Torna el XV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu amb una primera funció amb entrada gratuïta

El 6 d’octubre comença una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, que aquest any celebra la seva 15a edició. Enguany, de cara al 29 de setembre, hi ha programada una obra anomenada Europa, que servirà als organitzadors del certamen, l’Agrupació Teatral Benet Escriba, a fer la presentació del concurs.

Serà una funció amb entrades gratuïtes numerades “degut a la importància del tema que tracta”  tal com afirmen des de l’agrupació teatral, que es podran passar a buscar a partir del dilluns 16 de setembre a la Llibreria La Guineu (C/Capmany). Estarà representada per la companyia Cràdula Teatre i Cor Preludi de Girona el 29 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu. El seu argument explica el següent:

“Qui pot fugir de la guerra? Europa és la terra promesa, la salvació, el benestar, l’educació. Volen creuar el Mediterrani i no saben nedar. Han comprat un viatge car i dur, no és un creuer pel mediterrani. Alguns arribaran a port, d’altres perdran el viatge a mig camí. Però qui son? Cap a on van? Europa els pot acollir? Què fem? A on els portem? Tenim respostes?”

El concurs durarà fins el 29 de març de 2020 i en ell s’hi representaran 11 obres en total, incloent la del 29 de setembre, amb companyies vingudes de poblacions com Manresa, Olot, l’Ametlla del Vallès o Sant Feliu de Llobregat, entre altres llocs de la geografia catalana. A través d’aquest PDF teniu accés a totes les obres, arguments i dates.

A partir del dia 16 de setembre es posaran a la venda les entrades i abonaments (Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols) per tots els espectacles amb els següents preus:

Entrada normal: 10€

Abonament de 3 entrades: 24€

El concurs compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits