Escriptores i escriptors de Sant Feliu de Guíxols entren a casa vostra (virtualment) per Sant Jordi

Enguany, la situació d’emergència pel Covid-19 ha fet que la Diada de Sant Jordi canviï de format l’haguem de viure cadascú des de casa seva i en format virtual. No hi ha paradetes de llibres, de roses ni actes culturals de carrer, però això no és motiu per deixar de celebrar-lo. El dia del llibre i la rosa segueix viu a través de les xarxes. És per això que els escriptors locals de Sant Feliu de Guíxols, han enregistrat uns vídeos parlant de literatura, ja sigui d’obres pròpies, d’altres escriptors o bé llegint un fragment literari.

A la iniciativa hi participen diferents escriptors i escriptores. És el cas, per exemple, de Pilar Francès, l’autora de Sant Feliu de Guíxols ens parla de la seva darrera obra 'Quan calmin els mal temps, tornaré', o de l’escriptor Elm Puig, qui ha enregistrat un vídeo recitant un poema de Margin Walker per desitjar-nos un ‘Bon Sant Jordi diferent’.

En aquests vídeos hi trobem diferents propostes per sentir-nos a prop de la diada literària més important de Catalunya. No us perdeu les seves recomanacions. Trobareu tots als vídeos al canal de Youtube de l’Ajuntament clicant aquí i a les xarxes socials oficials.

#guixols2020santjordi #guixolsconfinament

Disseny sense titol 5 

 

 

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits