Volta Ciclista a Catalunya 2023 - Sant Feliu de Guíxols

Adreça Oficial de la Volta: https://www.voltacatalunya.cat/ca

 

 

 

Benvolguts/des!

Ens plau informar-vos que el proper dia 20 de març de 2023 viurem a Sant Feliu de Guíxols un esdeveniment esportiu d’abast mundial. Serà la 1ª Etapa de la 102ª VOLTA CICLISTA A CATALUNYA amb sortida i arribada a la nostra ciutat. Aquest esdeveniment significa la visita de milers de persones a casa nostra, i serà retransmès per televisió a 190 països del món. Alhora, es podran veure en directe els millors ciclistes del moment: Remco Evenepoel (campió del Món), Egan Bernal (Guanyador del Tour i del Giro d’Itàlia), Primo Roglic (tres vegades guanyador de la Vuelta), entre altres.  

Aquesta gran festa del ciclisme tindrà la Sortida l’esmentat dia 20 de març a les 12,55 h, des del Guíxols Arena i l’arribada a les 16,40 h. a la Ctra. Girona (a l’alçada del Carrer Lleida), amb un pas previ a les 15,45 h. Tanmateix, aquesta gran celebració comportarà també algunes afectacions, i intentarem que siguin les mínimes possibles. Al plànol que us adjuntem s’hi remarquen els recorreguts i els carrers en qüestió, així com alteracions en els aparcaments i trànsit. Per a la vostra comoditat, posem a la vostra disposició un apartat de la pàgina web municipal (www.guixols.cat/volta) on s’hi actualitzarà tota la informació. 

Aspectes importants del DILLUNS 20 DE MARÇ DE 2023

SORTIDA- El control de firmes, amb la presentació oficial de tots els equips participants, lloc privilegiat per poder veure tots els ciclistes, estarà situat al Guíxols Arena , des de les 11,45 h. a 12,45h. És obert a tota la ciutadania, amb entrada lliure. La sortida neutralitzada tindrà lloc a les 12,55 h. i això representarà que de 12,30 h. a 13,30 h. 
la ctra. de Girona a l’alçada de la Ronda Nord quedarà tancada al trànsit.

La Ronda Nord tindrà aquestes afectacions:
Accés a la ronda Nord per carretera de Girona: tancada de 10 a 14h.
· De Rotonda avinguda Catalunya a giratori Ctra Girona: tancat de 8 a 14h
· De Rotonda de l’avinguda Catalunya a l’avinguda Europa: tancat de 8 a 20h
· De l’avinguda Europa a rotonda Avda. Catalunya, tancada al trànsit excepte Tanatori, Deixalleria i per als veïns de la Ronda Nord (Un carril per accedir, i un carril de sortida)

ARRIBADA - Hi haurà un primer pas per la línia d’Arribada 15,45 h. aprox. i en el segon pas, viurem l’Arribada final (sobre les 16,40 aprox).

La zona d’arribada (Ctra. Girona entre Rambla Joan Bordàs i Carrer Joan Camisó) quedarà tancada al trànsit de les 8,00 h. a 21,00 h. pel muntatge i desmuntatge dels diferents elements que configuren la cursa.

Des de les 13,00 h. fins les 18,00 h. quedarà tancat el pas pel circuit que realitzaran els ciclistes (passen dues vegades, fan 2 voltes al circuit). Per tant, també quedaran afectats al trànsit tots els carrers que van a parar a aquest circuit de la cursa. El pas de vianants quedarà afectat:
-En el moment de pas dels ciclistes
-En el tram de tanques que anirà del passeig fins la rotonda Ctra. Girona amb ronda de Ponent.
-Zona reservada en l’arribada

Zones on estarà PROHIBIT APARCAR: atesa la varietat d’espais, característiques i horaris, trobareu senyals indicadors amb informació detallada en cadascuna de les zones.

PER A QUALSEVOL EMERGÈNCIA O PODEU TRUCAR AL TELÈFON 972 32 42 11 (POLICIA LOCAL)

Recorregut i plànol. Adjunt teniu un plànol del recorregut i així mateix es comunica també que la carretera cap a Girona restarà tancada, de 12,30 a 13,30 i de 15,00 h. a 18,00 h. En el moment de la sortida i del desenvolupament de la cursa pel nostre municipi, es recomana la sortida de la població en direcció Platja d’Aro. 

Agraïm la vostra col·laboració pel bon funcionament de la prova , atesa la importància que té aquest esdeveniment per a la nostra ciutat i us convidem a gaudir de la celebració de la 102ª VOLTA CICLISTA A CATALUNYA.

 

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits