Volta Ciclista a Catalunya 2024 - Sant Feliu de Guíxols

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adreça Web Oficial de la Volta: https://www.voltacatalunya.cat/ca

Arriba la 103 Volta Ciclista de Catalunya amb un canvi de circuit per la carretera de Tossa i la sortida des del Port
El dilluns 18 de març de 2024  la nostra ciutat viurà un esdeveniment esportiu  d’abast mundial. Sant Feliu de Guíxols acull l’etapa inicial de la 103 Volta Ciclista a Catalunya, amb Sortida i Arribada.
Aquest esdeveniment representarà un volum de més de 4.000 persones a la nostra ciutat, entre allotjaments i aficionats/des, i serà retransmès per TV a 190 països del món. S’hi podrà veure en directe als millors ciclistes i equips del moment.
Enguany hi ha variacions respecte altres edicions. El punt de sortida (conegut amb el nom de Control de Firmes) serà al Port. A més, el circuit varia, ja que els ciclistes arriben des de la carretera de Tossa, passen per davant del Monestir,  recorren l’avinguda Juli Garreta, arriben al mar, fan un tram del passeig, giren a la Rambla i pugen per la carretera de Girona amunt.
Els dos grans moments de la Volta al seu pas per Sant Feliu seran en la primera passada (calculat sobre les 15,15 h) i l’arribada final (el càlcul s’estima sobre les 16,20 h.)
Com és lògic, un gran esdeveniment com aquest, comporta una seguit d’afectacions en els aparcaments i en el trànsit, que mirarem de minimitzar al màxim. S’adjunta el plànol del recorregut i dels carrers afectats. 

-DILLUNS 18 DE MARÇ DE 2024

Sector Port i carretera de Palamós:

Abans de la cursa, hi ha un punt de trobada amb els equips i els ciclistes (control de firmes) que es farà al Port en aquest horari: des de les 11,00 a 12,15 h. La sortida neutralitzada tindrà lloc a les 12,25h, en direcció des del Port cap a la carretera de Palamós: això representarà que  de 12,00h. a 13h. quedarà tancat al trànsit el circuit  que va, com hem indicat, des del Port, la carretera de Palamós i fins sortir del municipi.

Circuit dels ciclistes: carretera de Tossa, Juli Garreta, Passeig, Rambla, Ctra Girona

Des de les 13,00 h. fins les 18,00 h. quedarà tancat totalment el circuit que realitzaran els ciclistes (recordem que fan 2 voltes al circuit). També quedaran afectats pel trànsit tots els carrers que van a parar a aquest itinerari ciclista.
Pel que fa als vianants, els passos de vianants quedaran afectats:
En el moment de pas dels ciclistes
En el tram de tanques que anirà del Monestir, Avda, Juli Garreta,  Passeig, Rambla fins la rotonda Ctra. Girona amb ronda de Ponent.
En la zona reservada en l’arribada (part superior de la carretera de Girona)
La zona d’arribada (observeu el mapa) restarà tancada de 8,00 h. a 22 h. degut al muntatge i desmuntatge dels diferents elements.

Prohibició d’aparcament:
-No es podrà aparcar al carrer Lleida, entre carrer Madrid i Carretera de Girona, ja des de diumenge 17 de març a les 08h fins a dilluns 18 de març a les 22,00h. 
-En la resta d’espais, anireu trobant senyals sobre el terreny amb l’horari més concret, ja que són múltiples casuístiques, indrets i horaris.

Per a qualsevol informació complementària o emergència podeu trucar el 972 32 42 11 (Policia Local)

Sortir de Sant Feliu de Guíxols: es comunica que la carretera cap a Girona restarà tancada de 14.45 a 15.45 a causa del primer pas dels ciclistes. Es recomana la sortida per la carretera de Palamós. 

Agraïm la vostra col·laboració pel bon funcionament de la prova , atesa la importància que té aquest esdeveniment per a la nostra ciutat i us convidem a que gaudiu de la celebració de la 103ª VOLTA CICLISTA A CATALUNYA.

 

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits