L'Ajuntament ha activat mesures econòmiques per fer front a la crisi del Coronavirus

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha recordat avui al Programa Informatiu de Ràdio Sant Feliu que fa un mes va signar un decret que estableix un seguit d'ajudes per empreses i negocis locals per reduir l'impacte econòmic que suposa la crisi del coronavirus, mentre l'emergència estigui vigent. 

L'Ajuntament ha rebut moltes consultes preguntant sobre el pagament de taxes com ara l'impost de circulació i l'alcalde ha recordat que aquesta, entre moltes altres, van quedar posposades amb aquest decret. Les mesures que es va aprovar posposar són també l'impost d'activitats econòmiques, la taxa del clavegueram, la taxa per ocupació de via pública, l'impost d'immobles, entre moltes altres. 

S'ha apliat el termini de pagament de diferents taxes i impostos, i es deixa més marge per al pagament de tots aquests tributs, com a data límit el mes d'octubre. El nou calendari de pagaments ja està publicat al web guixols.cat

Recordem també que l'Ajuntament està estudiant formes per bonficar les taxes relacionades amb activitats comercials i industrials mentre els negocis hagin estat tancats per obligació. Una altra de les mesures és deixar sense efecte el cobrament de la zona blava fins a nou avís.

Llegeix el decret que contempla totes les mesures aprovades CLICANT AQUÍ.

 blur-1850082 1280

 

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits