"Interconnectats!", la iniciativa per recollir testimonis dels efectes del coronavirus a Sant Feliu de Guíxols

Interconnectats

Que la situació actual suposa un punt d’inflexió a la història moderna de la humanitat ja no és cap novetat. Circumstàncies com les que estem vivint s’havien patit anteriorment només en comptades ocasions, com vam poder descobrir a través del reportatge sobre pandèmies i epidèmies antecedents a Sant Feliu de Guíxols. Com a tal, és de summa importància crear memòria històrica sobre l’emergència sanitària del moment; en definitiva, compartir experiències perquè futures generacions puguin posar-se d’aquí a uns anys en la pell dels qui ara ho estem vivint en primera persona. I a dia d'avui, amb Internet i els smartphones a l'ordre del dia, ja no podem fer ús de la manca de recursos com una excusa.

photo-256889 1280

Per tal que la pandèmia de coronavirus estigui ben documentada a nivell local, el consistori de la població guixolenca ha creat la iniciativa Interconnectats!. La proposta, impulsada pel Museu d’Història, l’Arxiu Municipal i la biblioteca pública Octavi Viader i Margarit, vol recollir testimonis d’aquesta alerta sanitària.

És per això que s’ha creat la web interconnectats2020.guixols.cat. Accedint-hi, s’hi poden veure les persones que ja han participat en la iniciativa, testimonis que s’han encabit en nodes esfèrics i que estan enllaçats els uns amb els altres, teixint així una xarxa d’interconnexions. De manera interactiva, passant el cursor per sobre dels nodes, es poden llegir les històries individuals i visualitzar-ne les fotografies adjuntes.

Inadv

Si voleu contribuir-hi amb la vostra experiència particular o familiar, només cal que ompliu el formulari que trobareu a la mateixa web. A banda de fotografies, també podreu adjuntar-hi vídeos breus, àudios o inclús escrits: tota documentació és benvinguda. Entendre d’on venim és essencial per saber cap a on anem.

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits