Es reprogramen les obres del Guíxols Escena: devolucions obertes fins el 30 d’abril. Ho explica la regidora Núria Cucharero

TEATRE

 

Degut a les afectacions de la Covid-19, l’Àrea de Cultura de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligada a reprogramar les representacions previstes dins el certamen de teatre professional Guíxols Escena.

La regidora responsable de l’àrea, Núria Cucharero, ha explicat al programa especial informatiu de Ràdio Sant Feliu que “després de parlar amb les diverses companyies, l’hem reprogramat a partir del mes de setembre i durant la tardor”.

La regidora recorda que totes aquelles persones que ja havien adquirit les entrades per alguna de les representacions i li vagin bé les noves dates, aquestes seran vàlides per les noves funcions.
En el cas que algú no pugui assistir a alguna de les noves dates “evidentment se’ls farà la devolució dels diners”.

Qui hagi adquirit les entrades a través de Codetickets, pot sol.licitar la devolució de l'import a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Les adquirides en modalitat d’abonament, tindran el mateix funcionament. En cas de sol.licitar la devolució, aquesta serà proporcional al preu de l’abonament.

Qui hagi adquirit els tiquets a través de la taquilla de l’Oficina de Turisme s’ha de comunicar via correu electrònic amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant com a assumpte “Devolució Guíxols Escena”.
Al correu s’haurà d’indicar: nom de l’espectacle, nom indicat en la compra de la/les entrades, fila i butaca, codi d’identificació de l’entrada i número de compte corrent per fer la devolució.
Els tiquets adquirits en modalitat d’abonament, tindran el mateix funcionament. En cas de sol·licitar la devolució, aquesta serà proporcional al preu de l’abonament.

La data màxima per demanar la devolució és el dia 30 d’abril.
Com a conseqüència de les mesures preventives de la Covid-19, la taquilla situada a l’Oficina de Turisme restarà tancada per a l’atenció presencial fins a nou avís.

Les noves dates de les representacions són:

Els Brugarol el diumenge 13 de setembre a les 19 hores.
La dona del 600 el dissabte 3 d’octubre a les 21 hores.
Les píndoles de microteatre el dissabte 14 de novembre a les 21 hores.

Teniu informació detallada de les obres si feu clic aquí.

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits