Cartells de mesures de prevenció contra la COVID-19 per als establiments comercials de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa a disposició de tots els establiments comercials de la ciutat que han decidit apujar les seves persianes un cartell que recull les mesures preventives que han de prendre els clients si és que volen accedir als negocis en qüestió per adquirir-ne algun producte o servei. En mida A4, per a què tothom pugui descarregar-se'l i imprimir-lo sense problemes des de qualsevol impressora, el pòster indica sis de les mesures bàsiques que tot usuari ha d'acomplir per a entrar al local o consumir en un establiment de restauració, unes accions estipulades als documents oficials vigents de les autoritats competents en el camp de la lluita contra el coronavirus.

ACTUALITZAT | Els cartells que trobareu a continuació s'han adaptat a la nova normativa relativa a la Fase 2 de desconfinament, etapa en què es troba actualment la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

⚠️ TRES VERSIONS | A part d'un cartell genèric per al major gruix de negocis locals (botigues de roba, assessories, estancs, llibreries, fleques, etc.), se n'ha elaborat dues variants més: una d'específica per a establiments de restauració (bars i restaurants) i una altra per a perruqueries, estètiques i centres de fisioteràpia. Les trobareu totes a continuació.


Versió 1: Cartell genèric de mesures contra la COVID-19 per a establiments locals

Descarregueu-vos el cartell en format PDF.

Descarregueu-vos el cartell en format imatge JPEG. Cliqueu a la il·lustració que teniu aquí baix ↓

CartellEstabliments Genèric

 

 

Versió 2: Cartell de mesures contra la COVID-19 específic per a establiments de restauració - Fase 2

► Descarregueu-vos el cartell en format PDF.

► Descarregueu-vos el cartell en format imatge JPEG. Cliqueu a la il·lustració que teniu aquí baix ↓

Cartell Restauració F2

 

Versió 3: Cartell de mesures contra la COVID-19 específic per a perruqueries, centres d'estètica i centres de fisioteràpia

► Descarregueu-vos el cartell en format PDF.

► Descarregueu-vos el cartell en format imatge JPEG. Cliqueu a la il·lustració que teniu aquí baix ↓

Cartell Centres