El regidor d'Educació Salvador Calabuig explica com serà l'obertura dels centres educatius si dilluns s'entra en fase 2

crayons-1445053 1280

El Departament d’Educació de la Generalitat va anunciar dies enrere que els centres educatius que es trobin en regions sanitàries en -com a mínim- fase 2 podran reobrir (sota nombroses condicions) a partir de dilluns, 1 de juny de 2020. D'acord amb les previsions respecte de la regió sanitària de Girona, a on es troba Sant Feliu de Guíxols, aquest escenari podria acomplir-se.

És per això que el regidor de l'Àrea d'Educació del consistori guixolenc, Salvador Calabuig, ha explicat l'hipotètic funcionament que tindran escoles i instituts en cas que s'esdevingui aquesta possibilitat:

"En cas que la regió sanitària de Girona entri en fase 2, els nens i nenes podran anar a l'escola de manera voluntària, sempre de manera voluntària. Us haureu de posar en contacte amb els vostres centres educatius perquè us diguin quan i com podeu accedir-hi. Cal tenir en compte que tenen prioritat els alumnes que enguany es titulen, és a dir: sisè de primària, quart d’ESO, segon de batxillerat i final de cicles formatius."
"Un aspecte molt important és que no podeu portar els alumnes al centre sense abans haver-ho comunicat perquè les escoles s’organitzin. A més a més, heu d’omplir uns formularis que us faran arribar els centres sobre la salut dels vostres fills i sobre la vostra situació laboral. Tindran prioritat els fills i filles de les famílies els dos progenitors de les quals hagin d’anar a treballar i no puguin atendre els fills. Per tant, es prioritza la conciliació."

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits