El material de protecció utilitzat contra el coronavirus s'ha de llançar al contenidor gris

BAsura

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recorda a la població que els estris, materials i roba utilitzada com a eines de protecció contra la propagació i contagi de la COVID-19 s'han de llançar a la brossa general, al contenidor de les restes. És el contàiner que s'identifica amb el color gris i que es pot trobar a gran part dels carrers guixolencs.

Com a tal, entenem tot el conjunt de mascaretes (siguin del tipus que siguin, i independentment del material de què estiguin fetes), bates d'un sol ús, guants, pantalles de protecció facialmampares usades, etc. Malgrat que molts d'aquests elements estan constituïts de materials ideals per al seu reciclatge (principalment, el plàstic), com a mesura preventiva i de seguretat es demana a la ciutadania que aboqui els utensilis en qüestió a la paperera genèrica. Per tant, ni al contenidor groc, ni al blau, ni al verd ni al marró: al gris.

Com és de sentit comú, des del consistori també es demana que sota cap circumstància no es llancin aquests elements a la via pública, un problema que Sant Feliu de Guíxols ha viscut aquestes últimes setmanes.

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits