Cartes per a la gent de les residències de persones grans de Sant Feliu de Guíxols

Cartes

A tothom li emociona rebre una carta personal que conté paraules boniques. Abans es feien amb paper, a mà, amb sobre, segell i bústia. Ara, tot i que se'n fan també per carta postal, és més habitual fer-ho per email.
Per tal que la gent gran de les dues residències rebin paraules de suport, d'ànims, que se sentin acompanyats, s'ha creat una bústia electrònica especial, qu es diu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Qualsevol persona que llegeixi això, tinguin o no tinguin residents als centres Surís o al Sant Feliu Gent Gran, poden enviar una carta virtual i allà el personal la llegirà als residents.

No cal que tinguin cap vincle familar, ni cal tampoc que coneguin ningú dels centres. I poden enviar aquestes cartes també als cuidadors i cuidadores. Convé recordar que aquests centres mantenen un aïllament amb l'exterior per mantenir, com fins ara, que no hi hagi cap cas de covid19 a l'interior.

Es tracta de col·locar-se davant d'un ordinador, escriure el que surt del cor, i enviar-ho a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquestes cartes han de ser, preferentment escrits curts.

Podeu enviar els textos que us surtin del cor: pensaments, poesies, missatges d'ànims. És indiferent si coneixeu persones d'allà dins, o si no.
També podeu fer un missatge general. O podeu adreçar missatges als cuidadors, cuidadores, a tot el personal, a tothom, de les dues residències. És preferible que siguin missatges de text, perquè són fàcils de llegir en veu alta als nostres avis i àvies residents.
L'Àrea d'Acció social, que promou aquesta idea, espera rebre missatges de suport, d'ànims i d'esperança. I és que la gent gran no està sola, i la gent que els cuida tampoc. Hi ha 22.000 habitants al darrera que fan companyia amb paraules boniques i el millor dels propòsits.

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits