Subsidi extraordinari per a treballadores de la llar i treballadors temporals

El Govern Espanyol ha fet públic un nou ajut destinat a les treballadores de la llar i les persones amb contractes temporals que s'hagin quedat sense ingressos des de l'inici de l'estat d'alarma. Poden demanar les ajudes a través del servei d'ocupació del Govern Espanyol, el SEPE. Es pot presentar de manera presencial o bé online. 

Presencial: Podeu descarregar i imprimir la sol·licitud i presentar-la a qualsevol oficina d'assistència en matèria de registres o a les oficines de correus, dirigint-la a Unidad Subsidio Empleadas Hogar.  Dirección General del Servicio Público de Empleo Estatal, Calle Condesa de Venadito Nº9, 28027-Madrid. Per descarregar i imprimir la sol·licitud NO necessita DNI electrònic, certificat electrònic o Cl@ve.

ONLINE: Pot presentar la seva sol·licitud en línia a la Seu de el Servei Públic d'Ocupació Estatal, sempre que disposi de DNI electrònic, certificat electrònic o Cl@ve.

Son subvencions de caràcter extraordinari pensades per aquells qui s'han vist afectats per la crisi del Covid-19, per tant, es podran demanar només mentre duri aquesta situació.

Es podran beneficiar d’aquest subsidi extraordinari, les persones integrades en el Sistema Especial d’Empleats d’Home del Règim General de la Seguretat Social que estant en situació d’alta laboral abans de l'entrada en vigor de Reial Decret 463/2020, de 14 de març per qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es trobin en alguna de les següents situacions:

- Hagin deixat de prestar serveis, total o parcial, amb caràcter temporal, amb el fi de reduir el risc de contagi, per causes que tinguin una voluntat pròpia, en un o diversos domicilis amb motiu de la crisi sanitària de COVID-19.

- S'ha extingit el seu contracte de treball per causes externes a la voluntat de la persona treballadora i aquesta extinció es deu a la crisi sanitària de COVID-19.

- Els fets causants haurien de produir-se amb posterioritat el 14 de març, data d'entrada en vigor del Reial Decret 463/2020, el 14 de març.

 

CONSULTEU TOTS ELS REQUISITS I COM SOL·LICITAR-LO CLICANT AQUÍ

 

Imprimeix Correu electrònic

Darreres notícies

Coronavirus Consells

Documents oficials

Informatiu ràdio

Ajuntament/Administració

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits