Juliol 2023

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 DE JULIOL DE 2023

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Participa a la campanya d’estiu Guíxols Gaudeix. De l’1 de juliol fins al 31 d’agost. Gaudeix dels nostres comerços! Porta la butlleta en totes les teves compres i fes que 10 establiments diferents et segellin els 10 espais de l’interior (compres mínimes de 15€ a cada establiment). Quan tinguis els 10 segells, porta la butlleta a l’Oficina de Turisme (La Rambla 22). Només pel sol fet de participar-hi, rebràs un val de 10€ per bescanviar a les empreses, comerços i serveis adherits a la campanya. Consulteu les bases a www.guixolsgaudeix.com

*Obertura de la Caseta del Salvament: Fins a l’11 de setembre. Horari: De dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. 

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja de Sant Feliu. Juliol i agost. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. Del 4 de juliol al 31 d’agost a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Els dimarts i dijous de 8 a 8.45h a la platja, davant dels Jardins Juli Garreta. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Espai Ganesha.

*Ioga a la platja de Sant Pol. Del 9 de juliol al 27 d’agost. Els diumenges de 8 a 8.45h a la platja de Sant Pol, davant de l’Hotel Sant Pol. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Espai Ganesha.

*Festival Porta Ferrada 2023: Per a més informació i per comprar les entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41). 

*Servei de Cangur a l’estiu. Fins a l’1 de setembre. De dilluns a divendres de 9 a 13h al Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n. Límit de 8 hores setmanals. Aquest servei va adreçat a famílies amb infants de 3 a 10 anys empadronats al municipi de Sant Feliu de Guíxols. El servei serà gratuït i el portarà a càrrec personal qualificat. Qui hi estigui interessat, ha d’escriure al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant dia i hora i amb un màxim de 24 hores d’antelació (excepte caps de setmana i festius). 

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Oficina Mòbil del Departament d’Afers Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Dijous laborables de 10 a 14h amb cita prèvia ( tancat a l’agost). 

Per demanar hora tel. 972 82 01 01.

*Serveis Socials de l’Ajuntament. De dilluns a divendres de 9 a 14h. Tel. 972 82 10 91. 

*”Carsharing”, compartim vehicle elèctric. Per consultar els tràmits per donar-se d’alta a la plataforma de Som Mobilitat de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://ciutadania.guixols.cat/tramits/servei i www.sommobilitat.coop

*Campanya de conscienciació i sensibilització “Per un estiu segur”: 3 d’agost d’ 11 a 14h al passeig marítim on es troben les lletres “Guíxols”. L’empresa ESTEP S.L. lliurarà fulletons informatius dissenyats especialment per a l’acció al públic. 

*Centre de Formació de persones adultes: Per confirmar matrícula: del 4 al 8 de setembre, https://agora.xtec.cat/cfaguixols

*Concurs de fotografia del Casal Tueda. Tema lliure. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies. Hi haurà premis per als tres primers classificats. Presentació de les fotografies fins el 9 de setembre. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.

  • Festa Major del 31 de juliol al 4 d’agost. Per a més informació www.guixols.cat

 

Dissabte 1 de juliol

*MARNATON. Natació, distàncies de 12km, 6km, 1,5km i kids. De 9 a 13.30h. Als Jardins Juli Garreta i platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions i més informació a: https://www.marnaton.com/sant-feliu-de-2023/?lang=ca

*3x3 de Bàsquet Circuit 3x3 FCBQ 2023. Matí i tarda. Al Pavelló de la Corxera i pistes exteriors a l’aparcament del Beach Club. Inscripcions a: https://www.basquetcatala.cat/actes/5263. Activitat gratuïta. 

*Exhibició Cloenda Club Nihon Kobudo. De 18 a 20h a la placeta Sant Joan. Activitat gratuïta.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornaarem. Per qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Presentació del llibre Ciutadà Canalda d’Isidre Grau. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Festival Porta Ferrada 2023: “Salat 2023”. Bruno Oro.  Humor. A las 20.30 a la sala de festes Las Vegas. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festa solidària Blanc & Negre. A la terrassa de “El Tinglado”, a la Escullera del Port. A favor de la Fundació TRESC. A les 20.30h Benvinguda i sopar solidari a la fresca. A les 22.30h Sorteig de regals. A les 23.30h Concert solidari del grup Porfinviernes a la sala Las Vegas. A partir de la 01h música amb DJ a la sala Las Vegas. Dress Code: Blanc i negre. Preu sopar + concert: 40€. Preu concert: 15€. Tiquets a la venda a les oficines del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació Tel. 972 32 17 00 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. 

*Festival Porta Ferrada 2023: “Salat 2023”. Martita de Granà.  Humor. A las 22h al Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 2 de juliol

*3x3 de Bàsquet Circuit 3x3 FCBQ 2023. Matí i tarda. Al Pavelló de la Corxera i pistes exteriors a l’aparcament del Beach Club. Inscripcions a: https://www.basquetcatala.cat/actes/5263. Activitat gratuïta. 

*Festival Porta Ferrada 2023: Wilbur.  Humor. A las 12.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

*Concert coral d’estiu. Amb les actuacions de les corals Arsnova de Lloret de Mar i Cypsella del C.E. Montclar. A les 19h a la Parròquia Santa Maria. Entrada gratuïta. Organitza: Coral Cypsella del CE Montclar.

*Festival Porta Ferrada 2023: “Salat 2023” No me toques el cuento.  Humor. A les 20h a la sala de festes Las Vegas. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festival Porta Ferrada 2023: “Salat 2023” Leo Harlem. Deja que te cuente.  Humor. A les 22h a Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 3 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. 

 

Dimarts 4 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Dimecres 5 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

 

Dijous 6 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Divendres 7 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Festa d’Aniversari al Centre Cívic Vilartagues. A les 13.30h Dinar. A les 15h Entrega de plaques commemoratives a les persones amb 90 anys i als que facin 50 anys de casats. Actuació d’Elisabet Riu, cantant i professora de ball en parella i col·laboradora de l’Orquestra La Chatta. Ball Fi de Festa amb CD. 

*Presentació del llibre “Cop de maça. La revolta poètica dels drets humans”. De Joan Tamayo i Robert Manera. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Club de Lectura de Narrativa. Milkman, d’Anna Burns. Cloenda de l’any irlandès amb la presència de Miquel Berga, professor de literatura anglesa i escriptor. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. 

*Festival Porta Ferrada 2023: Pink Martini. Concert. A les 22h a Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dissabte 8 de juliol

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornarem. Per qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Música als puestus”: Le Tangó, un recorregut pel món musical porteny. Mirat Jazz, música dixiland amb aires de New Orleans. A les 20h a l’Arc de Sant Benet. Per a més informació: www.mascanada6.com. Organitza: Masacanada6.

*10a Timbalada ganxona. A les 18h inici de la cercavila a la plaça del Mercat. A les 18h taller infantil. Construcció d'un pal d'aigua (preu 2€ - places limitades). A les 20.30h tocada conjunta de La Ganxona. A les 21h sopar popular: botifarrada. Preu 6€ (hi haurà servei de bar). A les 22h discomòbil amb Fundación Ibiza. Organitza: Percussió Ganxona.

 

Diumenge 9 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

*Festival Porta Ferrada 2023: ”Salat 2023”. Les Luthiers. Más Tropiezos de Mastropiero. Humor musical. A les 22h a Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 10 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. 

 

Dimarts 11 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Dimecres 12 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al Barri del Puig. La vida quotidiana durant la Guerra Civil i la postguerra. Punt de trobada: Plaça del Puig (davant Safaretjos). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme (La Rambla 22, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 13 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Divendres 14 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Espai Decidir amb el cor: Workshop El Procés de la Transformació Conscient. Amb Elena Cuesta i Tony Azorín. A les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. A les 21.30h Nuria Graham i a les 22h Xavier Rudd al Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Ballada de sardanes. Memorial Martí Masvidal amb la cobla Jovenívola de Sabadell. A les 22.15h al passeig del Mar (davant Casino Guixolenc). Acte gratuït. Hi haurà venda de números per a la rifa d’un tortell. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Dissabte 15 de juliol

*Tast de Mar a cegues. A les 11h a l’Espai polivalent del Mercat Cobert. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 972 820646. 

*Festivitat Mare de Déu del Carme:

-A les 11.45h Pregària i ofrena floral a l’esplanada del port pesquer; a les 12h Processó marítima. Organitza: Confraria de pescadors de Sant Feliu de Guíxols. 

-XXIX Cançó de Taverna 2023: Cantada de la Verge del Carme. A les 22h a la platja de Sant Feliu. Grups: Norai, Llops de Mar i Colla Jacomet. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 *Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Visite guidée au Monastère (français). A les 18h. Idioma: Francès. Activitat amb inscripció prèvia. Entrée génerale: 4€. Amis du Musée: 2€. Capacité limitée. Inscription précédente. Inscripcions: Tel. 972 821575, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història. 

*Presentació del llibre Totis i l’art de maternar de Judit PlaA les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Festa Country del Centre Excursionista Montclar. A les 20h als Jardins Juli Garreta. Més informació a: http://cemontclar.cat/activitats

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Ludovico Einaudi. A les 22h al Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Diumenge 16 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 17 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. 

 

Dimarts 18 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Dimecres 19 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada al passeig. El turisme i les tavernes al s. XX. Punt de trobada: Davant de la Casa Patxot (Passeig del Mar, 40). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (la Rambla 22, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 20 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Divendres 21 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Ben Harper & The Innocent Criminals. A les 22h al Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Ballada de sardanes. Amb la cobla La Principal de Cassà. A les 22.15h al passeig del Mar (davant Casino Guixolenc). Acte gratuït amb el sorteig d’un tortell. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Música als puestus”: Dolça, electrònica a la vora del mar. A les 23.30h a l’Espigó Rius i Calvet. Per a més informació: www.mascanada6.com. Organitza: Masacanada6.

 

Dissabte 22 de juliol

*Jornada de ioga. De 7 a 21h. A càrrec de l’Associació Om Shanti. Per a més informació, envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornarem. Per qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Presentació del llibre A pecho descubierto de Francisca SerranoA les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Ramon Mirabet. A les 21h a l’Espai Port. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Pat Metheny “Side-Eye”. A les 22h al Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*XXIX Cançó de Taverna 2023: Cançons de Mar. A les 22h al Far del Moll. Grups: Sé i Llops de Mar. 

 

Diumenge 23 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha. 

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Mishima “L’aigua clara”. A les 21h a l’Espai Port. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 24 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. 

 

Dimarts 25 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Dimecres 26 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Guíxols Experience. A les 19h. Visita guiada a l’Estació del tren. Sobre la importància del sector ferroviari a la ciutat. Punt de trobada: Estació del tren – Escola L’Estació (c/ Santa Teresa). Activitat gratuïta. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (Rambla 22, tel. 972 82 00 51). Places limitades.

 

Dijous 27 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Ioga a la platja de Sant Feliu. De 8 a 8.45 h. A la platja, a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha.

 

Divendres 28 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Inauguració de l’exposició “Una societat canviant”. Exposició permanent. A les 19h a la primera planta de l’Antic Hospital. Gratuït. Aforament limitat. Organitza: Museu d’Història.

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Laura Andrés. A les 21h a l’Espai Port. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Cuca de llum nocturna, caminada infantil i popular de nit. Sortida infantil 21h, sortida popular 23h. Caminada pels voltants de Sant Feliu de Guíxols. Activitat amb inscripció prèvia. Preu de 3 a 5€. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Ballada de sardanes. A càrrec de la cobla La Principal del Llobregat amb la participació de la Colla Gegantera, estrena per a la cobla del ball de Cavallets d’Antoni Mas Bou. A les 22.15h al passeig del Mar (davant Casino Guixolenc). Acte gratuït amb el sorteig d’un tortell. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

Dissabte 29 de juliol

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornarem. Per qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Inauguració de l’exposició GuixartfotoA les 19h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

 

Diumenge 30 de juliol

*Ioga a la platja de Sant Pol. De 8 a 8.45h. A la platja davant de l’hotel Sant Pol. Activitat gratuïta i oberta a tothom. No cal reserva prèvia. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració d’Espai Ganesha. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Barcelona Art Orquestra. A les 20h a la sala de festes Las Vegas. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. Ismael Serrano. A les 21h a l’Espai Port. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Festival Porta Ferrada 2023: Concert. 31 FAM + MUSHKAA. A les 21.30h a Guíxols Arena. Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

 

Dilluns 31 de juliol

*Gimnàstica de manteniment per a gent gran a la platja. De dilluns a divendres de 8 a 9h al Racó de Garbí, zona Rius i Calvet.

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659 581 554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. 

CURSOS

 

CURS D’ESTIU

*Art i Arqueologia: Dues Mirades complementàries sobre l’Antic Egipte. Del 10 al 12 de juliol. Horari: 10 de juliol de 17 a 20.30h, “La mort i el món funerari”. 11 de juliol de 17 a 20h, “La fascinació per Egipte”. 12 de juliol de 17 a 20.30h, “Cleopatra”. A la sala Abat Panyelles del Monestir. Places: 30. Preu: 50€. Direcció: Francesc Aicart Hereu. Coordinació: Sònia Rodríguez Astor. Professorat: Pilar Giró Roman i Xavier Martínez Babón. Inscripcions a: https://www.fundacioudg.org/ca/art-arqueologia-antic-egipte.html Organitza: Universitat de Girona Fundació UdG: Innovació i Formació, Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Fundació Centre d’Art Guíxols. 

EXPOSICIONS:

*Exposició Ricard Mur. Un fotògraf de postal. Fins a l’11 de setembre al Turó dels Guíxols/ Passeig del Fortim. Horari: De dilluns a diumenge d’11 a 14h i de 17 a 20h. 

Adaptació expositiva de “Ricard Mur, un fotògraf de postal”. Aquesta proposta pretén ser una continuació per complementar i difondre l’exposició del fotògraf a l’Antic Hospital (Museu d’Història), la qual s’emmarca dins de la iniciativa anual dels Tallers d’Història coordinats per l’Arxiu Municipal. 

*Exposició: PENSArt. Des de les matèries optatives de Filosofia i Visual i Plàstica a 4t d'ESO de l’Institut Sant Feliu, l’alumnat ha dut a terme un projecte que combina art i habilitats de pensament. L’exposició està formada per il·lustracions a partir de frases d'artistes, d'idees, d'emocions i de problemàtiques socials. Les temàtiques són l’Art i habilitats de pensament i l’Art i crítica social. De l’1 al 31 de juliol al vestíbul de la Biblioteca. Es podrà visitar durant l’horari d’obertura de l’equipament.

*Exposició GUIXART3. Exposició de l’Associació Cultural Aleph. Fins al 23 de juliol a la Casa Irla. 

*Exposició GUIXARTFOTO. Exposició de l’Associació Cultural Aleph. Del 29 de juliol al 24 de setembre a la Casa Irla. Vernissatge: Dissabte 29 de juliol a les 19h. 

*Exposició “Una societat canviant”. Exposició permanent / de llarga durada. A la primera planta de l’Antic Hospital. Horari de l’1 de juliol a l’11 de setembre: De dilluns a diumenge d’11 a 14h i de 17 a 20h. 

*Exposició “Antoni Campañà. L’Endemà de la retirada: Portbou 1939”. Fins el 17 de setembre. A la capella de l’Antic Hospital. Horari de l’1 de juliol a l’11 de setembre: De dilluns a diumenge d’11 a 14h i de 17 a 20h. 

*Exposició de pintura i escultura Inspiració –Mediterrània. Del 8 de juliol al 31 d’agost a la Nau Blau (c/ Sant Isidre, 21). Inauguració: 8 de juliol a les 19h. Horari de visita: de dilluns a diumenge de 17 a 21h.  

*Racó de l’Art. Exposició per determinar. Al Centre Cívic Vilartagues. 

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

Només visites guiades i/o concertades. Per a més informació: Tel. 972 821575 i c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dissabte 15 de juliol: Visite guidée au Monastère (français). A les 18h. Idioma: Francès. Activitat amb inscripció prèvia. Entrée génerale: 4€. Amis du Musée: 2€. Capacité limitée. Inscription précédente. Inscripcions: Tel. 972 821575, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història. 

 

ANTIC HOSPITAL 

Horari de l’1 de juliol a l’11 de setembre: De dilluns a diumenge d’11 a 14h i de 17 a 20h. 

TURÓ DELS GUÍXOLS: OBERTURA DE LA CASETA DEL SALVAMENT

Horari fins a l’11 de setembre: De dilluns a diumenge de 18 a 20.30h.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Taller de pintura + Tast de vins: Dissabte 1 de juliol. De 18 a 20h. Als Jardins Casa Trachsler, c/ Hospital,19. Contacte tel. 648 257 599, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Las Vegas. 60 Aniversari. Es poden consultar i comprar les entrades de tots els espectacles programats, en motiu de la celebració dels 60 anys a : www.salalasvegas.com. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. C/ Cristòfol Colom, 11 de Sant Feliu de Guíxols.

Concert: Dissabte 8 de juliol -  The Buzz Lovers, Tribut Nirvana.

*Nit de Salsa i batxata. Cada divendres a partir de les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).

*Ball amb DJ Toni i DJ Pere. Cada diumenge a partir de les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa). Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.

*Centre Crisàlida, benestar emocional. Al C/ Hospital, 3 1a planta. Escola d’estiu. Programació:

-Taller de Biodansa. Dimecres 12 i 19 juliol de 19.30 a 21h. Preu: 15€-1 taller, 25€-2 tallers. Inscripcions al 651041577

-Taller de Mindfulness i consciència corporal. Dimarts de juliol de 10 a 11h. Preu: 40€/mes. Inscripcions al 626065774

-Taller d’Aquaflow o mindfulness a l’aigua. Dijous 20 de juliol de 19.30 a 21h a la platja de Sant Feliu. Preu: 30€. Inscripcions al 626065774

-Taller de ioga. Dimarts i dijous de juliol a la tarda. Preu: 40€/mes. Inscripcions al 686352448

-Taller de moviment lliure, creativitat i educació emocional. Per a infants fins a 10 anys. Dilluns 17 de juliol de 16.30 a 18h. Preu: 10€. Inscripcions al 651041577

-Taller de respiració conscient. Divendres 7 i 21 de juliol de 18 a 20.30h. Preu: 25€/taller. Inscripcions al 659836750

-Taller de comunicació no violenta. Dilluns 17 de juliol de 18 a 20h. Aportació voluntària. Inscripcions al 610433433

-II Trobada d’innovació educativa per a docents. Fundació Universitat de Girona. Dimecres 5 de juliol de 18.30 a 20.30h. Gratuït. Cal inscripció: innovacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits