Teatre de Sant Feliu de Guíxols

Consulteu en aquesta pàgina la informació sobre el teatre que es representa a la ciutat


Teatre Professional 'Guíxols Escena'
■ Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

___

Teatre professional - Guíxols Escena

 

 

‘Laika’

Emmarcada dins ‘Explica’m, fira del conte i altres històries’
Dissabte 11 de juny a les 18.00 hores
Una producció de la companyia Xirriquiteula Teatre

Un espectacle de titelles i autòmats que explica la història de la primera gossa astronauta

Era russa i es deia Laika. Va ser el primer ésser viu que va orbitar al voltant de l’espai a bord de la nau Sputnik. Sense voler-ho, aquesta petita gosseta es va convertir en una estrella mundial de la qual s’han fet llibres, pel·lícules i fins i tot cançons. A través de retroprojeccions, titelles, autòmats i gestos, la mítica companyia Xirriquiteula Teatre ens explica la història de la primera gossa astronauta. Qui era? D’on venia? Una història trepidant i apassionant, un muntatge que atraparà tota mena de públics i, alhora, ens obligarà a rellegir la història amb uns altres ulls. 

El muntatge va guanyar el Premi MAX al millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar 2021, millor espectacle familiar i el BBVA de Teatre 2019 i de la Crítica 2018

► Ja podeu adquirir les entrades online fent clic aquí.

 

____________________________________________________________________________________

 

Teatre Amateur - XVII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols
    Organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba

     🎫 La venda d'entrades es fa el mateix dia de la representació, a la taquilla del teatre, d'11 a 13 hores i una hora abans de la representació.

 

Pendent de confirmar la nova data

‘Jana’ 
Companyia: Filagarsa de Molins de Rei
Argument: la Jana viu amb el seu company i no passa pels millors moments, però una notícia és a punt de capgirar el seu futur.

 

_______________________________________________________________________

El Teatre Auditori Narcís Masferrer, el teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols, està inclòs al Cens d'Espais de Cultura Responsable elaborat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es tracta del distintiu que reconeix l'equipament municipal com un espai cultural implicat amb principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat. L'objectiu d'aquest reconeixement és, segons la mateixa Generalitat, donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals.

_______________________________________________________________________

Mesures anti-Covid

Actualment l’aforament de totes les funcions és del 70%.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es reserva el dret de modificar l’aforament de la sala i la situació dels espectadors en totes les funcions segons l’evolució de la normativa marcada pel Procicat pel que fa a les restriccions per a evitar la propagació de la Covid-19.

Imprimeix Correu electrònic