Casals municipals d'estiu 2020

Les inscripcions es podran fer telemàticament o bé per telèfon entre els dies 1 i 12 de juny, ambdós inclosos

El termini podria incloure els dies 15, 16 i 17 de juny en format presencial en cas que Sant Feliu entri en fase 3

Casals 2020 2 de 2

Després de setmanes de feina i adaptació, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que l'estiu d'aquest 2020 hi haurà casals municipals a la ciutat. Seguint l'oferta de casals dels últims anys, aquest estiu els infants i preadolescents de la localitat guixolenca podran gaudir de les tres modalitats de casal: Casalet (a l'Escola Gaziel, per a nascuts entre el 2008 i el 2016), casal esportiu (al pavelló de La Corxera, per a nascuts entre el 2005 i el 2013) i casal de proximitat (a l'Escola Baldiri Reixach, per a nascuts entre el 2008 i el 2016).

► El període d'inscripcions per a tots tres casals serà entre l'1 i el 12 de juny, ambdós inclosos. Per la tranquil·litat de tothom, el consistori informa que tothom que realitzi la inscripció en aquestes dates i en formalitzi el pagament té la plaça assegurada. Per tant, no es prioritzarà l'ordre d'arribada, sinó que només es tindrà en compte que es facin inscripció i pagament dins del termini establert.

► Si a partir del dilluns, 15 de juny de 2020, Sant Feliu de Guíxols es troba en fase 3 de desconfinament, s'incorporaran al calendari d'inscripcions els dies 15, 16 i 17 de juny. Només en aquest supòsit s'activaria l'atenció presencial al Punt Jove (edifici de les Vetlladores) en horari d'entre 9:00h i 14:00h i sense necessitat de cita prèvia. Això sí, amb múltiples mesures de seguretat i prevenció.

ampliacio casals

► Tanmateix, i davant de la situació d'enguany d'absoluta excepcionalitat, els casals podran començar a dur a terme la seva activitat només en cas que el territori en qüestió estigui en Fase 3 (o ja a l'anomenada Nova normalitat), segons la normativa estatal actual per combatre la propagació del coronavirus. La previsió és que, efectivament, el 6 de juliol -que és el primer dia dels casals d'estiu- Sant Feliu de Guíxols ja formi part, com a mínim, d'aquesta Fase 3. Però per ara és només una previsió i, en qualsevol dels casos, la celebració dels casals d'estius estarà condicionada per l'evolució del context i la legislació vigent en cada moment.

► Degut a aquest context d'excepcionalitat, el funcionament dels casals també serà diferent i s'adaptarà a les noves mesures de seguretat i protocols que marquin les autoritats competents. Alguns dels aspectes més importants que s'han hagut de canviar i adequar són la manera de realitzar les inscripcions, els serveis, les dates i horaris que es poden oferir, l'organització de les entrades i sortides dels infants, la divisió en grups i la convivència entre ells i els tipus d'activitats que es podran portar a terme, entre d'altres. Malgrat el cúmul d'inconvenients derivat de les circumstàncies, és voluntat de l'Ajuntament oferir aquest servei durant l'estiu, per bé que es considera essencial i altament necessari per a la ciutat.

Consulta aquí les mesures de seguretat i prevenció contra la COVID-19 que els casals municipals d'estiu de Sant Feliu prendran per al seu correcte funcionament.


Inscripcions per telèfon o Internet, però no presencials

Com s'ha esmentat, enguany serà possible formalitzar les inscripcions només de manera no presencial i mitjançant dues vies: la telefònica i la telemàtica (per Internet). En aquesta infografia hi trobareu, pas a pas, el camí que heu de seguir per a inscriure els nens i nenes als casals municipals d'estiu ↓

Casals 2020 1 de 2

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits