Darrer dia per participar al Guíxols Flors at Home

Avui dijous 7 de maig és el darrer dia per participar en el renovat 'Guíxols Flors', aquest cop reinventat sota el nom de 'Guíxols Flors at Home'. Per tant, el 67è Concurs Exposició de Flors estrena, en aquesta edició, el format virtual. La idea de la proposta és omplir de flors i plantes les xarxes socials.
Les ciutadanes i ciutadans poden enviar un màxim de 3 fotografies de plantes i flors per persona i optaran a participar per aconseguir un dels premis.

Com és habitual en aquest concurs, hi ha diverses modalitats on participar, que són: rosa individual, bonsai, ram de roses, planta verda individual, ram de flors, planta florida individual, ikebana, planta cactus individual, orquídia i ornamentació. Cal recordar que enguany, també hi ha una categoria infantil.

Hi pot participar tothom qui ho desitgi, ja que no cal ser professional de la jardineria. Les fotografies s’han d’enviar a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través de WhatsApp al 609.76.39.15, indicant el nom, cognom i modalitat de concurs. També s’hi podrà participar via xarxes socials etiquetant les imatges des d’Instagram i Facebook amb el hastagh #guixolsflorsathome

Recordeu, avui dijous 7 de maig és el darrer dia per participar-hi. Podeu consultar les bases del concurs si feu clic aquí.

Guixols flors at home

 

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits