Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

(Imatge: edició 2023)

 

IX EXPLICA’M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més. 

 

Divendres 7 de juny

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearROBOBOPS. Espectacle inaugural a càrrec de Cia. Actua Produccions. A les 20.30h a la Plaça Monestir- Passeig del Mar. Per a tots els públics.  

 

Dissabte 8 de juny 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearFIRA DEL CONTE. De 10h a 20h a la Rambla. 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearLA CITTÀ INFINITA. Joc constructiu i cooperatiu per als infants i les seves famílies. D’11 a 14h a la placeta Sant Joan. A partir de 4 anys. Per a tots els públics. 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearExposició “Un refugi de llibres”. De 10h a 18h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTaller d’autoedició del llibret de Ferdinando. De 10h a 18h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearPhotocall Pippi Calcesllargues. De 10h a 18h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTaller artístic. Kokedama de Pinotxo. A les 10h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de COCU Arts. Places limitades. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearConte adaptat, conte contat. La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap. (conte amb pictogrames). A les 10.30h al Pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu Autisme. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTaller artístic. Kokedama de Pinotxo. A les 11h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de COCU Arts. Places limitades. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Pippi Calcesllargues. A les 11h al c/Sant Antoni. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearClown. Postal Exprés. A les 11.30h a la Rambla- espectacle itinerant. A càrrec de Cia. Pere Hosta. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearEspectacle. Les aventures de la Pippi. A les 12h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Núria Clemares. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes en anglès. Around the world. A les 12.30h a la Placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Per a nens i nenes de 3 a 7 anys.  Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. El soldadet de plom. A les 13h al c/Major . A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTaller artístic. Kokedama de Pinotxo. A les 15h i a les 16h a l’Espai Biblioteca de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de COCU Arts. Places limitades. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Babar. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearLa città infinta. De 17h a 20h a la Placeta de Sant Joan. Joc constructiu i cooperatiu per els infants i les seves famílies. A partir de 4 anys. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Tramuntana de contes. A les 17h a la Plaça del Mercat. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure.  Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Les Aventures de Gulliver. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearEspectacle Itinerant. Rag & Bone. A les 18h. Inici Rambla Portalet – final Placeta Sant Joan.  A càrrec de la Cia. Xip Xap. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Heidi. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec de Voluntaris Club Lectura. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes en anglès. The King’s servant. A les 19h a la Plaça del Mercat. A càrrec de Kids & Us. Per a nens i nenes de 3 a 7 anys. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes i taller. El Pez Escamas. A les 19.30h a la placeta Maragall. Amb l’autora i il·lustradora Maria Trabalón. Llibreria Nobel. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContes per a adults. Contes i altres històries de nit. Inferns amb Assumpta Mercader i Maria Carretero. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. 

 

Diumenge 9 de juny 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Pinotxo. A les 11h al Mercat Cobert. Col·laboren: Paradistes del Mercat Cobert. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTallers. Crea el teu Pinotxo. D’11 a 13h al Mercat Cobert. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5€. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTaller: Llibretes de conte. De 17.30h a 19.30h al Parc Central. A càrrec d’Esquitx Lleure- Preu: 3€. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTallers. De 17.30 a 19.30h al Parc Central. A càrrec de l’Associació de treatre infantil La Xarxa- La Xarxa enganxa. Preu: 1€. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Lectures del món, contes d’arreu. A les 17h al Parc Central. A càrrec d’IAL (Itinerari d’Acollida Lingüística de Sant Feliu de Guíxols) Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearTeatre. Home. A les 18h al Parc Central. A càrrec de la Cia. Clown. Per a tots els públics.

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearContacontes. Perot Escabellat. A les 19h al Parc Central. A càrrec de l’Associació de teatre infantil La Xarxa. Per a tots els públics.

 

Més informació a www.visitguixols.com 

 

11 Juliol, 2024

El 62 Festival de la Porta Ferrada arriba amb 15 noms internacionals, 19 exclusives i 23 artistes debutants.

*Del 12 de juliol al 20 d’agost Sant Feliu de Guíxols és converteix en l’epicentre cultural del sud d’Europa, amb musiques pop, jazz, clàssica, cançó d’autor, tradicional i dansa.   *Suzanne Vega, Tom Jones, Genne Simmons, Robe, Madeleine Peyroux, Two…
08 Juliol, 2024

Ple municipal extraordinari

Assumpte: Convocatòria del Ple municipal  Assenyalament: 1a Convocatòria 08/07/2024 a les 9.00 hores  2a Convocatòria 10/07/2024 a les 9.00 hores  Sessió extraordinària D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el…
26 Juny, 2024

Ple Municipal de juny de 2024

D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, us convido a la sessió ordinària de Ple que tindrà…
16 Juny, 2024

Programa Treball i Formació línia PRGC any 2024

Programa Treball i Formació línia PRGC any 2024 L’Àrea d’Economia Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega una nova edició del Programa Treball i Formació 2024 Línia PRGC, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. El programa disposa…
13 Juny, 2024

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha enllestit les obres de rehabilitació d’un habitatge de titularitat municipal subvencionades en un 50% per la Diputació de Girona

S’han executat els projectes i realitzat les activitats derivades de l’objecte de la subvenció per a inversions en habitatges destinats a polítiques socials de l’any 2023 que va concedir la Diputació de Girona a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.…
03 Juny, 2024

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

(Imatge: edició 2023)   IX EXPLICA’M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres,…
03 Juny, 2024

50 cèntims al dia, nova taxa de Zona Verda per residents i treballadors/es als aparcaments de la Corxera, Carretera de Tossa i un tram de St Pol

Mentre no s’implanta (meitat de juliol), aquestes tres zones seran gratuïtes.   Sant Feliu de Guíxols disposarà de forma imminent de tres zones verdes d’aparcament, amb tarifes de cèntims d’euro al dia per a residents i per a treballadors/es de…
26 Maig, 2024

Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols celebra aquest diumenge 26 de maig la 37a edició de l'Aplec de la Sardana amb tres cobles d'excepció, la Sant Jordi, Ciutat de Girona i la Principal de la Bisbal. 🎶 L'espai de la Sardana, als…
24 Maig, 2024

Comença una nova edició del Peix Blau Ganxó, fins al 16 de juny

Comença una nova edició del Peix Blau Ganxó, fins al 16 de juny Aquest dissabte 25 de maig comença a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó, una de les més antigues…
21 Maig, 2024

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural de la Ciutat 

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, el passat 18 de maig es va constituir el Consell de Patrimoni Cultural amb els 15 membres  nomenats. Es tracta d’un òrgan participatiu i assessor que té com a funcions assessorar en tot…
21 Maig, 2024

7a Caminada per la Igualtat amb motiu del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones es porta a terme el proper dissabte 25 de maig.

7a Caminada per la Igualtat amb motiu del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones es porta a terme el proper dissabte 25 de maig. Per a inscripcions cal accedir a https://forms.gle/XXawcJffRRDbGYeBA Per a més informació: SIAD…
20 Maig, 2024

Comença la segona fase de les obres de cobriment i urbanització de la riera

El dilluns 20 de maig de 2024 comencen les obres de cobriment i urbanització de la Riera de Sant Amanç entre els carrer Mercè i la confluència de rieres. La previsió és que finalitzin el desembre de 2024. Les obres…
17 Maig, 2024

On voto a les Eleccions Europees?

A les Eleccions al Parlament Europeu votareu al mateix lloc on vàreu votar el 12 de maig Diumenge 9 de juny del 2024 Recordeu que ja no existeix el Col·legi Electoral del Pavelló. Tota la info a: ciutadania.guixols.cat
17 Maig, 2024

63 Aplec de Pedralta

63 Aplec de Pedralta Diumenge 19 de maig de 2024 Tot el dia a partir de les 11h.   A les 11h - 48è Concurs de l'Allioli Inscripcions a partir de les 10.30h - 3 euros 63è Concurs de Rams…
17 Maig, 2024

Menjar tapes i gaudir de música en directe!

Veure les propostes musicals aquí:  https://www.instagram.com/p/C7B2DreqauY/?img_index=1 L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recupera l’esperit de la campanya Rock & Tapes que va crear l’associació cultural TZVR l’any 2013, i que en el seu moment va celebrar…
10 Maig, 2024

4a Diada per a la Mobilitat Segura i Sostenible

Aquest dissabte 11 de maig, de 9.30 a 13.30 hores, la Policia Local organitza la quarta edició de la Jornada de la Mobilitat Segura i Sostenible. Durant l'esdeveniment, es duran a terme diverses activitats, incloent-hi un circuit de bicicletes, una…
09 Maig, 2024

Guíxols Flors, programació 2024

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de maig, se celebra una nova edició de Guíxols Flors a Sant Feliu de Guíxols. Les flors i composicions florals es podran visitar al Monestir durant dos dies. Es fan també actes paral·lels.…
06 Maig, 2024

Aliança dels municipis de la Vall d’Aro i Sant Feliu de Guíxols per dissenyar i desplegar en els propers anys un Pla Estratègic pel desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació al territori

Els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i Santa Cristina d’Aro inicien els treballs per l’elaboració d’un pla estratègic que contribueixi al desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació del territori. Aquests treballs estan subvencionats…
30 Abril, 2024

S'inicia el procés d'inscripcions als Casals d'Estiu municipals

S’INICIA EL PROCÉS D’INSCRIPCIONS ALS CASALS D’ESTIU MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS ESTIU 2024. Un any més l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ofereix el Servei de Casals d’estiu municipals a 3 centres de la ciutat per…
29 Abril, 2024

Noves publicacions sobre història, fotografia i patrimoni guixolenc disponibles a la web de l’Arxiu Municipal

Amb motiu de la diada de Sant Jordi d’enguany, l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha ampliat amb 22 títols el catàleg disponible a la seva web de publicacions editades durant les darreres dècades relacionades amb la història, la…

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits