Sant Feliu de Guíxols homenatja Pepe Rubianes

peperubianes

· La ciutat dedica aquest dissabte una plaça a Pepe Rubianes en el desè aniversari de la seva mort

· El mateix dia, el Festival Singlot, que se celebra a la localitat, li atorga el "Singlot d'Honor" en un espectacle de record a l'artista

Sant Feliu de Guíxols dedicarà aquest dissabte, 6 de juliol, una plaça de la localitat a l'actor i humorista Pepe Rubianes (1947-2009). L'acte es fa a les 11.30 del matí, i l'emplaçament és al carrer de Santa Llúcia, a l'alçada del número 48. Es tracta d'un espai nou que neix de l'enderroc d'un edifici que l'Ajuntament va adquirir per poder donar una obertura a l'espai.

L'acte de bateig d'aquesta nova plaça està obert a tothom. Hi assistiran la germana de Pepe Rubianes, Carmen Rubianes, l’humorista Andreu Buenafuente, junt amb autoritats locals. Consistirà en un acte senzill, de descobrir una placa amb el nom del recordat artista.

A banda d'aquesta plaça dedicada a l'actor, l’organització del Singlot-Festival d'humor li ret un homenatge atorgant-li el guardó "Singlot d’Honor".

Aquest lliurament es farà a partir de les 22.30 hores dins l’espectacle "Hem de parlar, nene", amb els humoristes Carlos Latre, Andreu Buenafuente i Berto Romero (entre molts altres). Des del Festival, s'expressa la voluntat d'atorgar el guardó “com a símbol d’admiració i de reconeixement per haver estat un dels millors còmics d’aquesta terra; el còmic del poble, el còmic més proper, el còmic més anàrquic, el més imprevisible i sobretot, el més lliure”.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits