Publicar vídeos dels paisatges ganxons, la iniciativa de l'àrea de Turisme per fer més amè el confinament

ametller2

Respirar l’aire de mar, passejar per l’Ardenya o sentir trencar les onades a Rius i Calvet són alguns dels moments del dia a dia que tot ganxó pot trobar a faltar. Per tal de remeiar-ho –en la mesura del possible-, fa una setmana que les pàgines de Facebook i Instagram de l’àrea de Turisme del consistori publiquen gairebé a diari vídeos de paisatges de la ciutat. Filmacions de no més d’un minut que graven agents de Protecció Civil mentre fan rondes de control pels carrers de Sant Feliu.

Fins a dia d’avui s’ha publicat una mitja dotzena de gravacions, que incloïen vistes de la platja de Sant Pol, el Monestir o la volta de l’Ametller. La iniciativa està tenint una molt bona acollida per part del públic, i els vídeos acumulen ja milers de visualitzacions.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, reconeix que “a banda de les persones que estimem, el que trobem a faltar aquests dies són sobretot els paisatges de la nostra ciutat”. Per això Cucharero agraeix als agents de Protecció Civil que “ens portin a casa quasi cada dia un petit vídeo dels nostres indrets”.

Per a accedir a les filmacions en qüestió teniu l’opció Facebook (facebook.com/guixols) o bé Instagram, seguint el compte @guixolsturisme. Potser només són 30 segons de gravació, igual 40, però de ben segur que faran més amè i agradable el confinament.

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits