Cursos i tallers a Sant Feliu per potenciar la creativitat

     

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l'entitat Mascanada6 promouen dues grans línies de cursos per potenciar la creativitat. En aquesta ocasió s'adrecen a diferents segments d'edat jove, i tracten la plàstica i el teatre. Dins de cada línia, quatre tallers agrupats per cursos i edats. 
Igualment, ja s'està preparant un segon paquet de cursos, que previsiblement s'iniciaran a partir del gener de 2022.
Els tallers de plàstica i els de teatre són la primera pedra d'un seguit de formacions estratègicament ideades per fomentar l'impuls de l'art, la cultura i la creativitat a la ciutat, seguint la idea de convertir Sant Feliu de Guíxols en ciutat d'art i de cultura. 
Els cursos tenen com a inici el 18 d'octubre. Els relacionats amb la plàstica es faran al Monestir, i els de les arts escèniques al teatre Narcís Masferrer.
Aquí trobareu la informació: https://www.mascanada6.com/

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va acompanyat de Mascanada6, un moviment cultural pel desenvolupament econòmic i social de Sant Feliu de Guíxols. Una suma de visions i interessos per a la millora de les condicions de persones i entitats vinculades amb les arts, la cultura, l’educació i el sentit més ampli del que significa la paraula creativitat.

Com són els Tallers Creatius?
Es volen aprofitar les grans possibilitats de l’entorn educatiu de Sant Feliu de Guíxols per complementar la seva oferta, establir i potenciar connexions amb els centres d’ensenyament per tal d’assegurar un futur vinculat i desenvolupat en l’entorn creatiu. 

Inscripcions als tallers a l’adreça www.mascanada6.com/inscripcions.