“Niu de bacallà” del restaurant Butron Berria, la millor Ganxotapa de tardor 2017
- Finalitza la campanya Ganxotapes, un cop més amb un èxit de participació i tapes servides
El passat diumenge 19 de novembre va finalitzar la campanya Ganxotapes Tardor 2017, iniciada un mes abans, el 20 d’octubre. És l'onzena edició d'un certamen que patrocina la cervesa Moritz, molt esperat tant pels clients com pels establiments participants.
Cal destacar la satisfacció en aquesta edició d'un certamen que ja es pot considerar que posseeix unes arrels profundes i consolidades dins el calendari d'activitats a la comarca.
Hi ha hagut 30 establiments participants.
S'han servit més 7.000 tapes, una xifra que confirma la consolidació d’aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuïtat.
- Els premis:
Ganxotapes va més enllà d'un certamen gastronòmic, i promou un concurs per veure quines són les millors tapes.
En aquesta edició el jurat ha cregut que la millor tapa és “Niu de bacallà” del restaurant Butron Berria, donant-li el premi de “MILLOR GANXOTAPA TARDOR 2017”.
Els usuaris han pogut votar la “GANXOTAPA MÉS POPULAR TARDOR 2017” mitjançant el mateix llibret de la ruta presentat a l’Oficina de Turisme, escollint la Ganxotapa “Caneló d’ànec rostit en el seu suc i beixamel de ceps” del restaurant Can Kiku.
Com a novetat de la passada edició es va crear el premi a la “GANXOTAPA MÉS ORIGINAL TARDOR 2017” que en aquest cas ha recaigut en la tapa “Caneló de bolets amb encenalls de parmesà, foie i tòfona” del restaurant Els Teixits per la seva originalitat en presentació i contrastos.