Dues visites guiades al cementiri en les Jornades Europees de Patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni son la festa del patrimoni que té lloc a tot Europa. Sant Feliu de Guíxols s’hi suma un any més amb dues visites guiades. Per aquests divendres 11 i diumenge 13 d’octubre, el Museu d’Història i l’Associació d’Amics del Museu han organitzat dues sortides al cementiri de la Ciutat, descrit per l’escriptor Agustí Calvet com "El jardí melangiós" en el seu llibre "Sant Feliu de la Costa Brava".

•Divendres 11 d'octubre, de 17.30 a 19 hores, de la mà de l’investigador Daniel Pedrero, es realitzarà la visita "El jardí melangiós. Personatges al cementiri guixolenc".
•El diumenge 13 d'octubre, d’11 a 12.30 hores, tindrà lloc la proposta a càrrec de l’empresa de guiatge cultural Tretze Cultura, amb "El jardí melangiós. Arquitectura al cementiri guixolenc".

Són unes activitats gratuïtes però cal inscripció prèvia. Us podeu inscriure i demanar més informació al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al telèfon 972.82.15.75 i a l’Oficina de Turisme, a l'edifici del Monestir. També podeu consultar més dades aquí.

JORNADES PATRIMONI 2019

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits