Trobada i intercanvi de llavors als horts municipals de Mas Cabanyes el 16 d'octubre

 

Coincidint amb la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica 2021, engeguem una iniciativa des de les àrees de Sostenibilitat, Medi Natural i Salut, i la d’Acció Social, conjuntament amb els hortolans i hortolanes dels Horts Municipals Ecològics de Sant Feliu i Càritas.

Es tracta d’una trobada d’intercanvi de llavors tradicionals i una visita als horts de Mas Cabanyes, en una activitat que serà el dissabte 16 d’octubre a les 12.30 hores als horts ubicats a l’Avinguda Europa, nº 30.

És una trobada on cada persona presenta i explica les seves llavors i/o planters i els dóna o intercanvia per altres.

La idea és, dins el marc de la sobirania alimentària, per:

■ Fomentar el dret dels hortolans a les seves pròpies llavors.
■ Promocionar l'autogestió i l'autonomia en la conservació, reproducció i cultiu de varietats d'espècies hortícoles tradicionals.
■ Mantenir la diversitat biològica de les varietats antigues i tradicionals que s'han cultivat i es cultiven a l'Empordà i en concret a Sant Feliu de Guíxols.
■ Conservar els privilegis de l'agricultor/a sobre les llavors que conserven i autogestionen, per davant de les patents de les multinacionals de les llavors.

Es convida als hortolans i hortolanes dels horts municipals de Sant Feliu de Guíxols i dels de la Xarxa d'Horts Comunitaris del Baix Empordà i a tothom que hi pugui estar interessat..

Teniu més informació fent clic aquí.