Els cuiners de Sant Feliu de Guíxols elaboren videoreceptes dels seus plats

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, ha explicat en declaracions al programa informatiu de Ràdio Sant Feliu que l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha impulsat una campanya conjunta amb els restaurants de la ciutat per tal de publicar a la xarxa videoreceptes elaborades pels pels cuiners de Sant Feliu de Guíxols.

‘Com que sabem que aquests dies la gent està dedicant molta estona a cuinar i a provar noves receptes, el que vam proposar als cuiners dels bars i restaurants de la ciutat és que ens fessin arribar vídeos de receptes que els mateixos xefs dels restaurants ens cuinéssin. La veritat és que hem tingut molt bona acollida i ells ho estan fent amb molta il·lusió i carinyo', explica la regidora.

És una iniciativa per omplir les xarxes de propostes culinàries noves ideades pels cuiners de la nostra ciutat. Aproximadament cada dos dies es penja una nova vídeorecepta.

L’hostaleria és un dels sectors més afectats en aquesta crisi i la regidora explica que, d’aquesta manera, els intenten ajudar mentre tenen les seves cuines tancades:

“Hem de tenir en compte que els nostres restaurants, en aquests moments, estan tancats i alguns ofereixen menjars a domicili però altres han hagut d’aturar al 100% la seva activitat. Per tant, aquets diez ens ensenyen una mica de la seva cuina i esperen que quan sortim d’aquest estat d’alarma puguin tornar a obrir els seus establiments i nosaltres els poguem omplir". 

Trobareu totes aquestes videoreceptes al perfil de Facebook de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols perquè no us faltin idees quan us trobeu amb els fogons. 

 

Captura de pantalla 2020-04-12 a las 12.31.53 

 

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits