Exposició de fotografia d’Antonio Jesús García “Che”: “A Compás”

Del 8 al 31 d’agost a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols tindrà lloc l’exposició de fotografia d’Antonio Jesús García “Che” “A Compás”.

Antonio Jesús García, fotògraf d’Almeria hereu de la mítica generació AFAL, capta l’essència del flamenc en una sèrie fotogràfica en la qual, com diu José Mercé “hi ha naturalitat, cor i intuïció”.

El fotògraf almeriense més destacat de la seva generació va començar a despertar l’interès de la crítica amb l’exposició Calles, televisores y un Cadillac que va presentar al Photo España de l’any 2002. Aquell projecte ja mostrava com de bé es movia Che dins de l’imaginari pop.

Che va començar a principis dels 80 com dibuixant de còmics, titellaire i editor de fanzins. Amb el pas dels anys ha desenvolupat una interessantíssima obra, temàtica i tècnicament molt diversa que l’ha portat a l’actual reconeixement en què la seva obra és objecte de nombroses publicacions i retrospectives.

L’horari de les visites son de dilluns a diumenge de les 11 del matí a les 21h.

Preu de l’entrada per aquesta i totes les mostres del Monestir inclosa la de l’Espai Carmen Thyssen, 7€ entrada general, 5€ reduïda, 3€ infantil (6-12 anys) i 5€ grups (+ 25 persones).

a-compas-2

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits