COVID-19 – Segona onada: tardor 2020

Tram 1 de desescalada: consulta què es pot fer i què no

El tram 1 de desconfinament, la primera de les quatre fases que la Generalitat de Catalunya ha planificat per a desescalar progressivament les mesures restrictives contra la propagació de la Covid-19, està en vigor arreu del territori català des del 23 de novembre de 2020. Aquesta etapa inicial ha implicat la reobertura de bars, restaurants, gimnasos, teatres, sales de concert, auditoris i cinemes, i també ha permès la reactivació de l'esport no competitiu i les activitats extraescolars, entre d'altres àmbits.

📝 Accedeix al conjunt de mesures relatives al tram 1 de desescalada

Ajunt tram1

 

Omple i descarrega't el certificat d'autoresponsabilitat per poder sortir durant el toc de queda o el confinament municipal de caps de setmana

La Generalitat de Catalunya ha reactivat el certificat d'autoresponsabilitat, que agilitza la feina dels agents dels cossos de seguretat en cas que us aturin a la via pública en horari de toc de queda nocturn (22:00h - 6:00h) o si heu de sortir del vostre municipi de residència els caps de setmana per motius justificats.

Completa el document i descarrega-te'l en format PDF clicant a la fotografia ▼

covidautoresp

 

Tancament perimetral de Catalunya i confinament de cap de setmana

Des de divendres, 30 d’octubre de 2020, estan en vigor les restriccions del govern de la Generalitat de Catalunya relatives al confinament perimetral de Catalunya i el confinament municipal de caps de setmana.

📝 Accedeix al llistat de restriccions 

infografia-mesures-increment-casos page-0001

 

Restricció de mobilitat nocturna: prohibit sortir als carrers entre les 22h i les 6h

En vigor l'anomenat toc de queda nocturn a tota Catalunya. La mesura està en marxa des de diumenge, 25 d’octubre de 2020, i prohibeix la sortida del domicili entre les 22:00 i les 6:00 hores a tot el territori català. El text contempla sancions d'entre 300€ i 6.000€ per l'incompliment de les restriccions.

📝 Accedeix a la normativa: horaris, excepcions i matisos

 

Establiments de restauració de Sant Feliu amb servei de recollida al local i/o entrega a domicili

Per tal de facilitar les coses als ganxons i ganxones, l'Àrea de Turisme del consistori guixolenc ha creat una llista que recopila tots els establiments de restauració de la ciutat que ofereixen menjar a domicili i/o recollida al local:

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits