Sant Feliu celebrarà Cap d’Any al Guíxols Arena amb un concert gratuït de The Covers Band

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitza, per tercer any consecutiu, una festa popular oberta a tothom i d’accés gratuït per a la nit de Cap d’Any, el 31 de desembre, després del raïm. Serà un concert del grup empordanès de versions The Covers Band, a l’envelat del Guíxols Arena, que compta amb una carpa climatitzada. La revetlla culminarà amb una sessió del PD Ivanote.

The Covers Band és una banda formada el 2007 per músics que ja tenien experiència d'anteriors grups. Segons afirmen a la seva pàgina web, el conjunt va néixer per “passar-ho bé i fer-ho passar bé”. El seu repertori és una barreja de cançons de grups internacionals dels 80’s, rock espanyol de l’anomenada movida madrileña, adaptacions discotequeres i barreges amb les tendències que estan més de moda. Tampoc deixen de banda la música catalana.

És el tercer any que el consistori de la ciutat de Sant Feliu porta una proposta per a l’última nit de l’any. Fa dues edicions, el 2017, es va acomiadar l’any amb el Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, i l'any passat la festa va anar a càrrec de l’orquestra de ball La Salseta del Poble Sec.

foto petita

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits