www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Cuina del Bacallà i Peixopalo: Fins al 6 d’abril (Quaresma). Els restaurants participants a la campanya presenten menús elaborats amb aquests ingredients tan típics de la Quaresma. Informació dels restaurants participants a www.visitguixols.com.

*Teatre professional – Guíxols Escena Primavera 2023: Per a més informació i venda d’entrades: www.guixols.cat/teatre. Programació: “Tocar Mare”, 4 de març a les 20.30h; “Jojo”, 18 de març a les 18h; “Píndoles de microteatre fora del teatre” 25 de març a les 20.30h; “Una dent sota el coixí”, 22 d’abril a les 18h; “Quant temps em queda”, 29 d’abril a les 20.30h; “La pell fina”, (inicialment prevista per al 27 de maig a les 20.30h, però s’ha canviat la data al 24 de juny). Al Teatre -  Auditori Narcís Masferrer. 

*Festival Porta Ferrada 2023: Entrades ja a la venda! Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Representeu Sant Feliu en una cursa comarcal! El proper dissabte 1 d’abril, a les 10h, tots els municipis del Baix Empordà faran una competició conjunta, una gran festa d’esport, que es pot fer corrent o caminant, i té una extensió d’entre vuit i deu quilòmetres. Cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi, pot ser on viu, on treballa on hi passa el lleure etc.. Hi pot participar qualsevol persona majors de 12 anys. La primera edició es farà a Palamós. Preu: 15€, fins al 15 de març: 10€. Regal d’una samarreta exclusiva. Bases a https://linktr.ee/correpoble. Organitza: Consell Esportiu del Baix Empordà. 

*Trailwalker: Participa al Trailwalker el 6 i 7 de maig, un desafiament esportiu i solidari en equip en un entorn natural. Per a més informació https://www.oxfamintermon.org/ca/trailwalker

*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4.  

*Viatges per als socis del casal: Màlaga i província en tren. Del 24 al 29 d’abril; Vaixells i gastronomia (Cañones del Júcar, Albufera, Benifallet, Delta d’Ebre, Vall d’Uixó). Del 22 al 26 de maig. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. 



 

Dimecres 1 de març

*Curs d’operacions auxiliars de magatzem i logística i carnet de carretons. De 9 a 14h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Formació teòrica-pràctica en la conducció de carretons elevadors. Conèixer els diferents equips de treball i donar una visió completa del cicle de treball dins d'un magatzem. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1407-operari-de-magatzem-i-carnet-de-carretons-elevadors.html.

Dijous 2 de març

*Curs d’operacions auxiliars de magatzem i logística i carnet de carretons. De 9 a 14h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Formació teòrica-pràctica en la conducció de carretons elevadors. Conèixer els diferents equips de treball i donar una visió completa del cicle de treball dins d'un magatzem. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1407-operari-de-magatzem-i-carnet-de-carretons-elevadors.html

*Estratègies perquè coneguin el teu negoci | Lab Empresarial. De 15 a 17h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Sessió 2 del Lab Empresarial. Soft skills, xarxes socials, boca-orella, neuromàrqueting... Quines estratègies són adequades per cada tipus de projecte? Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-sae/1479-lab-empresarial-febrer-juny-2023.html.

 

Divendres 3 de març

*Curs d’operacions auxiliars de magatzem i logística i carnet de carretons. De 9 a 14h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Formació teòrica-pràctica en la conducció de carretons elevadors. Conèixer els diferents equips de treball i donar una visió completa del cicle de treball dins d'un magatzem. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1407-operari-de-magatzem-i-carnet-de-carretons-elevadors.html

*Cicle Art i Cinema. Projecció de la pel·lícula La jove de la perla. A les 17h al Monestir. La sessió comptarà amb la introducció al film des de la mirada cinematogràfica i artística a càrrec de Sílvia Quer, directora de cinema i Pilar Giró, historiadora i crítica d’art. Activitat gratuïta. Organitza: Fundació Centre d’Art Sant Feliu de Guíxols.

*Club de lectura de narrativa: El mar de John Banville. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.    

 

Dissabte 4 de març

*Botiga al carrer. Descomptes molt interessants a les botigues del centre durant tot el dia. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*PLACES ESGOTADES! Al descobert: Visita guiada a l’excavació arqueològica de la plaça del Monestir. A càrrec de l’arqueòloga directora: Almudena García Ordoñez. A les 11h. Punt de trobada: Porta de la seu del Monestir del Museu d’Història. Es podrà descobrir quines són les estructures que s’han localitzat arrel de les intervencions arqueològiques i quina ha estat la història i l’evolució del Monestir des de l’època tardo-antiga fins als segles XIX-XX. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Aforament limitat a 25 places. Més informació i inscripcions: https://museu.guixols.cat/activitats/activitat.php?id=1675864701174, per telèfon 972 82 15 75 o per c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: El Museu d’Història. 

*Presentació del llibre El fabricant de records de Martí Gironell. Premi Prudenci Bertrana 2022. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Guíxols Escena Primavera: Obra de teatre Tocar Mare. Comèdia. Entrada general 20€, entrada reduïda 18€. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i. www.guixols.cat/teatre

 

Diumenge 5 de març

*Botiga al carrer. Descomptes molt interessants a les botigues del centre durant tot el dia. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Activitat a la Rambla pel Dia de la Dona: Escolta’m amb els sentits. De les 11 a les 14h a la Rambla, des del C/Major al Passeig. Organitza: Associació Mascanada6.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 6 de març

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html.

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Taller: Laboratori ficció digital, a càrrec de Lucas Ramada. Partint de la idea que els videojocs són ficció, jugarem amb Lucas Ramada, investigador en literatura i ficció digital infantil, per tal de conèixer nous llenguatges literaris i artístics per aprofundir en el món gamer. Per a nois i noies de 12 a 16 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Gratuït. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Jornades Ocupades, edició dones: Autoestima i el món laboral. A les 19h a la Casa Irla. Activitat gratuïta. Xerrada on es parlarà de l'autoestima, com ens afecta i com podem millorar-la en l'entorn laboral.  L'autoestima afecta en el rendiment, motivació, expectativa i objectius. Inscripció prèvia abans del 3 de març a: https://promocioeconomica.guixols.cat/jornades/ocupades-dones.html o trucant al tel. 972 32 70 33. Organitza: Servei d’Ocupació Municipal.

 

Dimarts 7 de març

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. 

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

*Jornades Ocupades, edició dones: La dona en recerca de l'Ikigai. A les 18h a la Casa Irla. Activitat gratuïta. Taller per aprendre, empoderar-se i créixer. Les assistents reflexionaran sobre el seu dia a dia i el futur que encaixaria millor amb les seves habilitats, necessitats i objectius. Inscripció prèvia abans del 3 de març a: https://promocioeconomica.guixols.cat/jornades/ocupades-dones.html o trucant al tel. 972 32 70 33. Organitza: Servei d’Ocupació Municipal

Dimecres 8 de març 

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

*Lectura del manifest 8M Dia Internacional de les Dones. A les 12h davant l’Ajuntament. Amb la col·laboració de l’INS St. Elm. Organitza: SIAD

*Aules Culturals: Simbologia de les Religions. A les 18h al Centre Cívic Tueda. A càrrec de Carmen Planella Soler, professora d’història i cultura religiosa. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. 

 

Dijous 9 de març

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

*Jornades Ocupades, edició dones: Emprendre en femení. A les 19h a la Casa Irla. Activitat gratuïta. Taula rodona moderada per Adriana Campo (@laboiscrafts). Montse Maruny, Berta Mas, Anna Puello, Nataixa Ros i Rosa Valero, emprenedores de Sant Feliu de Guíxols. Compartiran experiències i consells en el camí d'emprendre. Inscripció prèvia abans del 3 de març a: https://promocioeconomica.guixols.cat/jornades/ocupades-dones.html o trucant al tel. 972 32 70 33. Organitza: Servei d’Ocupació Municipal

Divendres 10 de març

*Jornades Ocupades, edició dones: Dinar d’emprenedores ganxones. A les 13.30h al Bar Casa Irla. Preu: 25€/persona. Dinar networking per compartir vivències i generar sinergies entre emprenedores del municipi. Inscripció prèvia abans del dia 3 de març al telèfon 972 32 70 33. Organitza: Servei d’Ocupació Municipal.

*Cicle Art i Cinema. Projecció de la pel·lícula La dona del segle. A les 17h al Monestir. La sessió comptarà amb la introducció al film des de la mirada cinematogràfica i artística a càrrec de Sílvia Quer, directora de cinema i Pilar Giró, historiadora i crítica d’art. Activitat gratuïta. Organitza: Fundació Centre d’Art Sant Feliu de Guíxols.

*Cicle Pen-sa-bé. La motivació, l’entusiasme i els Unicorns Rosa (baixem una mica l’expectativa, si us plau ). A càrrec d’Elena Martínez. Per apuntar-se envia whatsp - 655.546.946. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Taula Rodona: Qüestions ètiques a l’entorn de la professió mèdica. A les 19h a la sala Abat Panyelles del Monestir. Es durà a terme una taula rodona sobre ètica organitzada per Càtedra Udg, a càrrec d’Eva Canaleta, Oncòleg Brunet i Josep Manuel del Pozo. També serà oferta online. Organitza: Museu d’ Història. 

 

Dissabte 11 de març

*Gran calçotada amb espectacle i ball, visita a l’Espai Aquae i a les termes i fonts termals de Caldes de Malavella. Organitza: Casal Gent Gran Salvador Espriu. 

*6a Caminada per la Igualtat amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. 

Ruta de 7 km pel carril bici. 

-A les 8.30h Noves inscripcions a Santa Cristina d’Aro (Plaça Catalunya s/n). 

-A les 9h Recepció de les persones ja inscrites. 

-A les 9.30h Sortida des de la plaça Catalunya de Sta. Cristina d’Aro. 

-Esmorzar a Castell d’Aro (Av. Carrilet darrere IES). 

-Arribada a Sant Feliu de Guíxols (Jardins Juli Garreta). 

-Inscripcions fins el 6 de març a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

-Tindran obsequi les primeres 350 persones inscrites.

-A les 11.45h Serveis de Bus per a la tornada a Sant Cristina (per qui ho hagi sol·licitat al moment de la inscripció).  

Per a més informació: Al SIAD de Sant Feliu de Guíxols tel. 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organitza: Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro-S’Agaró. Amb la col·laboració del PIJ i Càrites de Sant Feliu de Guíxols

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*PLACES ESGOTADES! Al descobert: Visita guiada a l’excavació arqueològica de la plaça del Monestir. A càrrec de l’arqueòloga directora: Almudena García Ordoñez. A les 11h. Punt de trobada: Porta de la seu del Monestir del Museu d’Història. Es podrà descobrir quines son les estructures que s’han localitzat arrel de les intervencions arqueològiques, que es van iniciar a finals del setembre de 2022, i quina ha estat la història i l’evolució del Monestir des de l’època tardo-antiga fins als segles XIX-XX. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Aforament limitat a 25 places. Més informació i inscripcions: https://museu.guixols.cat/activitats/activitat.php?id=1675864701174, per telèfon 972 82 15 75 o per c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: El Museu d’Història. 

*Presentació del llibre Històries de Tramuntana de Miracle Sala, Jordi Dausà, Daniel Genís, Rafel Casas, Cristina Malagelada, Adrià Pujol, Pilar Francès, Damià Bardera, Anna Carreras, Josep Pastells i Jordi Casals. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Microcicles Mascanada6. Poesia Xefla poètica. Devoció per la paraula viva. A les 19.30h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 8€. No socis 10€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles

 

Diumenge 12 de març

*Acte de presentació oficial del Club Aquàtic Xaloc. Al Pavelló Carles Nadal.

*Concert-Vermut amb “Sotrac”. A les 12.30h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*XVIII Concurs de Teatre Amateur 2022 - 2023. Consell familiar amb la companyia Casal Corpus de Barcelona. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme. Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h. També es podran adquirir el mateix dia de la funció a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 13 de març

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Taller: Laboratori ficció digital, a càrrec de Lucas Ramada. Partint de la idea que els videojocs són ficció, jugarem amb Lucas Ramada, investigador en literatura i ficció digital infantil, per tal de conèixer nous llenguatges literaris i artístics per aprofundir en el món gamer. Per a nois i noies de 12 a 16 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Gratuït. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 14 de març

*Projecció del documental “Vides de sal” amb l’Escola d’Adults. De 10 a 11h a la sala de projeccions del Centre Cívic Vilartagues. Dirigida per Sílvia Gómez Mestres. La projecció anirà acompanyada d’una dinàmica prèvia relacionada amb el mes de la dona treballadora. Organitza: Museu d’Història. 

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

 

Dimecres 15 de març
*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

Dijous 16 de març

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

*Taller TIC: Iniciació a la fotografia digital, aprendrem a utilitzar un programa editor d'imatges: el Gimp. L’edat mínima per inscriure’s als cursos és de 16 anys. Cal portar el seu propi mòbil. Gratuït. Inscripcions a la Biblioteca. De 10 a 13 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert amb “Matthew Paul Butler & Desert Inn Palm Springs”. A les 20.45h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

 

Divendres 17 de març

*Cicle Art i Cinema. Projecció de la pel·lícula Ai Weiwei: Yours Truly. A les 17h al Monestir. La sessió comptarà amb la introducció al film des de la mirada cinematogràfica i artística a càrrec de Sílvia Quer, directora de cinema i Pilar Giró, historiadora i crítica d’art. Activitat gratuïta. Organitza: Fundació Centre d’Art Sant Feliu de Guíxols.

*Cicle Gaudí – Cinema: Suro (drama). Direcció: Mikel Gurrea. Versió original catalana. Durada 116 minuts. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

*Microcicles Mascanada6. Música Blueroomess. Folk . A les 21.30h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 8€. No socis 10€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles/.

 

Dissabte 18 de març

*Club de Lectura Feminista: Encara no sé com sóc, de Maria dels Àngels Vayreda. Presentarà la sessió i comentarà el llibre Joan-Lluís Lluís, l’escriptor i director de la Col·lecció Josep Pla. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Guíxols Escena Menuts: Musical JOJO. Infantil. Entrada general 6€. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i www.guixols.cat/teatre

 

Diumenge 19 de març

*Trobada d’escoletes de bàsquet. De 9 a 13h al Pavelló de la Corxera.  

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Del dilluns 20 al diumenge 26 de març

*Volta Ciclista a Catalunya. Organitzada per l’Associació esportiva volta ciclista a Catalunya.

 

Dilluns 20 de març

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

*Volta Ciclista Catalunya a Sant Feliu de Guíxols. Del 20 al 26 de març. 

L’Etapa 1 començarà i acabarà a Sant Feliu de Guíxols el dia 20 de març. 

De 10 a 18h pels carrers de la ciutat, Guíxols Arena, passeig, Rambla. Més informació a www.voltacatalunya.cat i www.guixols.cat.

-Al Guíxols Arena: 

De 11.45 a 12.45h Control de firmes i presentació d’equips.

A les 12.55h Sortida neutralitzada de l’etapa. 

-A la carretera de Girona (alçada nou Lidl- Esclat):

A les 14.40h aprox. Primer pas per línia d’arribada.

A les 15.40 aprox. Arribada final d’etapa.     

Gratuït per al públic assistent. 

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Taller: Laboratori ficció digital, a càrrec de Lucas Ramada. Partint de la idea que els videojocs són ficció, jugarem amb Lucas Ramada, investigador en literatura i ficció digital infantil, per tal de conèixer nous llenguatges literaris i artístics per aprofundir en el món gamer. Per a nois i noies de 12 a 16 anys. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Gratuït. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 21 de març

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. 

*Curs de monitor/a de menjador i carnet de manipulador/a d’aliments. De 9 a 12h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Dirigit a poder conèixer i saber actuar en les funcions dels/ de les educadors/es en l'organització del menjador escolar. Una jornada es dedicarà al carnet de manipulador d'aliments. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1398-curs-monitor-de-menjador-manipulador-d-aliments.html

 

Dimecres 22 de març

*Digitalitza’t: tràmits digitals bàsics. De 10 a 14h a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Tràmits bàsics, accés a les seus digitals dels organismes públics, cita prèvia SEPE, vida laboral SOC, IDCAT, cl@ve pin, DNI-E, renovació DONO, FNMT. Inscripcions a: https://promocioeconomica.guixols.cat/formacio/formacio-som/1476-digitalitza-t.html.

*Aules Culturals: Les Merindades i el romànic del nord de Burgos. A les 18h al Centre Cívic Tueda. A càrrec de Josep M. Vicens Batet, president d’Amics del Museu d’Història. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. 

 

Dijous 23 de març

*Cine-Filo: Boys don't cry, de Kimberly Peirce. Posterior diàleg amb Desiré Rodrigo García, sociòloga a Lo relacional. A les 17 h a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Departament de Socials de l’Institut Sant Feliu i Biblioteca Pública.

 

Divendres 24 de març

*Cicle Art i Cinema. Projecció de la pel·lícula Building Bastille. A les 17h al Monestir. La sessió comptarà amb la introducció al film des de la mirada cinematogràfica i artística a càrrec de Sílvia Quer, directora de cinema i Pilar Giró, historiadora i crítica d’art. Activitat gratuïta. Organitza: Fundació Centre d’Art Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 25 de març

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Hora del conte: Contes no sexistes. La Laura està convençuda que les princeses no es tiren pets, el Nil i el Pol pensen que les nenes són unes porugues, la Martina pensa que no trobarà mai un pare tan fantàstic com la mare. Amb Gina Clotet. A partir de 4 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Presentació del llibre “Qui va matar l’Helena Jubany?” de Yago García Zamora. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Guíxols Escena Primavera: Píndoles de Microteatre fora del Teatre. Programació de 3 espectacles de curta durada per a un nombre reduït d’espectadors en indrets singulars. Hi haurà una funció extra dels alumnes de 2n de batxillerat arts escèniques de l’INS Sant Elm. Entrada general 15€. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i www.guixols.cat/teatre

 

Diumenge 26 de març

*Sortida al Cim del Bestrecà i Vall d'Hormoier (Oix). A les 8h (alerta canvi d’horari) de l’estació d’autobusos. Arribada a les 18.30h aprox. Recorregut de 13km i 390m de desnivell. Cal portar: aigua, menjar, calçat adequat i capelina. Donació de 10€. Tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya. Confirmar assistència abans del 22 de març. Per a més informació i inscripcions: tel. 658 837 199 i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Microcicles Mascanada6. Gastronomia Marc Gascons. Taller i degustació gastronòmica . A les 12h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 30€. No socis 40€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles

*Ballada de Sardana amb la cobla Baix Empordà. A les 12h a l’Espai de la Sardana del Jardins Juli Garreta. Se sortejarà un tortell. En cas del mal temps, la ballada se posposarà per un altre dia. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*XVIII Concurs de Teatre Amateur 2022 - 2023. La Nit de Sant Joan. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme. Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h. També es podran adquirir el mateix dia de la funció a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 27 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

    

Dimarts 28 de març

*Xerrada: El càncer de colon. A càrrec del Dr. Carles Casabona, pediatra expert en nutrició. A les 18 h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: AECC Sant Feliu de Guíxols.

 

Dimecres 29 de març

*Club de Lectura: Llegir el Teatre. Vent de garbí i una mica de por, de Maria Aurèlia Capmany. A través d’aquest recorregut pel temps, l’espectacle es transforma en un mirall de l’immobilisme i l’hermetisme de la burgesia catalana. A càrrec d’Elena Avellaneda Noguera, bibliotecària. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 30 de març

*Excursió: Canal de Midi (Minerva-Narbona). Per als socis del casal. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. 

aprox. Organitza: Escola de Música. 

*Inauguració de l’exposició del Creativa’t (del 30 de març fins al 10 d’abril).  Viatge efímer Gerard Mas Creativa’t comissariat i producció tècnica d’exposicions per part dels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm. A les 18h a l’Espai K (Antic Hospital). 

 

Divendres 31 de març

*Actuació del cantautor Sé i berenar de primavera. A les 17h al Centre Cívic Vilartagues. Per als socis del Casal Gent Gran Salvador Espriu. Organitza: Casal Gent Gran Salvador Espriu. 

*Jam Session. Concert. A les 20.30h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 5€. Durada: 90 minuts 

 

CURSOS

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

 

Dilluns

*Conversa en francès. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Júlia Martinetto. 

 

Dimecres 

*Conversa en anglès. Grup 1 : de 10.30h a 11.30h; Grup 2 : d’11.30h a 12.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. 

 

Divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

UNED sènior

Cursos segon quadrimestre:

*Música i pintura: Connexions entre les arts. A càrrec de Laia Pijoan, títol superior de música i llicenciada en Història de l’Art. Veurem com la música i la pintura s’interrelacionen al llarg de la Història de l’Art. Connectarem els sentits a través d’exemples musicals i pictòrics, amb activitats pràctiques, audicions i l’anàlisi d’obres que ens ajudaran a descobrir els nexes d’ambdós llenguatges artístics. Per a majors de 50 anys. Horari: divendres de 15 a 17h a l’auditori de l’Escola de Música. Inici: 10 de febrer. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, c/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*L’òpera per dins. A càrrec de Tina Gorina Faz, cantant d’òpera, títol superior de cant i màster en Gestió Cultural. En aquest curs descobriràs, de la mà d’una cantant d’aquest gènere, la part menys visible però imprescindible d’un dels espectacles artístics més complets. Per a majors de 50 anys. Horari: dijous de 17 a 19h a la Casa Palet. Inici: 9 de febrer. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Casals

*Activitats del curs 2022/2023:

-Casal Tueda Gent Gran: Gimnàstica de manteniment, ioga, ioga terapèutic, taller de memòria, conversa en anglès, informàtica, català, taller de pintura, patchwork, manualitats, coral i nou curs: classes de francès (dimarts de 17 a 18h). Informació i inscripcions: despatx del Casal de dilluns a divendres de 10.30 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

-Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga, manualitats i vestits de paper, taller de memòria, coral, pintura, country, gimnàstica de manteniment i nou curs: classes de Sevillanes (dilluns i divendres de 18 a 19h). Informació i inscripcions: Despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues: els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

*Curs de Fotografia. Cada dimecres de 20 a 22h a la biblioteca del casal Tueda (C/ Gravina, 39). Fins al 5 d’abril. Preu: 50€ (socis casal i AFIC Guíxols), 100€ (no socis). Inscripcions i més informació: Jordi Gallego tel. 652921205; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., www.gallego.cat. Organitza: AFIC Guíxols amb la col·laboració del Casal Tueda.

 

EXPOSICIONS:

*Exposició de dels treballs realitzats per l’alumnat del taller de memòria. Durant tot el mes de març. Al Racó de l’Art del Centre Cívic Vilartagues.

*Exposició "Correlats" dedicada a Gabriel Ferrater. Foto Torroella. Fins al 26 de març. A  la Casa Irla, c/Algavira 65-69.
*Exposició fotogràfica: Estima(r)’t. Cossos no normatius. Exposició de fotografies d'Emma Puigderrajols, alumna de Batxillerat artístic de l'Institut Sant Elm, que va ser el seu Treball de Recerca de Batxillerat. De l’1 al 31 de març al vestíbul de la Biblioteca durant l’horari d’obertura.

*Exposició temporal Ricard Mur, “un fotògraf de postal”. Fins al 10 d’abril a la Capella de l’Antic Hospital. L’exposició que acull el Museu d’Història de Sant Feliu s’emmarca dins de la iniciativa anual dels Tallers d’Història, liderats per l’Arxiu Municipal. Aquest any la mostra vol homenatjar a Ricard Mur, tant per les seves qualitats artístiques com per la seva tasca de documentació del moment històric, la qual mostra un St. Feliu desaparegut i ens permet veure com era la societat, la ciutat i els entorns naturals als anys 20 del segle XX. 

Entrada lliure. Horaris: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h, diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. 

*Exposició del Creativa’t (del 30 de març fins al 10 d’abril).  Viatge efímer Gerard Mas Creativa’t comissariat i producció tècnica d’exposicions per part dels alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm. A l’Espai K (Antic Hospital). 

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€. 

 

MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

Horaris: De dimarts a divendres de 10 a 14h. Dissabtes de 10 a 18h. Diumenges i festius de 10 a 14h. Dilluns tancat.


 

ANTIC HOSPITAL 

Horari: De dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Ritual de bellesa. Berenar saludable. Mon Aroma Natural. Diumenge 5 de març a les 17h. A la Casa Trachsler (C/ Hospital, 19). Preu: 45€. Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Las Vegas. 60 Aniversari. Es poden consultar i comprar les entrades de tots els espectacles programats en motiu de la celebració dels 60 anys a : www.salalasvegas.com Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. C/ Cristòfol Colom, 11 de Sant Feliu de Guíxols.  

*Nit de Salsa i batxata. Cada divendres a partir de les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).

*Ball amb DJ Toni i DJ Pere. Cada diumenge a partir de les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa). 

Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.

Imprimeix