Abril 2024

 

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 30 D’ABRIL DE 2024

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Ganxotapes primavera. Campanya gastronòmica de tapes. Del divendres 19 d’abril al diumenge 19 de maig. Novetat: Rock&Ganxotapes divendres 17 de maig i dissabte 18 de maig. Informació dels restaurants participants a: www.visitguixols.com 

*Festival Porta Ferrada 2024: Entrades ja a la venda! Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

*Temps per Cures. L’objectiu principal d’aquest projecte és oferir espais d’oci i cura puntual de qualitat a càrrec de professionals per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys amb prèvia inscripció. Aquest servei de cangur puntual i gratuït es realitza cada dia en una escola diferent. No cal que els participants siguin de la mateixa escola. Horaris: Dilluns de 16.30 a 20h a l’Escola l’Estació. Dimarts de 16.30 a 19.30h a l’Escola Ardenya. Dimecres de 16.30 a 20h a l’Escola Gaziel. Dijous de 16.30 a 20h a l’Escola Baldiri Reixach. Inscripcions online: https://ciutadania.guixols.cat/canguratge_fix Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea d’Acció Social i amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. 

*Servei d’acompanyament en processos de pèrdua i dol. Espai gratuït i obert a tothom. Cada 2n dimecres de mes de 17 a 19h, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./ tel. 619 15 50 36. 

*Serveis Socials de l’Ajuntament. De dilluns a divendres de 9 a 14h. Tel. 972 82 10 91, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hi ha dos espais: 

-Espai Espriu: Oficines centrals i unitat de gestió administrativa /atencions i  consultes serveis socials a la Plaça Salvador Espriu dins la zona peatonal del Carrer Almeria, número 87 ( davant del Centre Cívic de Vilartagues). 

-CC Tueda: L’atenció per a persones més grans de 65 anys en matèria de serveis socials es farà des de la Unitat d’Atenció a la Gent Gran, al Centre Cívic de Tueda, no a l’Espai Espriu. Aquest espai vol ser un punt d’atenció especialitzat a la gent gran, aprofitant la proximitat amb l’àrea de salut, la residència, els casals i l’àrea d’envelliment actiu.

*Carsharing, compartim vehicle elèctric. Per consultar els tràmits i donar-se d’alta a la plataforma de Som Mobilitat de la Seu electrònica de l’Ajuntament: 

https://ciutadania.guixols.cat/tramit/Servei-de-carsharing_1433 i també www.sommobilitat.coop 

 

 *Exàmens ACTIC. La biblioteca és un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, on pots fer l’examen per obtenir l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). La prova és telemàtica i les persones que la superen satisfactòriament obtenen un certificat que emet la Generalitat, per acreditar el seu nivell de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Dimecres tarda o divendres matí. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols. Dissabte 18 de maig. Per a més informació i inscripcions a: https://clubaquaticxaloc.cat/tours/triatlo-sprint/ 

*Marnaton 2024. Dissabte 29 de juny. Prova de natació. Hi ha 4 distàncies: 12km, 6km, 1,5km i una prova especial per a nens. Ja estan obertes les inscripcions. Tota la informació es pot trobar a marnaton.com. 

 

Dimecres 3 d’abril

*Aules Culturals: La història d’Eugeni Gurnés “Set cartes i sis poemes d’Amor”. A càrrec de  Pilar Francès, escriptora. A les 18h al centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.

 

Divendres 5 d’abril 

*Donació de sang. De 16 a 21h a l’edifici de l’antiga Agglotap. Apunta’t a donarsang.gencat.cat. Tel. 93 5573566. Organitza el Bancs de Sang i Teixits, col·laboren els alumnes de 5è de primària de l’Escola Ardenya de Sant Feliu, Creu Roja i l’Ajuntament. 

*Club de Narrativa: “Assaigs: llibre tercer” de Michel de Montaigne. A càrrec de l’escriptor guixolenc Toni Sala. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 6 i diumenge 7 d’abril

*Oxfam Intermon Trail Walker: Al Passeig del Mar a la zona jardins Juli Garreta. Arribada de les curses de 100km i de 10km de la cursa per equips i activitats diverses organitzades per l’àrea d’esports per dinamitzar l’arribada. 

Dissabte 6 d’abril

  • A les 17.30h Cursa escolar.
  • A les 19h Grup de Funky de l’escola Estació i alumnes de ballet de Dansanimàlia.
  • A les 20h Entrenament Fitness a càrrec de Pablo Arenas.
  • A les 22h Night Session DJ Jacob-Tedece.

Diumenge 7 d’abril

  • A les 10h Simultànies d’escacs del Club Guixolenc d’Escacs. 
  • A les 10.30h Classe de Zumba del Centre Esportiu La Corxera
  • A les 11.30h Companyies Dansa Urbana de Mistreet Dance Studio.
  • A les 12.30h Vermut Session de DJ Joker-Tedece. 

 

Dissabte 6 d’abril

*Donació de sang. De 10 a 14h i de 16 a 20.30h a l’edifici de l’antiga Agglotap. Apunta’t a donarsang.gencat.cat. Tel. 93 5573566. Organitza el Bancs de Sang i Teixits, col·laboren els alumnes de 5è de primària de l’Escola Ardenya de Sant Feliu, Creu Roja i l’Ajuntament. *Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Jocs de taula: “Vine a jugar!” Els jocs de taula són un recurs cultural que cada cop pren més pes entre la ciutadania, amb aquestes sessions pretenem afavorir la participació i el lleure, alhora que fomentem l’aprenentatge. D’11 a 12.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Xavi Vicens (@noparardejugar). A partir de 4 anys. Places limitades. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/pmX884ohgFmgymq98 , T. 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

*Xerrada “Fonts i paisatges granítics”. Aquesta xerrada ens donarà una visió global de la geologia de l’Ardenya, les seves formes de modelat i paisatge granític, així com una introducció a les fonts i deus d’aigua. A les 12h, a l’Ermita de Sant Amanç. A càrrec de David Brusi: Geòleg, Professor de la UdG i director del GEOCAMB (Geologia i Cartografia Ambiental). Ha fet recerca en temes de Geologia aplicada, Hidrogeologia i, especialment, en Didàctica de la Geologia. A l’acabar hi haurà vermut per a tothom. Activitat de franc i oberta al públic. Aforament limitat. Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Associació Ardenya, Patrimoni i Nautra.

*Inauguració de l’exposició “La veu de l’ànima” de Montse Scintilla. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Teatre professional – Guíxols Escena Primavera 2024: “Not Talent”. Amb Judit Martín i la col·laboració especial d’Emma Bassas. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada: 75 min. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/teatre; https://www.codetickets.com i a l’Oficina de Turisme. Entrada general: 18€, reduïda: 10€. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

 

Diumenge 7 d’abril 

*7a Festa de la gent gran. Dinar i ball amenitzat amb l’Orquestra La Chatta (Lorenzo) a l’envelat del Guíxols Arena.

-Obertura de portes a les 13h. -Bus gratuït. L’hora aproximada de sortida des de la Plaça del Monestir serà a les 11.30 i fins a les 13h, amb el següent recorregut: Plaça del Monestir - c/ Mercè – ctra. Girona – Rambla Joan Bordàs – Av.Catalunya – Illeta Mossos Guíxols Arena – c/ Canigó – c/ Còrdova – c/ València – Av. Saragossa – Av. Canàries – c/ Hériz – c/ Indústria – ctra. Palamós – Passeig del Mar – Av. Juli Garreta – Plaça Monestir. Horaris de tornada des del Guíxols Arena fins al Monestir. L’hora aproximada de sortida del Guíxols Arena serà a partir de les 18h i fins a les 19.30h, amb el següent recorregut: Guíxols Arena – c/ Canigó – c/ Còrdova – c/ València – av. Saragossa – av. Canàries – c/ Hériz – c/ Indústria – ctra. Palamós – Passeig del Mar – av. Juli Garreta – Plaça del Monestir - c/Mercè – Ctra. Girona – Rambla J. Bordàs – av. Catalunya – Guíxols Arena.

*Cinexic: El viatge d’Ernest i Célestine de Jean-Christophe Roger, Julien Chheng. A les 17.30h al Centre Excursionista Montclar (C/ Capmany 100). Recomanada a partir de 5 anys. Durada: 79 minuts. Preu socis: 2€, no socis: 4€. Reserves: https://cinexic.cat/projeccions/c4e10fbe-abf7-4a5b-81f7-9fa0a72d8d20. Organitza: Centre Excursionista Montclar i Òmnium Cultural. 

 

Dilluns 8 d’abril

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions dirigides d’exercici físic i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi (marxa nòrdica). Per millorar la condició física i l’estat de salut general, incloent-hi la dimensió psicològica, social, espiritual i planetària. A les 15.45h. Cal inscripció prèvia. A les sessions de marxa nòrdica es facilitaran els bastons. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions, podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Club de Lectura en francès: “Le blé en herbe” de Colette. A càrrec de Sandrine Rendu. A les 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/L1ZjvrBJkCWgodia9 , T. 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 9 d’abril

*Manipulació i control d’aliments. De 9.15 a 13.15h. A l’Aula formació SOM – edifici Guíxols Desenvolupament. Aquest curs està adreçat a aquelles persones que es dediquen o vulguin dedicar-se professionalment a estar en contacte amb els aliments durant el seu transport, emmagatzematge, preparació, envasat, distribució i venda. És una formació fonamental  i obligatòria per evitar infeccions i intoxicacions que poden produir els aliments.

Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/90148-manipulacio-i-control-d-aliments Organitza: el Servei Municipal d’Ocupació (SOM)

*Taller TIC: “Àlbum digital”. Conèixer el programa Google Fotos en totes les seves prestacions.​ Crear un àlbum digital.​ Afegir imatges, textos, altres elements i editar les fotografies. De 10 h a 13 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A partir de 16 anys. Places limitades. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/SgGNbHaL1LX8QPbq7 , T. 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dijous 11 d’abril

*Formacions gratuïtes Guíxols-Vall d’Aro 1r trimestre 2024. Taller de creativitat: genera idees pel teu negoci. Horari: de 15 a 17h. Lloc: oficines del SOM (Servei d’Ocupació Municipal). Carrer dels enamorats 65-99, 1r pis. En aquest taller aplicarem diferents tècniques de creativitat i aprendràs a dissenyar processos creatius que t'asseguraran generar idees pel teu negoci. Taller impartit per Sergi Manaut, expert en innovació i comunicació estratègica. Places limitades. Inscripcions obertes a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87429-taller-de-creativitat-genera-idees-pel-teu-negoci. Tots els cursos estan adreçats a persones empresàries, emprenedores, treballadores i aturades. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració dels Ajuntaments de Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

 

Del divendres 12 al diumenge 14 d’abril

*2ª Edició Golden Fira d’abril. A la carpa del Guíxols Arena. Entrada gratuïta.

Divendres: Inauguració a les 20h. Dissabte i diumenge: Obertura a les 12h. Durant 3 dies cant, ball i cultura gastronòmica. Espectacles de ball i grups musicals. Hi trobareu gastronomia típica a càrrec dels bars de la ciutat. Hi haurà una zona infantil. Organitza l’Associació de Veïns de Vilartagues Tueda de Dalt i Poble Nou.

 

Divendres 12 d’abril

*Presentació de llibre autobiogràfic Después del suïcidio. Proceso de duelo de un superviviente. A càrrec de l’autor Dario Nogués. Terapeuta especialitzada en dol. President de l’Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent (APSAS). A les 18h a la Biblioteca Pública Municipal. 

* Centenari del cinema amateur 1923-2023.  A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

Projecció dels següents films:

  1. Pere Comellas 1982-1942, Un pioner empordanès d’Antoni Martí
  2. Desfilada per Girona 1940 d’Antoni Varés
  3. Tirant l’art anys 50 a Roses autor desconegut (Fons Tomàs Mallol)
  4. El tren de Sant Feliu de Guíxols 1969 de Manolo Maristany

 

Dissabte 13 d’abril

*Taller Laboratori de Lectura: “Llibres d’artista”.  De 10.30 a 12.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Aquesta és una oportunitat per gaudir de la bellesa feta llibre i comprovar la relació existent entre la creació artística i la lectura. Una acurada selecció de llibres d’importació ens ajudaran a obrir la ment respecte a les possibilitats que ofereix el llibre com a “objecte” artístic. Per a nens i nenes a partir de 6 anys. Places limitades. Inscripcions gratuïtes: https://forms.gle/UEDhnpxm4YsyU7n28 , T. 972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*IV Música i Descobertes: ”II Percussions a la Brava”. A les 12h als Jardins Juli Garreta. Adreçats a tots els públics. Amb la participació d’alumnes i professors de bateria i percussió d’escoles de la província de Girona. Gratuït. Durada uns 60 minuts. Organitza: EMMú Guíxols Vall d’Aro. 

*Cicle Literari: Presentació del llibre ”L’any que vaig estimar Ava Gardner”  de Jordi Solé. 

A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Food & Book. Lectura teatralitzada i teca. A les 20.30h a l’Ermita de Sant Amanç. No estem parlant d’un simple club de lectura, sinó d’una trobada entre amics on, a partir d’un fil conductor, es teatralitzen textos variats, que poden anar des de Mercè Rodoreda a Pedro Almodóvar, passant per T de Teatre, altres autors coneguts, altres menys coneguts, etc. La condició per venir és portar alguna cosa per menjar que es pugui compartir, per acabar fent un vernissatge entre els assistents i sopar plegats. Donació: 2€. Aforament limitat: 30 persones assegudes. Entrada anticipada: https://www.entrapolis.com/entradas/foodbook 

Més informació a www.mascanada6.com  Organitza: Mascanada6.

 

Diumenge 14 d’abril 

*Trobada d’escoletes de bàsquet. De 9 a 14h al Pavelló de la Corxera. Organitza: Club Bàsquet Sant Feliu. Activitat gratuïta pel públic assistent.

*IV Música i Descobertes: “XVIII Guitarrada de les comarques gironines”. A les 12.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Durada uns 60 minuts. Adreçat a tots els públics. Amb la participació de més de 120 guitarristes acompanyats per solistes i professors. Gratuït. Organitza: EMMú Guíxols Vall d’Aro. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dimarts 16 d’abril

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions dirigides d’exercici físic i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi (marxa nòrdica). Per millorar la condició física i l’estat de salut general, incloent-hi la dimensió psicològica, social, espiritual i planetària. A les 9h. Cal inscripció prèvia. A les sessions de marxa nòrdica es facilitaran els bastons. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions, podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414

*Fes el teu currículum amb Canva. Taller on donarem pautes per tal de conèixer quins són els elements més rellevants a l'hora de redactar un currículum. De 9:30 a 11:30h Aula formació SOM – edifici Guíxols Desenvolupament. Inscripcions a:   https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/90149-fes-el-teu-curriculum-amb-canva

 

Dimecres 17 d’abril

*Òpera BIB: "Conferència sobre l’òpera Turandot”. A càrrec d'Albert Ferrer Flamarich de la Fundació Òpera de Catalunya. A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Aules Culturals: ”Paisatges sonors, escoltar la pintura” a càrrec de Pilar Giró, llicenciada en Història de l’art. A les 18h al centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.

 

Dijous 18 d’abril

*Hora del Conte: “Conte especial Sant Jordi”. A càrrec de Cristina Nogué de Creixent amb Art. A les 17.30h al Centre Cívic Vilartagues a la Sala Parquet de la 2ª planta.

*Book Club: “Breakfast at Tiffany's: a short novel and three stories” de Truman Capote. A càrrec de Dawn Keltie. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert de Max García Conover. A les 21h a Casa Irla (C/ Algavira, 65-69). 

 

Divendres 19 d’abril

*Campionat de Catalunya Embarcació Fondejada de Veterans 2024 captura i solta, classificatori pel Campionat d’Espanya. De 9 a 14h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols.

*78RPM: "BSO: música i cinema" Una proposta que analitza la presència, relació i evolució de la música a les bandes sonores de diverses pel·lícules. A càrrec d’Albert Beorlegui, llicenciat en Dret i destacat comentarista cinematogràfic. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Sortida nocturna popular de coneixement d’amfibis “Vine a conèixer els amfibis amb nosaltres descobreix els secrets de la fauna nocturna!” De 20.30 a 23h. A càrrec del biòleg Eudald Pujol (Societat Catalana d’Herpetologia). Places limitades. Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. T. 972 32 70 09 Organitza: Àrea de Sostenibilitat, Medi natural i Salut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

*Cicle Gaudí – Cinema: Saben aquell (comèdia, drama). Direcció: David Trueba. Versió original en català. Durada 117 minuts. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través https://www.codetickets.com/ Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

 

Dissabte 20 d’abril

*Dia M6. Jornada de Cultura i Creativitat. A la Plaça del Mercat. Hora a determinar. Una jornada plena de cultura i creativitat i el punt de trobada anual entre els nostres socis i sòcies. Una oportunitat per donar a conèixer Mascanada6 i convertir aquest dia tan especial una cita ineludible en l’agenda d’activitats ganxona. Gratuït i obert a tothom. S’habiliten diferents espais i s’hi poden trobar tallers i demostracions de les diferents disciplines que representen l’activitat de Macanada6: música, arts escèniques, poesia, literatura i arts plàstiques. Més informació a https://www.mascanada6.com/ 

*Campionat de Catalunya Embarcació Fondejada de Veterans 2024 captura i solta, classificatori pel Campionat d’Espanya. De 9 a 14h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Visita guiada al Monestir “Un dia a la vida del Monestir”. A les 11.30h. Preu general: 4€. Amics del Museu 2€. Aforament limitat, cal inscripció prèvia. Mínim 10 persones / màxim 35 persones. Punt de Trobada Museu d’Història-Antic Hospital. Inscripcions al T. 972 82 15 75.

*Teatre familiar La Llàntia Meravellosa. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Amb la Cia. Festuc Teatre. Preu: 7€. Venda d’entrades online: https://laxarxaguixols.framer.website/ i també 2 hores abans de l’inici de la funció. Organitza: Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. 

 

Diumenge 21 d’abril 

*Trobada d’escoletes de futbol sala. De 9 a 14h al pavelló de la Corxera. Gratuït pel públic assistent. Organitza: Club Guíxols Futsal. 

*MINITRAIL Familiar. Sortida: 9 matí. Parking Mundial Cork (Ronda de Ponent). Recorregut: zona Ardenya. Inscripcions: del 18 de març al 12 d’abril. Lloc per inscriure’s: secretaries del Cor de Maria i
Sant Josep, de 9 a 13h i de 15h a 17h. Preu: 5 euros. Inclou esmorzar. A més, es fa una donacio d’1 euro a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Obsequi per a tots els participants i sorteig sorpresa a l’arribada.

*Curs i Campionat Escolar de Karate. De 10 a 14h al pavelló Carles Nadal. Gratuït pel públic assistent. Organitza: Club Esportiu Dojo Sant Feliu. 

*Ballada de Sardanes amb la cobla Tres Vents. A les 11.30h a l’Espai de la Sardana (Jardins Juli Garreta). Acte gratuït amb el sorteig d’un tortell. En cas de mal temps se suspèn. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 22 d’abril 

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions dirigides d’exercici físic i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi (marxa nòrdica). Per millorar la condició física i l’estat de salut general, incloent-hi la dimensió psicològica, social, espiritual i planetària. A les 15.45h. Cal inscripció prèvia. A les sessions de marxa nòrdica es facilitaran els bastons. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions, podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 23 d’abril

*Fira de Sant Jordi. Parades de llibres i roses de 10 a 20h a La Rambla. 

  • Taula d’autores i autors locals Les autores i autors locals rebran els seus lectors per fer signatura dels seus llibres més recents. De 10 a 13 h i de 15 a 19 h a La Rambla.

*Hora del Conte Espectacle: “Contes de Sant Jordi”. A càrrec de la Cia la Minúscula. A les 17.30 h a la Placeta de Sant Joan.

 

Dijous 25 d’abril

*Formacions gratuïtes Guíxols-Vall d’Aro 1r trimestre 2024. Whatsapp Business per negocis locals. Horari: de 15 a 17 h. Lloc: oficines del SOM (Servei d’Ocupació Municipal).  Carrer dels enamorats 65-99, 1r pis. 

En aquest taller pràctic: 

  • Configurarem pas a pas les "Eines per a l'empresa": perfil d'empresa, horaris comercials, catàleg de productes i serveis ...
  • Configurarem les respostes ràpides i els missatges d'absència i benvinguda
  • Compartirem idees d'estratègies a desenvolupar via Whatsapp Business

Formació impartida per Txell Rabionet, consultora en estratègia, comunicació digital i xarxes socials. Places limitades. Inscripcions obertes a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/89913-whatsapp-business-per-negocis-locals. Tots els cursos estan adreçats a persones empresàries, emprenedores, treballadores i aturades. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració dels Ajuntaments de Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

 

Dissabte 27 d’abril

*Ruta “Els 4 Turons”. Ruta pels 4 “pics” de Sant Feliu i Platja d’Aro. A les 8.30h. Sortida Creu Roja, Ctra. de Sant Pol. Amb la col·laboració de Manel Sànchez. Esmorzar en ruta. Aforament limitat. Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Associació Ardenya, Patrimoni i Natura. 

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*30è Concurs de Pastissos Casolans: A la tarda a La Rambla – Carrer Major. Per concursar s'hauran de presentar els treballs de 16 a 17h.

Es pot concursar amb coques-pastissos de totes les varietats-flams-púdings i bunyols. Una vegada entregats, quedaran en propietat de la comissió organitzadora. 

  • De 17h a 18h: Deliberació del jurat (3 pastissers professionals de la ciutat). La puntuació que donin serà inapel·lable.
  • A partir de les 18h: Tast de 3 talls de pastís i una copa de tisana, previ donatiu de 4€ a favor de l'Associació Amics Ermita Sant Elm. S'obsequiarà amb una participació al sorteig d'una paella per a 2 persones.
  • A partir de les 20h: Veredicte del jurat. Un cop entregats els premis es sortejarà la paella entre els assistents, que tinguin butlleta i s'entregarà. Si no surt l'afortunat, es tornarà a sortejar

Hi haurà primer, segon i tercer premi de cada modalitat i un premi especial pels millors bunyols.

Tots els participants al concurs seran obsequiats amb un tall de pastis i una copa de tisana.

Els concursants accepten aquestes bases i el veredicte del jurat.

Organitza: Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm. 

*Presentació del llibre ”Almenys, ja no serà aquesta nit” de Fèlix Rueda. Amb l’actuació especial de Mercè Moret (soprano) i Dolors Masferrer (guitarra). A les 19h a la Casa Irla (c/Algavira, 65-69). 

*Visita teatralitzada “Una Societat Canviant”. A les 19h a l’Antic Hospital. A càrrec de Teatre de contacte. Preu: 6€ entrada general i 4€ Amics del Museu. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al T. 972 82 15 75. Màxim: 25 persones. Organitza: Museu d’Història. 

*Concert Sarah Lee Guthrie (folk). A les 22h a l’Ermita de Sant Amanç. Donació: 9€ (socis) / 11€ (no socis). Aforament mínim: 20 persones (dretes). Aforament màxim: 60 persones (dretes). Filla d’Arlo Guthrie i néta de Woody Guthrie, a l’institut, però, era més propensa a escoltar àlbums de punk que a pensar en una carrera com a cantant folk. No obstant això, va passar els anys directament desprès de l’escola secundària a la carretera amb Arlo, inicialment com a directora de carretera i desprès com a part de la banda. El 1997 va conèixer el seu futur marit, Johnny Irion, i va formar el folk trio RIG (Rodriguez, Irion, i Guthrie). Amb banda o en solitari ha gravat discos amb Gary Louris dels Jayhawks i amb segells com Yep Roc o Smithsonian. 

Entrada anticipada: https://www.entrapolis.com/entradas/sarah-lee-guthrie Més informació a http://sarahleeguthrie.love/index.html  Organitza: Mascanada6.

 

Diumenge 28 d’abril

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 29 d’abril

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions dirigides d’exercici físic i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi (marxa nòrdica). Per millorar la condició física i l’estat de salut general, incloent-hi la dimensió psicològica, social, espiritual i planetària. A les 15.45h. Cal inscripció prèvia. A les sessions de marxa nòrdica es facilitaran els bastons. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions, podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.



 

CURSOS

*Formacions gratuïtes Guíxols-Vall d’Aro 1r trimestre 2024: Aquestes formacions estan organitzades conjuntament amb els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro- S’Agaró i Santa Cristina d’Aro. Per a més informació i inscripcions, caldrà contactar amb l’ajuntament responsable de cada activitat: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., Ajuntament de Platja d’Aro Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Ajuntament de Santa Cristina d’Aro Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Formacions a Sant Feliu de Guíxols:

Tots els cursos estan adreçats a persones empresàries, emprenedores, treballadores i aturades.

-Taller de creativitat: genera idees pel teu negoci. Dijous 11 d’abril. Horari: de 15 a 17 h. Lloc: oficines del SOM (Servei d’Ocupació municipal). Carrer dels enamorats 65-99, 1r pis. En aquest taller aplicarem diferents tècniques de creativitat i aprendràs a dissenyar processos creatius que t'asseguraran generar idees pel teu negoci. Taller impartit per Sergi Manaut, expert en innovació i comunicació estratègica. Places limitades. Inscripcions obertes a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87429-taller-de-creativitat-genera-idees-pel-teu-negoci. Tots els cursos estan adreçats a persones empresàries, emprenedores, treballadores i aturades. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració dels Ajuntaments de Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

-Whatsapp Business per negocis locals. Dijous 25 d’abril. Horari: de 15 a 17 h. Lloc: oficines del SOM (Servei d’Ocupació municipal).  Carrer dels enamorats 65-99, 1r pis. En aquest taller pràctic 

-Configurarem pas a pas les "Eines per a l'empresa": perfil d'empresa, horaris comercials, catàleg de productes i serveis ...

-Configurarem les respostes ràpides i els missatges d'absència i benvinguda

-Compartirem idees d'estratègies a desenvolupar via Whatsapp Business

Formació impartida per Txell Rabionet, consultora en estratègia, comunicació digital i xarxes socials.Places limitades. Inscripcions obertes a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/89913-whatsapp-business-per-negocis-locals. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració dels Ajuntaments de Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

 

Cursos del Servei Municipal d’Ocupació (SOM)

Dimarts 9 d’abril

*Manipulació i control d’aliments. De 9.15 a 13.15h. A l’Aula formació SOM – edifici Guíxols Desenvolupament. Aquest curs està adreçat a aquelles persones que es dediquen o vulguin dedicar-se professionalment a estar en contacte amb els aliments durant el seu transport, emmagatzematge, preparació, envasat, distribució i venda. És una formació fonamental  i obligatòria per evitar infeccions i intoxicacions que poden produir els aliments.

Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/90148-manipulacio-i-control-d-aliments Organitza: el Servei Municipal d’Ocupació (SOM)

Del dilluns 15 al dimecres 24 d’abril

*ACTIC nivell mitjà. Curs de preparació per a poder realitzar la prova ACTIC nivell mitjà (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i aconseguir el certificat acreditatiu que pondera les oposicions i millora el currículum de cara a la recerca de feina. La formació també ajuda a l'alumnat a millorar la fluïdesa a l'utilitzar les TIC. De 9.15 a 13.15h. Aula formació SOM – edifici Guíxols Desenvolupament Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/90147-actic--nivell-mig 

Dimarts 16 d’abril

*Fes el teu currículum amb Canva. Taller on donarem pautes per tal de conèixer quins són els elements més rellevants a l'hora de redactar un currículum. De 9:30 a 11:30h Aula formació SOM – edifici Guíxols Desenvolupament. Inscripcions a:   https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/90149-fes-el-teu-curriculum-amb-canva 

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

*Speaking & Listening A1 i A2. A la Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit. 30 hores. A1 Dijous de 15 a 16.30h. A2 Dijous de 16.30 a 18h. Fins al juny. Professorat qualificat. Matrícula 175€. Bonificacions i exempcions. Més informació al 972 821646/ www.eoiguixols.cat  Organitza: Escola Oficial d’Idiomes Sant Feliu de Guíxols. 

*Club de lectura en francès. Dilluns 8 d’abril, dilluns 6 de maig, dilluns 17 de juny. A les 18h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions: tel. 972 324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Casals

*Activitats del curs 2023/2024:

-Casal Tueda Gent Gran: Ioga (dilluns i dijous de 9,30 a 10,30h grup 1; de 10,30 a 11,30h grup 2). Ioga terapèutic (dimarts i divendres de 9,30 a 11h). Taller de pintura (dimarts de 15.30 a 20h). Patchwork (dimecres de 17 a 20h). Meditació (dimecres de 9,30 a 11h). Labors (dilluns i dimarts de 17 a 19h). Català (dijous de 17 a 18,30h). Informàtica bàsica (dilluns de 10 a 12h). Francès (dimarts de 17 a 18h). Conversa en anglès (dimarts de 16 a 17h). Alemany (dijous d’11 a 12h). Gimnàstica de manteniment (de dilluns a divendres de 10,30 a 11,30h – 2 grups). Balls en línia (dijous de 18 a 20h). Cant terapèutic (el 1r divendres de cada mes de 17 a 19h). Tallers d’enquadernació (el 1r dilluns de cada mes de 17 a 19h). Teatre: Grup de teatre del Casal de la Gent Gran amb la col·laboració de l’associació Finestral Teatre (dimecres de 18 a 20h). Informació i inscripcions: despatx del casal de dilluns a divendres de 10 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

-Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga (dilluns i dijous de 16 a 17h). Ioga amb cadira (dilluns d’11.30 a 12.30h). Sevillanes (dilluns de 18 a 19h i divendres de 19 a 20h). Ball en parella (dimarts de 17 a 18h). Country (divendres de 17 a 19h). Ball en línia (dijous de 18 a 20h). Taller de pessebrisme (dimarts de 18 a 20h). Pintura (dilluns i dimecres de 18 a 20h). Manualitats (dimecres i dijous de 17 a 19h). Puntes al coixí (divendres de 15 a 19h). Coral (dimarts de 18 a 20h). Taller de memòria (dimecres d’11 a 12h). Gimnàstica de manteniment (de dilluns a divendres de 9 a 10 i de 10 a 11h – 4 grups). Sardanes (dimecres a les 19h). Taller de pintura (dilluns i dimecres de 18 a 20h). Informació i inscripcions: despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues, els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

UNED sènior curs 2023/24

Preu 50€ (un quadrimestre) i 100€ (anual). Més informació i inscripcions: Casa Palet c/ Pecher, 7-19 els dilluns, dijous o divendres a partir de les 10h; T. 972 82 08 10; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Cursos 2n quadrimestre:

*L'òpera per dins... i més · Tina Gorina

Com funciona un teatre d'òpera? Com es preparen els cantants per afrontar els rols? Quins tipus de veus hi ha entre el cantants d'òpera? Qui tria les posades en escena i el vestuari?

Inici 14/2/24. Els dimecres de 17 a 19h + sortida

 

*Els llenguatges de l'art al segle XX · Pilar Giró

Conèixer i gaudir son els pilars d'aquest curs en el que veurem la pluralitat, la diversitat, l’eclecticisme, la transformació, la innovació, el compromís de les diferents manifestacions artístiques del segle XX.

Inici 16/2/24. Els divendres de 16 a 18h + sortides.

 

Curs de fotografia (nivell bàsic)

Fins al 2 d’abril. Els dilluns de 19 a 21h. Al Centre Cívic Tueda, c/Gravina, 139. Preu: 30€/mes. Socis del Casal i Afic -50%. Inscripcions i més informació: Jordi Gallego, tel. 652921205, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., www.gallego.cat Organitza: AFIC Sant Feliu de Guíxols. 

 

EXPOSICIONS:

*Exposició Revelant la bellesa oculta de Sergi Cadenas. 8a edició de CREATIVA’T. Fins a l’1 d’abril. A l’espai Àgora del Monestir (vestíbul). Comissariada i produïda pels alumnes de segon Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm. 

*Exposició “La veu de l’ànima” de Montse Scintilla. Del 6 d’abril al 26 de maig. Inauguració dissabte 6 d’abril a les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

*Exposició de pintura “Els pinzells i el moment”  d’Helena Gil Garzón. Fins al 7 d’abril al pati de l’Ajuntament. Horari: de dilluns a dissabte de 10.30 a 13h i de 17.30 a 19.30h. Diumenges de 10.30 a 13.30h. 

*Exposició de pintura “Recicl*Art” de Ramon Blay Capafons. Del 8 al 21 d’abril al pati de l’Ajuntament. Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges de 10 a 14h. 

*Exposició de l’Institut Sant Elm. Treballs dels alumnes. Del 22 d’abril al 5 de maig al pati de l’Ajuntament. Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14h. 

*Exposició “Tu també pots” sobre corresponsibilitat, elaborada pels diferents centres educatius. A partir del 26 de març a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. 

*Exposició Paisatges relacionals d’Adela Picón. Fins al 9 de juny. A la Capella de l’Antic Hospital. 

*Exposició Una societat canviant. S’enceta una nova etapa pel Museu d’Història a la nova seu de l’Antic Hospital. Aquesta mostra de llarga durada vol fer reflexionar i entendre el món global a partir de l’estudi del cas de Sant Feliu de Guíxols, entre ara i 200 anys enrere. A la primera planta de l’Antic Hospital. 

*Exposició Re-Interpreta de Duvan. Exposa 30 obres per recuperar materials que han perdut el seu valor. Fins al 31 de maig. A la Galeria Duvan – Espai 59, c/ Joan Maragall 59. Horari: Divendres, dissabtes i diumenges de 17 a 20.30h. 

*Exposició per determinar. Al Racó de l’Art al Casal Gent Gran Salvador Espriu. 

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5€. 

 

*ANTIC HOSPITAL – MUSEU D’HISTÒRIA SANT FELIU DE GUÍXOLS  (c/ Hospital, 33-35)

Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. Horari Setmana Santa: Dilluns 1 d’abril tancat. 

 

*MONESTIR

Només visites guiades i/o concertades. Tel. Museu d’Història 972821575 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

*TURÓ DELS GUÍXOLS-SALVAMENT

Només visites guiades i/o concertades. Tel. Museu d’Història 972821575 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11) www.salalasvegas.com:

  • Cada dimecres Ball a les 17h amb DJ Pere i DJ Toni. Preu: 10€ amb berenar i consumició inclosos. 
  • Cada diumenge Ball a les 18h, amb DJ Toni i DJ Pere. Preu: 10€ amb consumició. Per a més informació i/o entrades: Divendres 7 d’abril a les 22.30h. Concert Viva Belgrado (Córdoba, post-rock/screamo) & Navratilova 2.0 (St Feliu, folk&loops). 

 

*Programació al Bar Casa Irla c/ Algavira 65-69, Tel. 688 421 157. 

  • Dijous 4 d’abril a les 20h. Concert i Experiència musical meditativa a través del Kirtan. Concert de cant de mantres. Amb Somos Lavanda. Entrada 19€ amb una consumició.  
  • Divendres 5 d’abril a les 21h. Concert Skyla Stanhope (Americana, folk, blues). Gratuït/donació voluntària.
  • Dissabte 6 d’abril a les 22 a 2.30h. “Salsa i Bachata” taller i social SBK.
  • Dissabte 13 d’abril de 22h-2:30h. “Salsa i Bachata” taller i social SBK. 
  • Diumenge 14 d’abril 20.30h Concert Rumba Flamenco amb TONI CAYENA entrada solidària 5€. 
  • Dijous 18 d’abril a les 21h. Concert MAX GARCÍA CONOVER (USA, indie folk) gratuït/donació voluntària.
  • Divendres 19 d’abril a les 22h. Nit de rumba amb RUMBNBLUES (Anna i Pepe, Anna guanyadora ‘tu de que vas!’ 2022.
  • Dissabte 20 d’abril, 22h-2:30h. “Salsa i Bachata” taller i social SBK.

 

*Concert Sonic Beast (St Feliu, indie-punk) & Serpent (Bcn, post-HC). Dissabte 8 d’abril al TZVR Club. Donació 9€. 

 

*Museu de la Joguina: 

El museu romandrà tancat per trasllat al número 12-14 de la mateixa Rambla. Més endavant es comunicarà la data d’inauguració del nou local.

La botiga obrirà per Setmana Santa: Dimarts, dimecres i dijous de les 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h. Divendres, dissabte i diumenge d’11 a 14h i de 16.30 a 20.30h. 












 

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits