Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 2021
 

L'aforament de la sala és del 70%, adaptant-se a les noves mesures sanitàries aplicades des del 24 de desembre de 2021
🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

 

 

Argument: Basat en la novel·la de Cristina Campos, aquest film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.
Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves dues vides de forma totalment diferent, intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat. La pel·lícula ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.

Interpretada per: Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilu Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci, Pere Arquillué, Pep Tosar, Nansi Nsue, Ana Gracia, Hoji Fortuna, Toni Pons Vera, Joseph Ewonde, Carles Molinet, Luis Dyangani

► Podeu adquirir les entrades fent clic aquí.
► Veieu el tràiler fent clic aquí.

 

___

 

Argument: És una pel·lícula basada en la novel·la homònima de Javier Cercas i explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents del barri xinès de la ciutat un estiu de 1978. Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal. Aquest film de Daniel Monzón mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.

Interpretada per: Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Carlos Oviedo, Daniel Ibañez, Guillermo Lasheras, Santiago Molero, Ainhoa Santamaría, Xavier Martín, Pep Tosar, Xavi Sáez, Jorge Aparicio, Cintia García.

► Properament us informarem de la venda d’entrades.
► Veieu el tràiler fent clic aquí.

 

___

 

Les projeccions del 'Cicle Gaudí' a la Sala Abat Panyelles

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Aquest emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats.

A més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

Imprimeix Correu electrònic