Presentació de la campanya del Peix Blau Ganxó

DSC 2047

La 26a edició de la campanya del Peix Blau Ganxó s'ha presentat aquest divendres als mitjans de comunicació, encara que tindrà la primera acció pública el dissabte 19 de maig amb un seguit de tastets a la Rambla Vidal.
Aquesta edició, presentada al Tinglado del Port, ha tingut un padrí d'excepció: el sommelier Josep Roca (del restaurant El Celler de Can Roca).
Els promotors d'aquesta tradicional campanya, de les més antigues de la Costa Brava, esperen assolir la xifra de l'any passat, uns 1.000 menús servits per una quinzena de restaurants participants.
En el torn d'intervencions, el regidor de Turisme, Salvador Calabuig, ha donat valor a l'antiguitat de la campanya, "que es mostra vigent avui igual que el primer dia als anys noranta". Tant Calabuig com l'alcalde, Carles Motas, han recordat vivències relacionades anys enrere amb aquesta campanya, sobretot en moments de presentació en ciutats com Bilbao, Madrid, Barcelona o Andorra.
Per la seva banda, el sumiller Josep Roca ha expressat la seva satisfacció per l'aposta que fa Sant Feliu a l'hora de potenciar un producte proper i a l'abast, com el peix blau, i preparar-lo d'una forma genuïna, d'alta qualitat.
La campanya dura del 18 de maig fins al 17 de juny i se celebra de diferents modalitats, essent la majoritària una oferta de menús promocionals. Però també s'hi participa des dels restaurants elaborant plats incorporats a les cartes, així com propostes orientades a la ciutadania com "show cookings" els dissabtes (i un diumenge) al Mercat de Sant Feliu de Guíxols.
Durant la presentació es va recuperar la cançó promocional del "Peix Blau" de la mà del cantautor Josep Andújar i es van servir nombrosos tastets.
Tota la informació sobre la campanya del Peix Blau Ganxó es pot trobar aquí:
http://www.visitguixols.com/ca/agenda/calendari/article/47-gastronomia/5312-campanya-gastronomica-del-peix-blau-ganxo-3.html 

DSC 1884

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits