Inaugurada la setena temporada a l'espai Carmen Thyssen

inauguració entrada webProp de 600 convidats van assistir, dissabte 9 de juny, a la inauguració de l’exposició Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff que presenta l’Espai Carmen Thyssen al monestir de Sant Feliu de Guíxols.

La consellera de Cultura, Laura Borràs; la baronessa Carmen Thyssen Bornemisza; l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas i els membres del Consistori van fer una visita guiada per la comissària de la mostra, Pilar Giró.

En els parlaments que van precedir al recorregut,  les autoritats van destacar la rellevància de Natura en evolució per les obres que s’hi presenten, i en van destacar el protagonisme dels artistes catalans, colze a colze amb mestres internacionals de la pintura.

La consellera de Cultura va subratllar el caràcter inèdit de la setena mostra de l’Espai Carmen Thyssen. A propòsit d’això, va citar l’escriptor francès Honoré de Balzac, autor de L’obra mestra desconeguda, per convidar tothom a descobrir Natura en evolució.

D’altra part, l’alcalde Carles Motas, es va referir al futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols i al Festival de la Porta Ferrada com a les dues apostes estratègiques de cultura del govern de la ciutat.

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits