dissabte, febrer 06, 2016

ACTIVITAT AL CARRER - PARLEM D'IGUALTAT DE GÈNERE

 igualtat

Dins la campanya d'igualtat que Pla de Barris ha portat a terme durant aquest curs 2011-2012 amb la col.laboració d'IRES hi ha previst un acte de recull de les activitats realitzades el proper dissabte 30 de juny a les 11h. al carrer Garrofer/ Carretera Girona – davant la peixateria Peixitus.

En aquest acte s'exposaran els treballs realitzats pels alumnes de 5è. de primària del municipi, sota el lema "Tots som iguals i diferents"

A més a més aquest acte recollirà aspectes lligats a la igualtat que s'han anat treballant a nivell comunitari, on els veïns han exposat les seves opinions i visions de gènere lligat a diferents aspectes de la nostra vida quotidiana.

Finalment farem la lectura d'un conte "OLIVER BUTTON ÉS UNA NENA" on posarem de manifest dilemes respecte al concepte d'igualtat alhora d'escollir les nostres aficions.

 

 

 

Èxit de la Xerrada de Som Energia dintre de l'actuació de Suport a la campanya Medioambiental

20110526_somenergia1.jpg 

 

20110526_somenergia2.jpg

 

La xerrada sobre consum d'energia renovable a càrrec de Som Energia que es va portar a terme el pasat 20 de maig al C.E.M. Montclar i organitzada per la Cooperativa Manduca amb col.laboració amb Pla de Barris va tenir molt bona acollida, hi van participar unes 30 persones.

Recordem que aquesta actuació s'emmarca dintre del Pla de Barris del Puig-Eixample de Llevant de suport a la campanya medioambiental. 

  • Dotar a la població de la informació bàsica en termes mediambientals.
  • Sensibilitzar a la població entorn a la sostenibilitat mediambiental.
  • Planificar futures accions d’informació, prevenció, promoció de la sostenibilitat mediambiental.

Suport a una campanya destinada a la població en general amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar en comportaments respectuosos amb l’entorn.

   

SESSIONS GRUPALS D’IGUALTAT PER A HOMES

SESSIONS GRUPALS D’IGUALTAT PER A HOMES

Objectius:

- Adquirir coneixements d’igualtat.
- Fer visible la situació de desigualtat existents avui dia entre dones i homes.
- Plantejar nous models d’organització familiar.
- Augmentar l’autoestima dels homes aturats.
- Crear xarxa entre els homes del barri.
- Prevenir la violència de gènere.
Per més informació:

 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
   

logos

Segueix-nos a Facebook i a Twitter | Telèfon de l'Ajuntament  - Centraleta 972 32 70 00 - Telèfon de Turisme 972 82 00 51