Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 2021

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

 

 

 

Argument: La Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer. La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens que li semblen infantils i les converses dels adults que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de Llibertat, de 15 anys i filla de Rosana, la cuidadora de l’ Ángela. La Llibertat portarà a la Nora a viure un estiu totalment diferent. Les dues noies ràpidament forgen una amistat d’allò més intensa.  Juntes surten de la bombolla de protecció de la casa familiar i descobreixen un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

Dirigida per: Clara Roquet.
Interpretada per: Maria Morera, Nora Navas, Carol Hurtado i Clara Nicolle Garcia.

► Podeu adquirir les entrades fent clic aquí.
► Veieu el tràiler fent clic aquí.

___

 

I a partir del setembre...

___

 

Les projeccions del 'Cicle Gaudí' a la Sala Abat Panyelles

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Aquest emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats.

A més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

Imprimeix Correu electrònic