Afectacions al transport públic urbà Montdela i per viatjar fins a Girona, Palamós o Barcelona

Degut al decret d’alarma que afecta el país, el servei de bus urbà de la ciutat (Montdela) i dels busos que fan el recorregut Sant Feliu de Guíxols/Palamós, Girona o Barcelona, han patit diverses afectacions.

Pel que es refereix al bus urbà de Sant Feliu, hi ha hagut uns canvis en els horaris que seran vigents a partir del dimecres 25 de març de 2020. Afecten les línies L5 i L6. Els podeu consultar en el gràfic, a continuació.
Pel que fa la línia L5B de dies lectius direcció a l’Institut Sant Elm, segueix anul.lada. Els busos que circulin han de seguir les mesures de seguretat establertes, és a dir, només poden anar ocupats com a màxim en un terç de la seva capacitat, amb la separació entre els passatgers establerta pels protocols.

 NOUS HORARIS MONTDELA SARFA

 

Pel que fa a les afectacions al servei de l’empresa Teisa, que ofereix el recorregut Sant Feliu de Guíxols/Girona, aquest sí que ha patit canvis importants. Segons informa l’empresa, els horaris actuals són:

•De dilluns a divendres es realitzaran els horaris habituals dels dissabtes feiners.
•Dissabtes, diumenges i festius, es realitzaran els horaris habituals dels diumenges i festius.

Podeu consultar tota la informació fent clic aquí.

Pel que fa a l’empresa que realitza el recorregut entre Sant Feliu de Guíxols i poblacions com Palamós o Barcelona, Sarfa, informa que el servei de venda de bitllets online queda anul.lat i que aquests es poden adquirir via telefònica al 902.302.025 (telèfon també per a atenció al client) i a la guixeta ubicada a l’estació d’autobusos, al carrer dels Enamorats. Degut a la situació, els seus horaris també han patit canvis i el servei nocturn ha quedat anul.lat fins a nou avís. Ho podeu consultar aquí.

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits