Vols millorar l'Anglès al teu ritme? A Sant Feliu de Guíxols ho pots fer!

NY

A Sant Feliu de Guíxols fem cursos d’Anglès semipresencials amb la UNED

S'AMPLIA EL TERMINI PER MATRICULAR-SE FINS AL DIA 13 DE NOVEMBRE!!

 

Durant el curs 2017-2018, el "Centre Universitari d’Idiomes a Distància" de la UNED impartirà a Sant Feliu de Guíxols dos cursos d’anglès en el marc del conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu i el Centre Associat de la UNED a Girona.

Es tracta dels nivells avançats: "B2" i del nivell superior "C1" d’anglès (com llegireu més endavant, no cal acreditar nivell previ però sí es recomana realitzar test de nivell online).


És una bona ocasió per millorar el vostre coneixement de l'anglès, ja que el sistema semipresencial pot ser compatible amb diferents casuístiques personals o laborals, amb horaris més flexibles per a l'autoestudi. El ritme, constància i temps d'estudi se'l marca cadascú, tret de la tutoria, que es fa un cop per setmana (dues hores seguides a la tarda). Aquestes tutories es fan per resoldre dubtes, plantejar exercicis i aprofundir en temes, dubtes o recursos. La resta del temps, determinat pel propi alumne segons la seva conveniència, es fa un aprenentatge ajudat de materials en línia i en paper.


En el cas d'aquest curs 2017 2018 hi haurà setmanalment dues hores presencials de tutoria, el dimarts (pel nivell B2) i el dimecres (pel nivell C1) de 19 a 21h, a la Casa Palet (c. de Pécher, 7-19), que és la seu del Servei Municipal d’Educació.


S'ha ampliat el termini de matrícula fins al dilluns 13 de novembre. Encara que oficialment el curs comença el 7 de novembre de 2017 i finalitzara el 16 de maig de 2018, s'accepten matrícules fins al dia 13.


L’examen oral (speaking) i el listening es faran a Sant Feliu de Guíxols i l’examen escrit a la seu del Centre Associat de la UNED a Salt.


Hi ha convocatòria d’examen de juny i de setembre. Els certificats que s’obtenen estan acreditats amb el segell CertACLES i són vàlids per als estudiants universitaris de grau de qualsevol universitat catalana o espanyola que necessitin acreditar el nivell d’idiomes per obtenir el títol. El preu del curs és de 327 €, inclou el material i els drets d’examen.

La inscripció és oberta als majors de 16 anys i com s'ha dit al principi, NO cal acreditar nivell previ, si bé es recomana fer els tests que hi ha a la pàgina web del CUID de la UNED (www.cuid.uned.es) en la qual trobareu també la informació per a realitzar la matrícula i els descomptes aplicables.


Cal que formalitzeu la inscripció a l’adreça que trobareu a l’enllaç: http://portal.uned.es/portal/page?_pageid=93,19550428&_dad=portal&_schema=PORTAL&menu=oferta

Recordeu que hi ha temps fins al 13 de novembre!!!


Good luck!! 
http://ow.ly/yRpi30gphrN

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits