Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Pàgina dedicada al setè art projectat a Sant Feliu de Guíxols

20201210 113227

🎟️ Venda online d'entrades

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

_________________________________________________________

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 


8787

Adú

Direcció: Salvador Calvo.

Any d'estrena: 2020.

Repartiment: Luis Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando Cayo, Álvaro Cervantes.

Gènere: Drama. 

Sinopsi: En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que han iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

*És la pel·lícula amb més nominacions als Premis Goya 2021: opta a fins a 13 estatuetes.

Compra'n entrades aquí.

 


8878

La boda de Rosa

Direcció: Icíar Bollaín.

Any d'estrena: 2020.

Repartiment: Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza, Paula Usero, Ramón Barea, Xavo Giménez, María Maroto, Eric Francés, Lucín Poveda, María José Hipólito.

Gènere: Romàntic. 

Sinopsi: A punt de fer-ne 45, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

*Pel·lícula nominada en fins a 8 categories dels Premis Goya 2021.

Compra'n entrades aquí.

 

_________________________________________________________

Un Cicle Gaudí renovat i amb nova ubicació

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Fins l'any passat, els visionats tenien lloc al Casino dels Nois.

Aquest nou emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats, tot i que mentre durin les restriccions sanitàries de la Covid no es podran utilitzar totes. El seu aforament s’anirà adaptant a les normatives sanitàries establertes en cada moment.

Aquest espai, a més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

📝 Llegeix-ne la notícia sencera

1000 SALA ABAT PANYELLES

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits