més informació: 972 32 11 95 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Cada dijous

*Curs de biodansa. De 19 a 20.30h a l’Estudi de pilates Equilibri (c/ del Mall, 48). Preu: 40€ mensuals. Informació i inscripcions: 651 041 577 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

16 Abril, 2024

Ple de Sant Feliu de Guíxols

Convocatòria Ajuntament Ple Assenyalament: 1a Convocatòria 16/04/2024 a les 18:00 hores 2a Convocatòria 18/04/2024 a les 18.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la…
16 Abril, 2024

Ple Municipal, dimarts 16 d'abril

Assumpte: Convocatòria Ajuntament Ple Assenyalament: 1a Convocatòria 16/04/2024 a les 18:00 hores 2a Convocatòria 18/04/2024 a les 18.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós…
09 Abril, 2024

Fira d'Abril de Sant Feliu de Guíxols, del 12 al 14 d'abril

2ª Edició Golden Fira d’abril. A la carpa del Guíxols Arena. Entrada gratuïta. Divendres: Inauguració a les 20h. Dissabte i diumenge: Obertura a les 12h. Durant 3 dies cant, ball i cultura gastronòmica. Espectacles de ball i grups musicals. Hi…
08 Abril, 2024

Presentació de llibre "El Federal", de Sebastià Alzamora, editat per Proa

Dimarts 16 d'abril, 20h. Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols L'acte comptarà amb la presència de l'autor, acompanyat per Jordi Grau, periodista i president del Col·legi de Periodistes de la demarcació de Girona.  
04 Abril, 2024

Bases del Concurs de Cartells de la Festa Major 2024

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, convoca el concurs del disseny del cartell i de la imatge del FESTA MAJOR 2024 , d'acord amb les següents bases: Disseny  TEMÀTICA: El tema serà lliure, dins naturalment dels motius característics de les…
29 Març, 2024

Links per veure el MIC Football en directe als dos camps de futbol

En aquests dos links podeu fer el seguiment als partits del MIC que es disputen a Sant Feliu de Guíxols https://live.micfootball.com/facilities/UDE2UXo3NllGSHNqWElnL0VRUjNpdz09 https://live.micfootball.com/facilities/VkhJMUtEN05vRCtBNjEzclFGeFZ3Zz09
28 Març, 2024

Festival de la Llum Lumlab de Sant Feliu de Guíxols, el plat fort d'aquesta Setmana Santa

Els dies assenyalats de la Setmana Santa, del 29 al 31 de març 2024, Sant Feliu de Guíxols viu novament el Festival de la Llum Lumlab. Set propostes (vuit, comptant el passi únic de l'espectacle inaugural amb drons) tornaran a…
19 Març, 2024

Ple municipal de març de 2024

Assenyalament: 1a Convocatòria 21/03/2024 a les 20:00 hores 2a Convocatòria 25/03/2024 a les 20.00 hores D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal i…
17 Març, 2024

Pluja d’estrelles en una Volta a Catalunya 2024 d’altes expectatives

  La Volta Ciclista a Catalunya ja té preparats tots els detalls per donar el tret de sortida a la seva 103a edició, que es disputarà entre els pròxims dies 18 i 24 de març amb un exigent recorregut de…
15 Març, 2024

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols fa a partir d'aquest dissabte la quarta edició del cicle “Música i descobertes”.

És una aposta per la música en directe amb tallers educatius de la mà de professors i músics vinculats a la Vall d’Aro. Una aposta pel talent de km0 i per artistes i pedagogs convidats que us faran viure noves…
15 Març, 2024

Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari

Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar (Sant Feliu de Guíxols) celebra aquest dissabte 16 de març (18h, Teatre Auditori Municipal) el seu Concert…
13 Març, 2024

Recordatori de reunió

ATENCIÓ JOVES! AQUESTA REUNIÓ US INTERESSA! AJUTS PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES: Sessió informativa Dijous, 14 de març de 2024 INFORMACIÓ SOBRE LA NOVA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES DE FINS A 35 ANYS…
11 Març, 2024

Preguntes i respostes sobre l'Índex de Preus del Lloguer

1.       Què és l’Índex de preus del lloguer? L’índex de preus del lloguer és el mecanisme que defineix el preu mitjà dels lloguers en les zones de mercat residencial tensionat i té la funció de marcar el topall de preu màxim en què…
08 Març, 2024

Pluja i fort vent

Actualització Segons el Servei Meteorològic s'espera per avui temps plujós i vent que pot arribar a superar els 70km en diferents comarques de Girona, inclosa la nostra. Pel que fa a l'estat de la mar, s'esperen onades que poden superar…
28 Febrer, 2024

Ple municipal de Sant Feliu de Guíxols - Febrer 2024

Assenyalament: 1a Convocatòria 29/02/2024 a les 20.00 hores  2a Convocatòria 04/03/2024 a les 20.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal…
14 Febrer, 2024

Àngels Gonyalons, David Verdaguer i Judit Martín, entre altres al Guíxols Escena de Sant Feliu

CICLE TEATRE PROFESSIONAL "GUÍXOLS ESCENA" El Tigre Dissabte 09 de març a les 20.30 - Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols Entrades:https://entradas.codetickets.com/entradas/id/23464/teatreauditori-narcismasferrer/online Un reconegut especialista en desenvolupament personal -altrament dit coach- ha de fer-se unes  fotografies per…
06 Febrer, 2024

La Coral Cypsella presenta la programació commemorativa als seus 40 anys d’història

La Coral Cypsella del CE Montclar, junt amb el regidor de Cultura, Alexis Cubó i l’alcalde, Carles Motas, han presentat aquest dimarts 6 de febrer la programació que han previst per commemorar el 40è aniversari de l’entitat coral guixolenca, nascuda…
02 Febrer, 2024

Processos participatius en marxa

Al link de sota trobareu dos processos participatius referents a: 1. Consulta pública prèvia per a l'elaboració del reglament per a l'ús dels horts urbans. 2. Ordenança municipal reguladora dels usos d’aigua en situació de sequera a Sant Feliu de Guíxols.…
30 Gener, 2024

La Generalitat activa la fase d'Emergència per Sequera

El dijous 1 de febrer la Generalitat ha decretat oficialment  l'entrada en fase 1 d'Emergència per sequera, una mesura que afecta nombroses comarques i que abasta fins a 6 milions de catalans. En aquesta afectació hi ha Sant Feliu de Guíxols.…

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits