Sant Feliu de Guíxols serà punt d'arribada de la Trailwalker aquest 9 d’octubre 

 

La ciutat de Sant Feliu de Guíxols recupera el fet de ser l'arribada de la cursa Trailwalker als jardins de Juli Garreta el proper dissabte 9 d'octubre. La pandèmia va impedir la celebració d’aquesta important Cursa Solidària i en aquesta ocasió es presenten diferents novetats com el fet que la cursa té 50km (la meitat del recorregut), que s’han de completar en un màxim de 16 hores. També, com a novetat, en comptes de començar a Olot es comença a la ciutat de Girona, cosa que farà escurçar la distància i els temps d’arribada. Segons l'espai web de la cursa, hi ha vora 280 equips inscrits, formats cadascun per 4 persones.

A Sant Feliu de Guíxols, els jardins de Juli Garreta seran el punt d’arribada, i a les immediacions s’hi acolliran un seguit d'activitats d'animació per rebre els equips inscrits
Els primers en actuar seran el grup local de Twirling (a dos quarts de cinc de la tarda).
Posteriorment, a un quart de sis de la tarda hi haurà l'actuació de Mistreet Dance Studio.
Tanmateix, el programa, a hores d'ara, encara no és tancat del tot i poden haver-hi incorporacions futures. També hi ha temps, encara, si algú vol realitzar tasques de voluntariat a la cursa. Pot apuntar-se, a través de l'email, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix a recórrer 50 km en un màxim de 16 hores.  No és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot completar caminant. Cada equip es compromet a recaptar un mínim de diners en forma de donatius, a través d’iniciatives entre familiars, amics i companys de treball, involucrar-per email i xarxes socials. L'objectiu és lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Oxfam Intermón destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en més de 90 països

Pel regidor d'esports de la ciutat, David Oliveras, és molt important i un orgull que Sant Feliu de Guíxols torni a esdevenir la meta d'aquest recorregut.

L’arribada de corredors sol ser una activitat molt seguida a Sant Feliu de Guíxols en les edicions en què s’ha portat a terme. Sí bé costa molt d'establir una previsió de l'arribada dels primers participants l'organització situa pels volts del migdia l'arribada dels primers equips a meta.

Des de l’organització es convida tota la ciutadania assistir als jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols entre la la franja del migdia i la tarda- vespre-nit de dissabte 9 d'octubre per gaudir d'aquest espectacle que uneix esport i solidaritat.