Nova proposta dins el cicle 'Música i Descobertes!' de l'Escola de Música amb Oriol González

 

 

Dins el cicle ‘Música i Descobertes!’ organitzat per l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols arriba una nova proposta, en aquest cas dins el camp de l’educació musical.

L’activitat anirà a càrrec del músic, compositor i docent Oriol González i porta el nom de ‘L’ensenyament musical i la comunicació no violenta’. Tindrà lloc aquest divendres 26 de febrer a les 18.30 hores.

Segons expliquen des de l’Escola “una de les dificultats de la docència musical és aconseguir que les experiències d'ensenyament i aprenentatge siguin el més satisfactòries possibles, tant per al professorat com per a l'alumnat”.

Destaquen que “les raons poden ser múltiples, però en molts casos estaran condicionades pel caràcter comunicatiu de la interacció dins l'aula. Prenent com a referència els postulats de la Comunicació No Violenta (CNV) desenvolupada pel psicòleg Marshall B. Rosenberg, Oriol González ens presentarà una interessant visió de la comunicació a l’aula”.

És una activitat adreçada tant a alumnes, professors, pares i mares com també a músics, que vulguin conèixer l’aula de música per dins i aprofundir en aquest món. Per assistir a l’activitat, que és gratuïta, cal demanar cita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Podeu consultar tota la programació del cicle fent clic aquí.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits