Teatre de Sant Feliu de Guíxols

 

 

CICLE TEATRE PROFESSIONAL "GUÍXOLS ESCENA"

eltigre

  • El Tigre

Dissabte 09 de març a les 20.30 - Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Entrades:https://entradas.codetickets.com/entradas/id/23464/teatreauditori-narcismasferrer/online

Un reconegut especialista en desenvolupament personal -altrament dit coach- ha de fer-se unes  fotografies per un suplement dominical.  La fotògrafa encarregada està passant per un mal moment personal. El coach intenta transmetre-li  positivitat amb tota mena de receptes motivacionals, ella és molt incrèdula. 

Esdeveniments fatídics irrompen en la vida del coach; aleshores, aquest, no sabrà com aplicar-se ell  mateix les receptes que amb tanta convicció prescrivia a la fotògrafa. 

Una comèdia colpidora.

Intèrprets: Mercè Martínez i David Olivares

Autoria i direcció: Ramon Madaula 

 

 

3

  • Not Talent

Dissabte 06 d'abril a les 20.30 - Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/23808/teatreauditori-narcismasferrer/online

Not Talent és un espectacle d’humor molt improvisat de la Judit Martín amb la col·laboració especial de l’Emma   Bassas. Un cant a la mediocritat, un xou que celebra el fracàs.

-Ideat, escrit i interpretat per Judit Martín

-Ull extern & partner: Emma Bassas

-Veu en off: Montse Llusà

-Suport tècnic i regidoria: Marina H. Asciutti

-Vídeo i grafisme: pobre chavala

-Fotografía: Sílvia Poch

Judit Martín és una actriu còmica, excel·lent improvisadora i imitadora de Barcelona. Actualment molt popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1. Li avala artísticament la seva llarga trajectòria al teatre d’improvisació. Una actriu amb enginy.

 

4

  • Elling

Dissabte 18 de maig a les 20.30 - Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/23809/teatreauditori-narcismasferrer/online

Una història d’amistat que traspassa els convencionalismes socials, sorprenentment i magníficament interpretada. Elling ens ensenya que, a través de la poesia, l’amor i l’amistat hi ha un camí per a l’esperança.

Elling i Yarne, dues persones que viuen recloses en un hospital psiquiàtric, són enviats pel govern a un pis d’”adaptació”, a fi de preparar-se per a la vida “normal”.

Hauran de solventar obstacles de màxima dificultat: trucar per telèfon, fer servir calçotets o preparar el sopar de Nadal. Per a aquesta parella, dur a terme les activitats més elementals i corrents es converteix en un perillós safari per la jungla urbana.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Simon Bent

Traducció, versió i direcció: Pau Carrió

Intèrprets: David Verdaguer, Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i Queralt Casasayas

 

 

5

  • Llegat

Dissabte 08 de juny a les 20.30 - Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/23810/teatreauditori-narcismasferrer/online

Escrita per Daniel J. Meyer, amb Àngels Gonyalons 

Dirigida per Montse Rodríguez Clusella

Com s’aborda el retrobament vital entre un fill  adolescent i una mare independent? És possible deixar  enrere un passat de confrontacions i rancúnia? Com re aprenem o comencem a estimar a l’altre? 

Llegat és una història de tres personatges que intenten  trobar l’afecte. I per fer-ho es posaran en risc i es  deixaran portar per situacions inesperades. 

La nova obra d’AKA TEATRE 

Després de l’èxit d’A.K.A, Scratch o Uppgivenhet © David Ruano

Per primera vegada amb Àngels Gonyalons Acompanyada de Marc Pociello i Pau Oliver 

AKA TEATRO / Daniel J. Meyer  

Els obligats al pagament dels preus estipulats seran els adquirents de les entrades. S’exigirà l’autoliquidació de l’import total del preu en el moment d’entrega de l’entrada.
S’aplicarà el preu d’entrada reduïda als jubilats, estudiants universitaris, aturats, famílies nombroses o monoparentals, discapacitats, docents, membres club de lectura de la biblioteca municipal, membres de les agrupacions teatrals de la ciutat, membres de l’associació cultural Mascanada6, alumnes de l’escola de música, estudiants de l’EOI amb acreditació (entrades limitades)
Entrades especials per la campanya Cultura Jove i alumnes dels instituts de la ciutat a preu de 9€ (entrades limitades)  - Inclusió del programa Apropa Cultura i Apropa Social, a preu de 5 € i 3 € (entrades limitades)

DINOVÈ CONCURS DE TEATRE AMATEUR DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Ja es coneix la programació del dinovè concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols, organitzat per l'Agrupació Teatral Benet Escriba, el qual portarà tardes de teatre des del 8 d'octubre fins al 24 de març. Són deu propostes procedents de grups de teatre d'arreu de Catalunya, amb localitats com Alforja, Barcelona, Pineda, Sant Quirze, Vilafranca del Penedès o Viladecans. Totes les obres es representen a les sis de la tarda al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Aquest és el programa 2023-2024:

· ATENCIÓ, CANVI A "OVELLES". ES FARÀ L'OBRA "HISTÒRIA DEL ZOO"
Diumenge 8 d’octubre 2023 a les 18 horesPer motius de força major l'obra de teatre OVELLES de la companyia PASSERELLS d'Alforja, s'ha hagut de canviar per:

HISTÒRIA DEL ZOO Edward Albee per la Companyia Secció dramática del Centre Catòlic d'Olot.

· A LA LLUNA
Diumenge 22 octubre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia KÒMIX de La Garriga L’acció es desenvolupa a la lluna, amb vistes a la terra. Amb la raresa que dona la perspectiva de l’exili a un altre planeta. Sanzol planeja un viatge pels seus primers records, aquesta infància que al mateix temps és la infància de la democràcia a Espanya.

· LA COLOMETA (Somnis d’envelat)
Diumenge 5 novembre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia EL TRIANGLE de Barcelona
Adaptació teatral de la novel·la La Plaça del Diamant amb la Natàlia com a única protagonista. És ella qui narra la seva vida, i son tres actrius les que li donen ànima i veu, en els diferents moments del seu trajecte vital: joventut, maduresa i vellesa. Un recorregut des del present i des del record.

· FLORIDO PENSIL “NENES”
Diumenge 19 novembre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia CENTRE CULTURAL RECREATIU de Pineda de Mar
És una fabulosa radiografia de l’escola durant el règim franquista. La jerarquia, la reverència a l’autoritat, l’exaltació de l’esperit patriòtic, el poder fàctic de l’església, la consagració de la família com a nucli vertebrador de la societat, la supremacia de l’home, el paper submís de la dona...

· POLVORONS
Diumenge 3 desembre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia DEIXALLES 81 de Sant Feliu de Codines
“Per què sempre et quedes amb els diners del pot?” Un sopar amb les teves millors amigues, què pot sortir malament? La Marta és una mica lleugereta de cascos, la Mònica és una dona centrada i amb caràcter, la Violeta creu que la resposta està en l’univers i la Paqui... bé, la Paqui és molta Paqui.

· QUE VE EN PITARRA
Diumenge 14 gener 2024 a les 18 hores
Amb la companyia ONZE AL TEATRE de Sant Quirze del Vallès - A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari. Sembla que la Companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà pel poble de camí cap a Manresa, on han de representar el seu darrer gran èxit.

· TERRA BAIXA
Diumenge 28 gener 2024 a les 18 hores
Amb la companyia TALLER D’ASSAIG TEATRE de Vilafranca del Penedès
La proposta sintetitza el text en sis personatges enlloc dels dotze de l’obra origina, reorganitza l’ordre de les intervencions i rèpliques sent fidel al text de Guimerà. Prioritza la mirada de la Marta, així s’aconsegueix posar èmfasi en els temes claus de l’obra. La Marta, un dels grans personatges de Guimerà, viu un procés de descoberta i recuperació de la seva identitat i autoestima.

· UN MORT DARRERA LA PORTA
Diumenge 25 febrer 2024 a les 18 hores
Amb la companyia AMICS DE LES ARTS de Terrassa
Les dones d’una mateixa família queden aïllades a la casa on viuen, allunyades de la ciutat. Al matí descobreixen que hi he hagut un assassinat i hauran de descobrir elles mateixes qui ha sigut.

· OFICI DE TENEBRES
Diumenge 10 març 2024 a les 18 hores
Amb la companyia EL CENTRE de Llorenç del Penedès
L’obra ens presenta la sortida de la presó d’un membre d’una organització terrorista (es sobreentén que es tracta de ETA) després de complir 30 anys de condemna per un atemptat terrible. I es troba que la seva dona, també membre de la organització, a qui creia morta, és viva i té un fill.

· ELS MISERABLES
Diumenge 24 març 2024 a les 18 hores
Amb la companyia ASSOCIACIÓ CULTURAL MOSSEN CINTO VERDAGUER de Viladecans
Els miserables està ambientada en la França de la segona meitat del segle XIX. En el text trobem la història de Jean Valjean, un ex presidiari incapaç de deixar enrere el seu passat per la implacable persecució de Javert, agent de l’ordre de l’Estat.

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits