Teatre de Sant Feliu de Guíxols

TEATRE PROFESSIONAL
Programació Guíxols Escena 2020 

Les entrades es poden adquirir per internet clicant aquí. També es pot adquirir un abonament conjunt (inclou totes les obres menys les 'Píndoles de teatre') per 70€ l'entrada general i 60€ l'entrada reduïda aquí

L'emergència sanitària ha obligat a modificar la programació del Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.
Les noves dates són:

PROGRAMACIÓ:

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Dissabte 14 de novembre a les 21h

pindoles

‘PÍNDOLES DE TEATRE’píndoles de microteatre fora del teatre

Programació de tres espectacles de curta durada, per a un nombre reduït d’espectadors en indrets singulars. Espais habitualment tancats al públic, es converteixen en escenaris improbables d’obres inèdites de teatre breu.

‘Ninis’:

La Verge Maria i Sant Francesc d’Assís fa més de 160 anys que es troben tancats dins d'una església. El món a fora ha canviat però l’única que ho sap és la Verge, que surt un cop l’any en processó. Verge i Sant conversaran sobre la vida i la fe dels humans i tot allò que ells, com estàtues que són, no poden fer… O potser sí? 

‘Com si et tingués al costat’:

En un futur la tecnologia més avançada ens permetrà fer coses que ara només podem imaginar. Ara bé, aquests avenços modificaran les nostres pors? Seguirem tenint els mateixos dilemes vitals? Un diàleg de ciència-ficció futurista en què el menys important és la ciència-ficció. 

‘Ambulantis’:

Basat en un gran nombre d'entrevistes, "Ambulantis" és un projecte multidisciplinar escènic que desde l'any 2010 porta investigant entorn les persones quan es traslladen temporalment o permanentment del seu lloc d'origen. Una oda a les persones quan viatgen. Premi Inund'art 2011. "Teatre fet a mà" (José Henriquez, La Guía del Ocio). Presentat a la Fira de Tàrrega, el Museu de la Història de la Immigració de Catalunya i el Festival LOOP de Barcelona, entre d'altres.
Idea Original: Anton Coimbra i Nuno Pinto.

Compra les entrades aquí

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Diumenge 13 de desembre a les 19h

‘ELS BRUGAROL’

SOPR-min

Autoria: Ramon Madaula

Direcció: Mònica Bofill

Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Júlia Truyol

Producció: Bitò

Sinopsi

Un dia, la meva filla Martina em diu: “Papa, a tu no t’importaria si em canviés el cognom pel de la mama?”. Jo, que em considero progressista i em vull creure que sóc d’esquerres, li vaig dir: “Filla, ja ets gran, fes el que vulguis. Hi tens tot el dret”. Però el que vaig sentir per dins no em va agradar... i tant que m’importaria! Si la meva filla ja no es digués Madaula de primer cognom, em sabria greu. Ho sento, no hi puc fer més. Que difícil que és ser coherent!

A cal Brugarol —família de l’alta burgesia catalana—, la filla, l’Anna, que és activista social i feminista, decideix canviar-se el cognom pel de la mare: “No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit”. Per a l’Antoni Brugarol, el pare de l’Anna, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol —un dels cognoms amb més tradició de la comarca— i haurà de recórrer a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna no es canviï el cognom.

 

Compra les entrades aquí 

 

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

TEATRE AMATEUR "Ciutat de Sant Feliu de Guíxols"
16 edició de Teatre Amateur

Enllaç aquí: http://benetescriba.cat/concurs-teatre-amateur/xvi-concurs-de-teatre-amateur

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits