El dilluns 18 de novembre es posen a la venda els tiquets per "La gent gran de Sant Feliu anem de festa"

El proper 15 de desembre torna a Sant Feliu de Guíxols 'La gent gran de Sant Feliu anem de Festa' que arriba a la seva quarta edició i enguany es tornarà a celebrar a l'envelat que es situarà al Guíxols Arena. Els tiquets es posaran a la venda el dilluns 18 de novembre a l'Oficina de Turisme del Monestir de la ciutat.

El preu dels tiquets serà de 5€ pels jubilats majors de 65 anys i 15€ pels acompanyants.

La regidora d'envelliment actiu de l'Ajuntament, Fina Cosp, destaca que aquest any es mantenen les activitats de les edicions anteriors "perquè la gent està contentíssima i nosaltres també". "Farem un dinar de germanor, una manera de trobar-se tots plegats en un lloc recollit i amb un ambient fantàstic" comenta Cosp.

L'actuació anirà a càrrec de l'orquestra La Chatta, amb Ingrid i Lorenzo, que interpretarà algunes peces a mitjan dinar. Després de les postres, arribarà la resta del repertori i serà quan començarà el ball.

Un any més, l'activitat comptarà amb la col·laboració del grup motard Pirates, que ajudaran a servir el menú i que "vénen, ho fan altruistament, són educadíssims i molt competents. Fan una feina magnífica", explica la regidora.

Aquest any s'ha ampliat l'aforament de l'espai, que s'acostarà a les 1.000 persones. Totes les entrades i seients estaran numerats, perquè així cada persona tingui ja el seu lloc exclusiu reservat.

 

 

CARTELL

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits